Şimdi Ara

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.447
Cevap
100
Favori
370.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, bazen modeme uzak yerlerden çok kötü çekiyor. Mesela 1 saat önce 144p video açamadığım(ama modemin dibindeyken normal) uzaklıktan şimdi 720p ile rahat izliyorum. Yani kafasına göre menzili azalıyor. Bunun için modemle benim odanın arasına, modemin sinyalini güzel alan bir yere Xiaomi Mi Wifi Pro taksam sıkıntı düzelir mi sizce? Fiyatı en uygun bunu gördüm ve kullanan memnun kişiler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei HG253/S nasıldır peki?
    İnternet sitesinde o görünüyor şu an.

Bunlar arasında hangisini tavsiye edersiniz kablosuz için?
    www.superonline.net
    Modemler - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/yardim/modemler?filtre=1
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler oldu şifremi öğrendim, elimdeki TP-Link TL-WR840N router ile bağlandım. sudo şifresi gerekmiyor bu arada bilgisayarınızda biostan virtualization açık olması gerek. Superonline pppoe tipini kullanıyor clone mac e de huawei modenin üzerinde yazan wan mac i ni gireceksiniz.

yalnız bende çok kişi bağlandığı için nete routera çok yük biniyordu. huaweiyi yeniden bağlayıp, huaweinden sadece ethernet çıkışları alıp wifi, firewall, qos, dhcp ne varsa kapatıp, bunları tp link te açtım, wanı geri kapattım. huaweiyi tp linke kablo ile bağlayıp wifi yi tplinkten aldım, her iki routerında yükü azalmış oldu, çok aygıt bağlananlar için bu da güzel bir alternatif.
  • bende bu modemden 1 yıl önce şifremi bularak kurtuldum fakat bugün tv+ ile birlikte yine mecbur kaldım..kendi modemimi bağlayınca internete girebiliyorum fakat bu sefer tv+ bağlanmıyor..onun için çok farklı ayarları yapmak gerekiyormuş ve hiçbir rehber bulamadım bu konuda..bilgisi olan var mı acaba?
  • Arkadaşlar merhaba ; Şimdi 255 modeme router bağlasak sadece bu router üzerinden wifi ağını eve dağıtsak böyle bir şey yapabilirmiyiz. 255 modemin evdeki kablosuz performansından hiç numtu değilim. Böyle yapabilirmiyim bu accecs , router olayına pek hakim değilim.
  • alexsis83 kullanıcısına yanıt
    alt ağ oluşturarak yaparsınız.
  • Anladığım şifre gerektiği için yeni modem bağlayamıyorum ve ayrıca turkcell tv kullanıyorum. Sizce wifi ağının ev içindeki verimsizliğini çözmek için router mantıklı mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alexsis83 kullanıcısına yanıt
    tv plus ince ayarla çalışıyor şifrenizi alırsanız. daha önce bu konuda çalıştıranlar oldu. benim şuan voip hizmetim de olduğu için şuan alt ağ oluşturarak kullanıyorum hg255s in çıkışı gigabit aldığım net hizmeti gigabit olmadığı için sıkıntı çıkmıyor.
  • Forumda belirtilen operada root giriş yöntemiyle sadece sip/voip için ana router arkasına bağlayabilirsiniz. Denendi çalışıyor. Şu an numara taşıma yaparak farklı bir sağlayıcı da ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 16 Aralık 2019; 21:51:42 >
  • Allah belasini versin bu modemin ya. 1 yıldır ömrümü yedi 5ghz de kopma sorunu.. Vodafone fiber var ve bu modemden veriyor. Alternatif hangi modemi alabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrotek kullanıcısına yanıt
    yine alt ağa kuruyorsunuz hocam onu yapmanın hiçbir gereği yok şuan. voip kriptosu kırıldığında değişir anca
  • alt ağda sadece Hg255 sip için duruyor (voip7sip adaptör gibi). Wan kablosunun bağlı olduğu ana router farklı.
    Belki işine yarayacak birileri çıkar.
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Yöntemi burdan alıntılar misiniz hocam ben göremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

Yöntemi burdan alıntılar misiniz hocam ben göremiyorum
    Retro Runneryoutube
    Superonline Şifre Bulma Yeni Ve Basit Yöntem Huawei HG255
    https://www.youtube.com/watch?v=W8kOC4CSLP8&feature=youtu.be
    Buradaki video yu adım adım yapınca oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SomeoneWhoCares

tv plus ince ayarla çalışıyor şifrenizi alırsanız. daha önce bu konuda çalıştıranlar oldu. benim şuan voip hizmetim de olduğu için şuan alt ağ oluşturarak kullanıyorum hg255s in çıkışı gigabit aldığım net hizmeti gigabit olmadığı için sıkıntı çıkmıyor.
    tv plus artık çalışmıyor kendi modemi dışında
  • Merhana, konuyla çok ilgili olacskmı bilemedim ama sorunuma cevap bulamadığımdan burayada yazayım.

Zte h267a yani takıldı milenicom için fakat 5g de apple tv ye bağlantı sorunu yaşıyorum, streming yapmaya çalıştığımda tabletimden apple tv yi görmüyor.Teşekkürler@FrknEgeOztrk

• enginozen E kullanıcısına yanıt
    sagemcomm 4k kutu çalışıyor hocam çalışmıyor olsa şuan hizmet alamazdım
  • ego_1981 kullanıcısına yanıt
    h267a hg255s ten daha leş mir router hocam burada daha önce de konuştuk bunu. hem teknolojisi eski hem sinyal sorunu hg255s gibi.

ap yalıtımı açmış olabilirsiniz ama benim önerim bir an önce routerınızı değiştirmenizdir.
  • Sinyal sorunu daha bariz bir durum ama 255 yaşamadığım sorunları bu modemle yaşamam işin cılkını çılarıyor.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/141273686

Link paylaştığım arkadaşta benzer sorunları wifi yazıcıda yaşıyor. Ap yalıtım hangi menü altında ben göremedim arayüzde, kurulum yapan 5g aktif etmediği için ben sadece onun ayarlarını yaptım. Bu arada 5g bağlantılı iki cihaz arasında sorun oluyor, yani apple tv 5g üzerinden bağlıyken tablet 5g bağlasam görmüyor 2.4 bağlasam görüyor. Yani başlı başına garip bir durum🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ego_1981 kullanıcısına yanıt
    wifi kısmında wifi / ssid isolation var onu kapatın 5g ağında.

dediğim gibi sıkıntılı hantal ve eski bir modem o. bu konuda çokça övüldü ama gerek sistemi gerek yazılımı olsun çok tırt bir cihaz. ilk başta hg255s ten daha etkin daha stabil bir cihazmış gibi gelse de 2 ay sonra ağdan düşmeler zayıflamalar oluşuyor. yaş olarak hg255s ten daha yaşlı zaten.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.