Şimdi Ara

Süperonline İp Havuzu Ping Yapar Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Süperonline fiber 35 mbps platin paketi kullanmaktayım şu an fakat taahhüdüm önümüzdeki ay bitecek. Yeni paketlerde platin değil süper paketler mevcut ve burda ipnin ip havuzundan geldiğini ve pinge yol açtığını söylüyorlar forumlarda. Sözleşme yenilersem ping sorunum olur mu sizce kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi ?

• geçen sene sanırım ben ayın 29u gibi memlekete gitmiştim modemi kapatıp. Ayın 3 ünde döndüğümde hızım kota sebebiyle düşürülmüştü. MH arıyorum wireless vs den olmuştur, şifreniz kırılmıştır diyor, yahu diyorum modem kapalı nasıl olacak, incelemeye alalım neyse dediler, hiçbir şey çıkmadı tabii, sonra farkettimki ip CGN den geliyormuş, tekrar arayıp bi ton bağırıp çağırmayla havuzdan çıkarttırdım kendimi, bu da böyle bir anımdır.
  • CGN ip havuzundan root yetkisi alıp çıkabilirsin. Superonlineye gelince ülkemizdeki çoğu internet sağlayıcısından daha iyidir. Yayıncılar bile turkcell kullanmakta
  • aardayucel A kullanıcısına yanıt
    daha detaylı yazabilir misin
    Detaylarını paylaşırsanız süper olur hocam
  • VeNoM kullanıcısına yanıt
    Ben bu dudukleri ariyorum. Bana ip yi modem otamatik atiyor sizi havuzdan cikaramayiz statik ip almaniz lazim diyorlar. Nasil olcak nasil cikarttiricam kendimi ?
    O yetkiyi nasıl alıyoruz?
  • Baki8824 kullanıcısına yanıt
    bana da aynısını diyorlardı. Ben de dedim ki işyerimden evimdeki bilgisayara bağlanmam lazım, her zaman yaptığım bir şeydi şimdi niye olmuyor, statik ip ile alakası yok ben modemin ip no ile çıkış ip sinin aynı olmasını istiyorum dedim, sizim yüzünden işimi yapamıyorum dedim vs. böyle deyince geri adım attılar. Artık uydur birşeyler. Ayrıca ben baktım karşıdaki söylediklerimi sallamıyor hemen kapatıp 2 dk sonra yeniden aradım, sanırım üçüncü MH yetkilisi ile başarmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.