Şimdi Ara

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.447
Cevap
100
Favori
371.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni router'a geçip kampanyadan verilen Apple TV 4 ile Turkcell TV+'ı yine izleyebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupervisor -- 6 Ocak 2018; 12:26:56 >
  • burada anlatıldığı gibi şifre mi aldım ve artık bu cihazdan kurtulmak istiyorum. sürekli servis sağlayıcının modemini kullandığım için en son robotics zamanında kaldı bilgilerim. güncel ürünlere baktığım zaman bir sürü farklı model çıktı karşıma. max 500-600 bütçe için tavsiye edeceğiniz ürünler ve cihazda şu özellikler bulunsun dedikleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmas -- 7 Ocak 2018; 21:30:19 >
  • router alıp taktığımda başka bir şeye gerek kalmadan çalışır mı?
  • Modem arayüzünde kablosuz ağ ayarlarında hem 2.4 hem de 5ghz kablosuz ağ etkin gözüküyor ama bilgisayar ve telefondan kablosuz ağları arattığımda 5g ağ gözükmüyor(modemin dibinde bile). Neden olabilir?
  • valaroma V kullanıcısına yanıt
    donanimin ac' yi desteklemesi lazim yoksa goremezsin
  • konuya eklemek istedim dlna video paylaşımlarında kesintiler yaşıyorsanız divx video player kurun, sorun böylece çözülüyor.
  • FReeStyLeMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Bu nedir yahu?
  • Bu cihaza kablolu ile bağlandığımda 2.4 ghz e mi bağlanmış oluyorum yoksa 5 ghz e mi bağlanmış oluyorum? Wmm i nasıl kapatabilirim tikini kaldıramıyorum ve masaüstü bilgisayarımın wireless adaptörü 5 ghz i görmüyor,5 ghz destekli bir wireless adaptör almam gerekiyor önerebileceğiniz bir şey var mı?
  • kablolu bağlantı ile wifi farklı teknolojiler... wireless adaptör alma pci kart al daha uzun ömürlü olur...
    Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Tp-Link TL-WN781ND 150Mbps Değiştirilebilir Antenli Wireless N PCI Express Kart - Kablosuz Ağ Adaptör - Network | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/network/kablosuz-ag-adaptorleri/tp-link-tl-wn781nd-150mbps-degistirilebilir-antenli-wireless-n-pci-express-kart.html

http://www.hepsiburada.com/intellinet-524810-kablosuz-150n-pci-kart-p-HBV0000001ZRZ?magaza=Teknoloji%20Pazar%C4%B1

• imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    Bunu sanırım ekran kartını taktığımız slota takmak gerekiyor 2 yer var ama ekran kartı orayı kaplamış bunu takamam maalesef. Wireless adaptör kötü müdür,kabloluda çok hızlı olmuyor kablosuz 5 ghz e bağlanınca baya hızlı o sebeple kablosuz kullanmam gerekiyor
  • pci-e kart pci-express 1x slotuna takılıyor... yeni anakartlarda vardır... yoksa pci modelide koydum... usb olanlar kolay bozuluyor... yada sana wifi sinyalini ethernetten verebilen cihaz örneği koyayım...
    Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark RangeMAX WRT360 300Mbit 3dBi Dual Antenli 802.11n WiFi Kablosuz Access Point / Router / Repeater (DK-NT-WRT360) - Kablosuz Router & AP - Network | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/network/router-ap/dark-rangemax-wrt360-300mbit-3dbi-dual-antenli-802-11n-wifi-kablosuz-access-point-router-repeater-dk-nt-wrt360.html
    bu repeater, accesspoin olarakta kullanılabiliyor...

• imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    Buna bakayim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karizmas K kullanıcısına yanıt
    router yöneltici demek... tabiki çalışır... bütçene uyan marka seç yeter... + wan portuna takacaksın... ethernet portlarından istediğini wan portuna tak yeter... wifi için kendi seçtiğin router çok daha kullanışlı olur... TP-LINK ideal marka...
  • valaroma V kullanıcısına yanıt
    Modemin dibine girdiğin cihazın wifi'si ac yani (5ghz) destekli değilse görememesi gayet normaldir, kısaca 5ghz ağları görebilmek için 5ghz destekli wifi alıcıya ihtiyacın var.

Mesela pc'den 5ghz'e bağlanmak istersen örneğin aşağıdaki gibi alıcılar gerek.

www.istanbulbilisim.com
    Asus USB-AC54 AC1300 Kablosuz USB Adaptör
    https://www.istanbulbilisim.com/asus-usb-ac54-ac1300-kablosuz-usb-adaptor-fiyati-251178.html

www.istanbulbilisim.com
    TP-LINK Archer T4UH 1200 Mbps Wireless Dual Band AC USB 3.0 Yüksek Kazanımlı Kablosuz Adaptör
    https://www.istanbulbilisim.com/tp-link-archer-t4uh-1200-mbps-wireless-dual-band-ac-usb-3-0-fiyati-161391.html

www.istanbulbilisim.com
    Tp-Link Archer T2UH AC600 Wireless Dual Band USB Adapter
    https://www.istanbulbilisim.com/tp-link-archer-t2uh-ac600-wireless-dual-band-usb-adapter-fiyati-144508.html

• Superonline ın elinde en yeni hangi marka model modem var ve çekim gücü bağlantı kalitesi olarak hg255s ten iyi mi....?

• crashris kullanıcısına yanıt
    Hangi marka ?
  • Wmm i nasıl kapatabilirim tikini kaldıramıyorum?
  • kapatılmıyor sanırım
  • hg255s root menüsüme admin hesabıyla göz atma bazı ayarları değiştirmek, tabi root girişi yapmadığımızdan bazı fonsiyonlar eksik çalışıyor bi göz atın isterseniz.

hg255s

admin
    superonline

hg255s vodofone şifre
    admin
    vdf.0542

opera 12 kurun kaynak kodu düzenleyip geri gönderecez.

opera12 le hg255s admin girişi yapın internet memüsüne geçin boşbir yere sağ tık kaynak kodu yeni sekmede açılan sayfada gizli menüler için var g_Menus altındaki false olanları true yapın (f3 basıp false ararata bilirsiniz)

var g_userLevel = 1; değerini var g_userLevel = 2; yapın sekmenin enüstünde değişikleri uygulayın.

root meülere bakın.

bu routeri dayamasına diğer üreticiler nasıl izin veriyor anlamış değilim resmen diğer üreticilerin ürün satmasının önüne geçiliyor.

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 25 Ocak 2018; 23:31:34 >

• Assasin Creed oyununu 1. 29 TL ye satın aldım.

Data dosyasının 843mb i kala hata verdi ve daha aşağıya inmesi.

Ayarlardan wpa2 yerine wep e geçtim.

Dosya hatasız indi.

Bağlantı kopması yaşayanlar bir deneyebilir.

Wep eski teknoloji. Rahat kırılıyor. O yüzden maç filtreleme ile takviye edilmeli.

8mbit hizimi full alıyorum.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.