Şimdi Ara

Superonline IP TV 2014 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
6
Favori
31.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz yeniler, güngeçtikçe kanalları çoğaltırlar falan diye düşünürken adamlar olanıda eksiltiyorlar.
    Üstteki arkadaşlardan birinin dediği gibi trt izlemek için almadı kimse bunu.
  • 2 günlük deneyimime dayanarak tecrübemi paylaşayım..ilerki günlerde tekrar değerlendirme yaparım..

öncelikle ücretsiz olarak sağlanan bir hizmet olduğu için kanal sayısı çeşitliliği vs. den bağımsız olarak değerlendiriyorum.

Kanal netlikleri gayet yeterli geldi bana. Aynı anda evde dsamat bulunmakta. Kanalların görselliği açısından Dsmart'a göre görüntü biraz daha karanlık renkler ise biraz daha canlı duruyor.
    HD yayın performansı dsmart'ta çok daha iyi ancak zaten dsmart'ın bu yayınlardaki kalitesi kabul ediliyor.
    Genel yayın performansı ve netliği beni gayet tatmin etti.

market kısmındaki filmleri izleyebilmek çok güzel bir artı seçenek. dün bir film izledim yayın kalitesi ileri geri sarma vs. hepsi iyiydi.

yayınları 12 saat öncesine kadar geri sarabilmek, tekrar izlemek, canlı yayında veya film izlerken pause ile duraklatıp sonra devam etmek seçenekleri çok hızlı , sıkıntısız çalışıyor. tivibu'ya göre çok güzel ve pratik bir hizmet olmuş. keşke 12 saat değil 24 saat olsaymış (akşam 20 - 24 arasındaki prime time filmleri dizileri sabah 8-9 'a kadar tekrar izleme şansı oluyor . bu süre uzatılsa daha güzel olurdu). Nitekim duraksatma özelliği çok kullanılır gibi geliyor, ihtiyaç molalalrı için reklamları beklemeye gerek yok :) istediğiniz yayınları kaydetme özelliği pratik denedim sıkınıtısız çalışıyor.

kanal geçişleri hızlı, hele ki digitürk'e göre ışık hızında :) (evde digitürk te var, maçları izlemek için)
    digitürk smart kutuda da internet üzerinden film izleme vs vardı ancak ileri geri sarma gibi özellikler çok kötüydü türkcell tv 'de hiç sıkıntı yok gibi.

Halen yayınlar daha canlı ve kaliteli olduğu için dsmart'ı kullanırım diye düşünüyordum ancak örneğin dün gece - ertuğrul dizisini seyrederken dışarı çıkmak gerekirse durdur özelliğinden faydalanırız diye turkcell tv yi açmıştık öylece kaldı- hep turkcell tv yi kullandık bi rahatsızlık ta hissetmedim.

Kutunun bir de usb üzerinden player özelliği var. mkv filmleri vs. oynatmak için. henüz denemedim ilk fırsatta deneyeceğim. eğer alt yazı desteği ve kodec desteği yeterli ise ekstra bir mediaplayer derdi de kalmayacaktır.

kumandanın arka yüzünden anladığım kadarı ile kutu ilerde tv ye smart tv özelliği ekleyecek. bu da iyi olacak.

geliştirilmesi gereken bölümleri:
    cihazı kapatınca tekrar açılması için uzun süre beklemek gerekiyor.
    modem ve kutu arasında cat kablo ile bağlantı kuruluyor. dolayısı ile yan odadaki bir tv 'ye bağlamak için uzun bir cat kablo gerekli ki bu çok ta pratik bir şey değil. yani modem neredeyse tv de orada olacak.
    kanal geçişlerinde kanal bilgisi biraz geç geliyor, bu durum kumanda ile hızlı zapping yaptığınızda biraz karışıklığa neden oluyor.
    Menülerde dolaşırken kumandada tuşa bastıktan sonraki reaksiyon zamanı biraz geç , bu da sıkıntıya neden oluyor. Menüler biraz daha geliştirilip pratik hale getirilebilir diye düşünüyorum.
    kanal sayısı henüz çok zengin olmadığı için para verilerek ekstra hizmet olarak alma noktasında biraz daha beklemenizi tavsiye ederim. kanal sayısı artırılmalı, özellikle benim için vazgeçilmez olan discovery kanallar yok. dsmart'daki kanal zenginliği nedeni ile ve discovery kanlların varlığı nedeni ile ben şahsen dsmart üyeliğime devam edeceğim. türkcell tv tek seçeneğim olsaydı kanal sayısı az olduğu için tercih etmezdim. dediğim gibi zaten ücretsiz olarak verildiği için kurulumu kabul ettim. kanal sayısı bu haliyle para vererek abone olmazdım.
    yukarıdaki bir arkadaşın yorumuna katılıyorum, arkadaş "Ben sadece Market deki filmleri izlemek için bir de kaçırdığım yayını geri sarmak için kullanıyorum yoksa kanal sayısı çok çok az." demiş.. bu mantıkla evdeki ikinci bir televizyonda kullanmak için alabilirsiniz..

