Şimdi Ara

Superonline IP TV 2014 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
6
Favori
31.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu arada bir sorunum var Turcell TV de. Ses tuşuna uzun süreli bastığımda, açma veya kapama, Birden kanal değiştiriyor makina. 1. kanalı açıyor.

Bu sorunu yaşayan var mı aranızda ?
  • süper online ile gorustum eski aboneym tahutum bitiyor teklif istedim tarife fiyatı verdiler eski yeni aynı saçmalık
  • Benim bugün kutu değişimi oldu. Huawei yerine ikon 9000 cihazını kurdular. Huawei modelinden daha hızlı cihaz ayrıca mediaplayer özelliğinide sorunsuz kullanabiliyorum. Şuanlık istek reddedildi hatası ilede karşılaşmadım. Sorun yaşayan arkadaşlar değişim talebinde bulunmanızı öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde oturma odası için düşünüyorum.mevcutta sol fiber abonesiyim. Digiturk yan oda ile turkcell tv arasında kaldım fakat oturma odasına tekrar kablo çekmek istemiyorum. Tv+ ı kablosuz bağlamanın yolu yok mu. Elektrik hattından çalışan aktarıcılarla ya da access pointlerle vs. Müşteri hizmetlerine sordum ama arkadaşın Bilgisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_eer

Evde oturma odası için düşünüyorum.mevcutta sol fiber abonesiyim. Digiturk yan oda ile turkcell tv arasında kaldım fakat oturma odasına tekrar kablo çekmek istemiyorum. Tv+ ı kablosuz bağlamanın yolu yok mu. Elektrik hattından çalışan aktarıcılarla ya da access pointlerle vs. Müşteri hizmetlerine sordum ama arkadaşın Bilgisi yok

Ben bu olayı bayii kanalı ile superonline a sordurdum. Önümüzdeki yıl adaptör ile bu hizmet sağlanacak diye cevap geldi

• engin_eer E kullanıcısına yanıt
    Ap ile belki sorun olabilir. Ama elektrik hattı ile sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta kablo uzatma görevini yapıyor.

• Evet elektrik hattından denemek lazım yarın başvurucam gelen servise sorucam

• Ben tp link kullanıyorum elektrik hattı üzerinden aktarım için. Elektrik hattından interneti tv plus a aktarıyorum bir problem yok. Servisin döşediği kabloları da söktüm, kablolardan kurtuldum.

TP link ürününü alabilirsiniz.

• Arkadaşlar bildiğiniz gibi seç-izle filmlerin birçoğu ücretli veya abonelik istiyor.Turkcell tv Ev+ paketini kullanıyorum.Marketteki ücretsiz filmleri filtreleme gibi bir şansım var mı?Onlarca film arasından paketime dahil olanları bulmak şu haliyle oldukça kullanışsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z.C..

Arkadaşlar bildiğiniz gibi seç-izle filmlerin birçoğu ücretli veya abonelik istiyor.Turkcell tv Ev+ paketini kullanıyorum.Marketteki ücretsiz filmleri filtreleme gibi bir şansım var mı?Onlarca film arasından paketime dahil olanları bulmak şu haliyle oldukça kullanışsız.

Aynısını sormak için geldim bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi de ikon 9000 model kutuda sorun yaşıyorum. Ses ayarları bir türlü değişmiyor. Sizde de böyle bir sorun var mı? Surround moddan Stereo moda alamıyorum.

• Birde reset sorunu çıka geldi. Cihaz bazen resetleniyor. Çok ısınmasından mı bilmiyorum ama huawei cihazından daha çok ısındığı bir gerçek. Reset sorununu yaşayan arkadaşlar var mı?

• Geri al izle sıkıntısı giderildi. Artık canlı yayına atmıyo.
    Türkiye genelimde bir uygulama yapılmış sanırım. Arada donmalar oluyor geri alınca ama sıkıntı değil. Memnunum

• Arkadaşlar merhaba;

Ben evimde SOL un veridği modem yerine Linksys modem kullanıyorum.
    Linksys ile IP tv izleyebilirmiyim diye biraz uğraştım.

Malesef Linksys devrede iken İP tv açıldığında loglarda Merkez sunucuya bağlanma testini geçemiyor.

Aslında şu şekilde oluyor.
    Sol modemi aç.
    IP tv yi aç, seyretmeye başla.
    Sol modemi kapat.
    Linksys i aç
    İnternet geldikten sonra tekrar Sol modemi aç.

Ara sıra hata versede yayın izleniyor.
    Ancak Bu arada IP tv yi kapatıp açarsanız sanırım yine başlangıç testlerini geçemediğinden hataya düşüyor.

Çözümü olan varmı?
  • striders kullanıcısına yanıt
    Evet sorun giderilmiş , artık yayında takılma olduğunda kaldığı yerden devam ediyor.
  • Bilgisayardan izlerken arka planda çalışmama saçmalığı düzeltildimi?
  • Hayır.

• Arkadaşlar, ses tuşuna basılı tuttuğumda kanal 0 a geçiyor.
    Sizde de var mı böyle bir sorun ?
  • Birde maclerden ne zaman izlemeye başlayacağız. Eklenti soruyor ama sanırım uygun bir eklenti yok. Bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim.

• Şu lanet cihazlarında görüntü ayarı nasıl oluyor?
    Tüplü televizyonda bağlı ve görüğndü hafif karanlık ve dalgalı,Sadece 720,1080 ve orjinal diye seçenekler var...
    Teledünyanın cihazında ne güzel ayarlanıyordu....
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.