Şimdi Ara

Superonline`ın verdiği modeme mahkum edilmek! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
16.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaklaşık 2 hafta önce ben de aynı konuşmayı yaptım, aradım MH'yi dedim WAN şifremi istiyorum, bana 40 tane bahane saydı veremeyeceklerini söyledi. Ben de eğer vermiyosanız derhal abonelik iptalim için başvuru alın ve şikayet kaydı oluşturun dedim, onu da yapmadı. Yaklaşık 20dk konuştum, elindeki panelde wan şifresi olmadığını istese bile veremyeceğini söyledi. Diyorum kardeşim ben bu internete para ödüyorum, parasını ödediğim internetin şifresini bana nasıl vermiyorsunuz, mırın kırın ediyor..

Tabi bizde çare bitmez, hemen orjinal superonline router ile gpon arasındaki iletişimi packet capture yöntemiyle okuyup PPPOE k.adı ve şifremi kendim aldım. Modem ilk pppoe bağlantısı kurarken şifrelemesiz iletişim kurduğu için tüm paket içerikleri elde edilebiliyor. Kendi routerime dd-wrt yazılım attım sorunsuz kullanıyorum. MAC klon bile yapmadım herhangi bir sıkıntı olmadı. İşin en aptalca tarafı ise ben aboneliğimi açtığımda sms ile bu wan şifresinin bana gönderilmiş olmasıydı. Yedeğini almadan telefondan sildim lazım olursa MH'den isteriz diye.

Çift ethernet kartlı bir bilgisayarınız varsa siz de aynı işlemi yapabilirsiniz, hatta forumda bir konuda arkadaş anlatıyordu.

Superonline`ın verdiği modeme mahkum edilmek!

• Diablo kullanıcısına yanıt
    Güzel paylaşım. Sizin adınıza sevindim. Bu modem dayatmasına karşı 1 kişi bile çözüm bulabiliyorsa çok sevindirici benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
  • Konu biraz eski ama şunu sormak istiyorum.

Bende Vodafone fiber ile HG255s var, Xiaomi Router Mini de var. LAN ile Xiaomi Mini Router a bağlayıp oradan kablosuz açıyorum.

Sizce direk fiberi Xiaomi'ye bağlamak ile Huawei deki wifi kapatıp, lan ile bağlamak arasında fark olur mu?

hiç ellemeden bu şekilde lan üzerinden interneti alıp kablosuzundan dağıtmaya devam edeyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknerdr

Konu biraz eski ama şunu sormak istiyorum.

Bende Vodafone fiber ile HG255s var, Xiaomi Router Mini de var. LAN ile Xiaomi Mini Router a bağlayıp oradan kablosuz açıyorum.

Sizce direk fiberi Xiaomi'ye bağlamak ile Huawei deki wifi kapatıp, lan ile bağlamak arasında fark olur mu?

hiç ellemeden bu şekilde lan üzerinden interneti alıp kablosuzundan dağıtmaya devam edeyim mi?

Hissedilir derecede bir fark olmaz mantıklı bir yöntem

• Bu mu şifre denilen yer:

Superonline`ın verdiği modeme mahkum edilmek!

burayı değiştirebiliyor muyuz? SAVE yazıyo ve değişebilme ihtimali var herhalde. BU MU LAZIM OLUO YENİ BİR MODEM Mİ ROUTER MI NEYSE ALIP ONU KULLANMAK ISTESEK? SUPERONLINE FIBER 35mbps LIMITISZ KULLANIYORUM. DEĞİŞTİRMEYİ DENEMEDİM ŞİFREYİ SIKINTI OLMASIN DIE SORA MAHVOLMAYAYIM :D BİLEN BİRİ SÖYLERSE SEVİNİRİZ

• melek12345 kullanıcısına yanıt

yeni bir modem aldığınızda o kullanıcı adı ve şifreyi girmeniz gerekecek pasword size atanan belirli rakamlardan oluşur wifi şifresi gibi sizin istediğiniz şifreyle değiştiremezsiniz noktanın ardındaki sayıları bilmeniz gerekir boşuna müşteri hizmetlerini aramayın çünkü şifreyi size vermiyeceklerdir forumda aratırsanız nasıl öğrenebileceğinizi anlatan yöntemler mevcut ben kendi modemimi kullanıyorum gayet memnunum

• turexx kullanıcısına yanıt

hg255s yerine mi? gerçekten mi. port açabiliyor musunuz cgn havuzunda bıle olsanız?