benim kişisel görüşüm bence iyi yoldalar. platform bu haliyle bile bir çok artısı var ki daha da geliştireceklerine eminim. ben ce tivibu'ya hatta dsmart'a sıkı bir rakip geldi. eğer gelişmeye devam eder ve kanal sayısını artırırlarsa, yakında internet yanında tv değil tv yanında internet pazarlayabilirler

kısacası ilk intibam çok olumlu ve memnun kaldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 5 Şubat 2015; 11:32:30 >

• Arkadaşlar web sitesinde yazmıyor ama bazı arkadaşlar listede olmamasına rağmen var olan ya da listede olmasına rağmen yayını olmayan kanallardan bahsetmişti sanırım. O yüzden sormak istedim; İz TV var mı platformda? Bir de tam olarak hangi belgesel kanalları var?

Ben Digitürk ve Sol fiber kullanıyorum. Açıkçası Digiturk'e sadece başta İz Tv olmak üzere belgesel kanalları ve Turkmax Gurme için para veriyorum. Yani toplasanız 10 tane kanal izlemiyorum. Daha az ödeyerek aynı şeyi izleyebilmek adına IP TV'ye mi geçsem, yoksa Digitürk Play mi alsam onun hesabını yapıyorum. Play'de de İz Tv var ama diğer belgesel kanallarından eksik olanlar var.

Keşke ulusal kanallar olmaksızın sadece belgesel paketi alabilsek. Bunlar dışında Tv'de izlenecek hiçbir şey yok zaten...
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlamıyorsam iz tv vardı. akşam tvyi açıp hangi kanallar var tam listesine bakayım yazayım..
  • drlevent kullanıcısına yanıt
    Vallahi çok makbule geçer. Hatta İz TV'nin fotoğrafını çekebilirseniz süper olur :)
    Bekliyoruz. :)
  • Siigle kullanıcısına yanıt
    İlgili kanalalların anlaşması bitmiş.Tekrar gelip gelmeyeceği belli değilmiş.
  • malesef yanlış hatırlamışım arkadaşlar..iz tv yok..:(
    merak edenlere şu anki kanal listelerinin fotoğraflarını gönderiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 5 Şubat 2015; 21:00:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drlevent

malesef yanlış hatırlamışım arkadaşlar..iz tv yok..:(

Şimdilik idare eder ya.Acaba dsmart mi turkceltv mi yoksa tivibu mu alsam kafam karışık binada fiber mevcut sol un.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

quote:

Şimdilik idare eder ya.Acaba dsmart mi turkceltv mi yoksa tivibu mu alsam kafam karışık binada fiber mevcut sol un.

resimleri şimdi ekledim..

eğer amaç tv ise saydıklarının içinde bence en iyisi dsmart...ben 2 yıllık peşin üyelik almıştım. öyle olunca hem her ay fatura gelmiyor hem de daha ucuza geliyor. dsmart bünyesindeki tüm kanllar açık ne var ne yok hepsi..dsmart şu anda kalan tüm platformlara hem görüntü kalitesi hem de kanal çeşitliliği açısından fark atmış durumda.

ip tvlerin platformları farklı olduğu için ip platformuna özel avantajları var. geri alma kayıt vs.

turkcell tivi ve tivibu arasında kaldıysan anladığım kadarı ile tivibu da kanal daha fazla..ama turkcell tv nin yukardaki mesajımdaki artıları var..

amaç internet ise SOL tek geçilir bence..yalnız torrentle ilgili sıkıntılar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 5 Şubat 2015; 21:05:16 >

• quote:

quote:

quote:

eğer amaç tv ise saydıklarının içinde bence en iyisi dsmart...ben 2 yıllık peşin üyelik almıştım. öyle olunca hem her ay fatura gelmiyor hem de daha ucuza geliyor. dsmart bünyesindeki tüm kanllar açık ne var ne yok hepsi..dsmart şu anda kalan tüm platformlara hem görüntü kalitesi hem de kanal çeşitliliği açısından fark atmış durumda.

ip tvlerin platformları farklı olduğu için ip platformuna özel avantajları var. geri alma kayıt vs.

turkcell tivi ve tivibu arasında kaldıysan anladığım kadarı ile tivibu da kanal daha fazla..ama turkcell tv nin yukardaki mesajımdaki artıları var..

amaç internet ise SOL tek geçilir bence..yalnız torrentle ilgili sıkıntılar var..

