Şimdi Ara

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.447
Cevap
100
Favori
370.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Evde mevcut olan Superonline internet hizmeti kuzenimin laptopunda, akıllı telefonunda gayet iyi çalışıyor fakat bazen onda kesinti oluyor benim telefonumda iyi çalışıyor ya da PS4'de yüksek hız tanıyor. Tamamen kafasına göre takılıyor.

Benim bilgisayarımda berbat çalışınca, telefonumda iyi çalışıyor. Cihazlardan cihazlara değişik hızlar veriyor, evde tek sadece ben de olsam bana 2.1 Download hızı falan tanırken, telefonuma 22m/b hız sağlayabiliyor.

Bilgisayarımda hiçbir sorun yok, başka ağda hiçbir sorun yok. Trafik olmasa dahi bu sorunu yaşıyorum.

Modem; Huawei hg255s son güncellemesi yüklü.

Bilgisayar'da TP Link kablosuz ağ adaptörü mevcut, son güncellemesi yüklü.

Telefonlarımız evde yaşayan herkesin iPhone ve telefondan telefona dahi hızlar değişebiliyor. Superonline ile konuştuğumuzda modeme kadar sorun gözükmediğini söylediler (Fiber hat). Bu olayın sebebi ne olabilir çok teşekkürler.

Kablosuz ayarlarını 2.4 ve 5 ghz için anlatabilecek varsa çok sevinirim. Kuzenim laptopda 20 alıyor, ben 4 mb alıyorum berbat her şey

• Herkeze sağlıklı günler diliyorum. Bu modem için elinde güncel firmware bulunan var mı acaba ?

• srdrsntrk S kullanıcısına yanıt
    Bir kaç mesaj önce bir arkadaş indirme linkleri ile paylaşmıştı. İsterseniz önceki sayfalara bakın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Smyrn3. kullanıcısına yanıt
    Modemin dandikliği bunun nedeni. Donanımsal tasarım sıkıntısı var. Ne anten bağlamak ne soğutmak bir işe yarıyor. Donanımsal bir sıkıntıyı superonline yazılımsal çözmeye çalıştığı için de hiç bir işe yaramıyor.

Sizin kablosuzdan aldığınız hızı ya da kesilmeleri tr069dan bağlanarak göremezler. Çok istiyorlarsa istatistiklerden bozuk atılan paketlere baksınlar.

• modemin WIFI yin kapatıyorum fakat hala SSID si görünüyor. nasıl tamamen yok edileceği konusunda bilgisi olan varmı?

• Modem güncel firmware normal rar dosyası olarak upload edebilecek var mı ?

• srdrsntrk S kullanıcısına yanıt

• Superonline wifisindan artık nefret geldi. Turkcell TV+ kullandığımız için de değiştiremiyoruz. Bu routerin yerine başka router kullanmak hem TV+ dan dolayı hiç girmeyeceğim.

Sizlerden ricam ucuz yollu wifi kullanmak için bu modeme bağlayacağım bir router tavsiye eder misiniz? Xiaomi ve tp link ucuz modeller var ama iyi midir bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • floperx kullanıcısına yanıt
    Archer c60 tek olumsuz yanı gigabit değil portları

• Dostlar bu Turkcell hâlâ modem alıp takmamıza izin vermiyor mu? Artık beş para etmez wi-fi performansından bıktım. Paramızla rezil oluyoruz ama adamların umurunda değil. Diğer internet sağlayıcıları da bunlardan beter.

Bir de buna ek olarak bize 4 port yetmiyor, bunu söyleyince ne diyorlar soran oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharky -- 9 Kasım 2020; 19:12:45 >
  • spyserk kullanıcısına yanıt
    Güncellediniz mi modemi?

• floperx kullanıcısına yanıt
    Archer c50 aldım gayet memnunum bütün kablosuz wifi dertlerim bitti rahat rahat 5g de kullanabiliyorum. Bıkmıştım sol un modeminin anlamsız kopmalarından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hedgehog!

Güncellediniz mi modemi?

ben güncelledim modem uzun zamandır 33 versiyonundaydı bir haftadır da 35 versiyonundaydım.36 versiyonu sanki daha iyi oldu gibi bilmiyorum psikolojik olabilir.

edit:5 tane kıçık kırık videoyu indiremiorum wifi bağlantısı sürekli kopuyor delirecem ya router olmadan çözülmeyecek gibi bu iş abv sol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 10 Kasım 2020; 16:6:44 >
  • Yazdığım yazıda dosyayı rar uzantılı olarak upload edebilecek var mı yazdım bana daha önce paylaşılan konudan gönderme yapmışsınız. O linklere ulaşamıyorum, fiber altyapı yok.

• bu linkler açılmıyor nasıl yükleme yapabiliriz 33 versiyonunda benim modemde

• quote:

Orijinalden alıntı: mamito

bu linkler açılmıyor nasıl yükleme yapabiliriz 33 versiyonunda benim modemde

bu linkleri, superonline fiber bağlantısı veya cep telefonu opetaratörünüz turkcell ise cep telefonu interneti üzerinden indirebilirsiniz.

B036 olan FW dosyasını wetransfer 'e yükledim. oradan alabilirsiniz. link 1 hafta geçerli olmaktadır.

https://wetransfer.com/downloads/5ac1de749a2f66fc23ab9260d3d158f320201112061817/48ebc70b3604c5b5d5e34d2009af263d20201112061840/13e3e2?utm_campaign=WT_email_tracking&utm_content=general&utm_medium=download_button&utm_source=notify_recipient_email

• Sonunda ticket açarak zte ye geçebildim ama o da kronik sorunlu korkarım ki wifi 6 cihazları da kronik sorunludur bunların

• uguraci kullanıcısına yanıt

teşekkürler indirdim yükledim deneyelim bakalım packet hataları nasıl olacak

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.