bir de modem demişsiniz, router olmasın? modem mi kullanıyonuz gerçekten?

bazı kişiler demiş: fiber de kullanılamıyor kendi router-modem (NEYSE artık) var mı bi tavsiyeniz, cihaz olsun , yöntem ne olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 24 Ekim 2020; 21:44:43 >
  • melek12345 kullanıcısına yanıt

router tabiki ben hepsiburadadan 2li set olarak almıştım Asus RT-AC66U B1(2 PK) gerçi fiyatı suan uçmuş durumda bende şaşırdım 2 modemi o zaman 800 lira fiyata denk gelmişti yanılmıyorsam asusun geliştirdiği imesh teknolojisini kullanıyor cok basarılı

https://www.hepsiburada.com/asus-rt-ac66u-b1-2-pk-dualband-gaming-ai-mesh-aiprotection-torrent-bulut-dlna-4g-vpn-router-access-point-repeater-pm-HB00000QOR5M?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-ag-modem&gclid=CjwKCAjwoc_8BRAcEiwAzJevtSboRNPdLngutKaGZEIDWUzW2IVNY6a_ZeBcyvDO4x1OOU8bX_it6RoC5_gQAvD_BwE

wow uçukmuş amann :)))) 5g wifi6 deil mi bu kadar paraya :)

Merhaba sadce mac clone yapıp mı ayarladınız (hattınızın fiber oldugunu sanıyorum) yoksa kullanıcı adı sıfrenızı bulup ekstradan ekleme yaptınız mı ?

• Merhaba arkadaşlar Keenetic city router alarak hg255s modeminden kurtuldum

mac clone

kullanıcı adı

ve şifre girerek bu router dan internet erişimini sağlıyorum.

Dünya varmış Superonline`ın verdiği modeme mahkum edilmek! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter342 -- 3 Kasım 2020; 17:48:4 >
  • casusluk yapıp bilgilerinizi satıyorlarda ondan. bunu bütün firmalar yapıyor zaten windows 10 da dahil.

• Modem/router giriş şifresini (root değil, çakma admin şifresi) vermeleri zorunlu. İlk mesajdaki ifade ve MH tarafından verilen cevap bana çelişkili geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dexter342

Merhaba arkadaşlar Keenetic city router alarak hg255s modeminden kurtuldum

mac clone

kullanıcı adı

ve şifre girerek bu router dan internet erişimini sağlıyorum.

Dünya varmış  

Superonline ISP aboneliğinizin user/şifresini nasıl elde ettiniz Huawei cihazdan? Fiber aboneliklerde vermiyorlar hala şifreyi. Şifreyi bulduysanız Mac Clone ile halletmeniz normal :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Nisan 2021; 13:16:2 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugah6aiw -- 6 Nisan 2021; 13:5:1 >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

BURDAKİ ADIMLARI İZLERSENİZ YAPABİLİRSİNİZ BEN BURDAN YAPTIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: hknerdr

Konu biraz eski ama şunu sormak istiyorum.

Hocam merhaba, bende bunu merak ediyorum. Forumda ve bu başlıkta çeşitli rehberler aracılığıyla işlemler güzel şekilde anlatılmış. Ancak Superonline'ın verdiği router'ın arkasına kendi Xiaomi veya başka marka istediğiniz router bağlayıp kullanmanın nesi kötü? Wan şifresini alıp ve fibere bağlayıp o şekilde tek cihaza indirgemek çok da gerekli olmuyor cihaz fazlalığı dert değilse. Ayrıca birden fazla Wifi ağı sahibi oluyorsunuz çift cihaz olunca. Max 1-2 ms Ping gecikmesi olabilir, onun dışında ekstra firewall/NAT ekleyerek ne şiş yansın ne kebap çözümü oluyor bu tip WAN to LAN cihaz bağlantısı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Nisan 2021; 23:6:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Solun mikrotik cat5 ve gpon cihazları ile mükemmel çalıştığını söyleyebilirim, kendi yönlendiricileride fena sayılmaz ama gel gelelim özellikleri çok düşük bir cihazdır, bu yüzden farklı kaliteli yazılımsal olarak çok foksiyonlu başka bir marka cihaz kullanmak şart malesef, port yönlendirme v.s gibi işlemler uzman kişileri bu cihazlar kesmiyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codered1983 -- 10 Nisan 2021; 16:32:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.