İnternetle çok aram yok ya hafta da 2 gün girer oyun oynarım,müzik dinlerim daha çok böyle ailecek geçelim tv başına aile filmi dir komedi dir ne türde artık izlemek yada belgesel felan.Bu yüzden dsmart yada tivibu alicam sanırım internet hızı önemli değil çünkü.

drlevent @
    Media player özelliğini deneyebildinmi bende çalışmıyor birde yayını geri sardığımda izlerken sürekli saniyelik takılmalar oluyor sende hiç problem yokmu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İnternetle çok aram yok ya hafta da 2 gün girer oyun oynarım,müzik dinlerim daha çok böyle ailecek geçelim tv başına aile filmi dir komedi dir ne türde artık izlemek yada belgesel felan.Bu yüzden dsmart yada tivibu alicam sanırım internet hızı önemli değil çünkü.

bu durumda tv olarak dsmart en iyi seçenek gibi duruyor senin için.
    ancak kafanı karıştıracak tek mevzu market filmleri..tivibuda da turkcell tv de de baya bi film var izlemen için... eğer mkv, divx vs ben film bulurum zaten diyorsanız market filmlerini göz ardı edebilirsiniz..

söylediğin profilde internet için ttnet yeter zaten size..hem oyun açısından da iyi oluyor..ping değerleri filan daha düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: baykant

drlevent @
    Media player özelliğini deneyebildinmi bende çalışmıyor birde yayını geri sardığımda izlerken sürekli saniyelik takılmalar oluyor sende hiç problem yokmu?

henüz denemedim ama deneyince yazarım..şimdi tv boşta değil eşim dizi seyrediyorda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu durumda tv olarak dsmart en iyi seçenek gibi duruyor senin için.
    ancak kafanı karıştıracak tek mevzu market filmleri..tivibuda da turkcell tv de de baya bi film var izlemen için... eğer mkv, divx vs ben film bulurum zaten diyorsanız market filmlerini göz ardı edebilirsiniz..

söylediğin profilde internet için ttnet yeter zaten size..hem oyun açısından da iyi oluyor..ping değerleri filan daha düşük.

Turkcell tv ve tivibu daki seç izle filmleri nasıl ? Eski filmler diye duydum ben ?

• Bedava olanlar eski ama eski derken 2013 yili 2014 basi filmleri de var.savas oyunlari filmini ucretsiz izledim sanirim gecen sene vizyona girdi.kirala izle filmlerde ornegin lucy'i gordum bildigim kadari ile 4-5 ay once filan turkiyede vizyona girdi..daha yeni film var mi bilmiyorum..kiralama ucretine bakmadim ama pahali oldugunu sanmam...

Yalniz sonucta eger siki bi sinema izleyicisi iseniz ilgi alaninizdaki filmlerden kirala izle filmlerin disindakileri buyuk ihtimalle izlemissinizdir hangi platform olursa olsun..

Ha birde yine de her platformdaki ucretsiz sinema salonlarina gore daha fazla seceneginiz oluyor

• quote:

Bedava olanlar eski ama eski derken 2013 yili 2014 basi filmleri de var.savas oyunlari filmini ucretsiz izledim sanirim gecen sene vizyona girdi.kirala izle filmlerde ornegin lucy'i gordum bildigim kadari ile 4-5 ay once filan turkiyede vizyona girdi..daha yeni film var mi bilmiyorum..kiralama ucretine bakmadim ama pahali oldugunu sanmam...

Yalniz sonucta eger siki bi sinema izleyicisi iseniz ilgi alaninizdaki filmlerden kirala izle filmlerin disindakileri buyuk ihtimalle izlemissinizdir hangi platform olursa olsun..

Ha birde yine de her platformdaki ucretsiz sinema salonlarina gore daha fazla seceneginiz oluyor

Sinema takipciligim yani arkadaşlarımla sinemaya gittiğim kadar sinemaya gidince izlemeyi severim vizyona giren filmler dışında ilgili çeken pek film olmadı internetten takip ettiğim dizi film vs.

Ya şöyle istediğimiz zaman film mi izlemek bunun için seç izle kiralamak çok iyi bizim için çünkü sinema kanallarında her daim güzel film yada benim deceiving filmler cikmiyor takip ediyorum ismini hic duymadigim filmler var. (Yayin akislarinda).

Ozellikle vizyon a girmis filmleri gecte olsa izlemek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiigorM -- 5 Şubat 2015; 23:06:12 >

• Arkadaşlar IP TV'yi Huawei dışında kendi özel modemiyle kullanabilen var mı?

Teşekkürler
    Teşekkürler, makbule geçti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirism

Arkadaşlar IP TV'yi Huawei dışında kendi özel modemiyle kullanabilen var mı?

Teşekkürler

ben denedim olmuyor yapan varsa , nasil yaptigini anlatirsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.