Şimdi Ara

Superonline IP TV 2014 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
6
Favori
31.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell tv ev paketinde sinema kanalları var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur01 kullanıcısına yanıt
    Sinema1, Sinema2 ve Sinema aile kanalları açık.

Fena filmler çımıyor, bazen ailecek akşamları ve gündüzleri bunlardan birini izliyoruz :)
  • onur01 kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 sinema kanalı var. Eski filmler var. Film izlerim dersen 10 tlye paket alman lazim ekstradan.
    Ama asil soru takila takila film izlemek ister misin?
    Ben tv kanallari icin aldim, giruntu kalitesi guzel, tivibudan cok daha iyi. Ama yayin cok sık takılıyor.

• Herkes taahhütten filan bahsetmiş. Tivibu ev kullanan bir yakınım var hd kanallar bence leş gibi. uydu alıcıyla yakın uzak ilgisi yok, bunda nasıl acaba. Dün akşam 9 da kapı çaldı hayırdır inşallah diye açtım öyle bir baktım bunların elemanı biraz konuştuk vs.
  • Evde daha önce fiber internet kullanılmış, kablosu toplanmış kapının üzerinde duruyordu. IP TV alalım bari dedik, digitürk vs almaktan mantıklı geldi.

Ancak eşim evde kablo kalabalığı istemiyor, oturma odasına kablo çekmek için salondan geçirmek gerekiyor bu yüzden kablosuz bir çözüm arayışına girdim. Superonline görevlisi ile konuştum, mümkün bir kaç kişiye kurduk ama problemli olabiliyor dedi. Konuyu pek iyi bilmiyordu, ben araştırdım biraz; elektrik şebekesi üzerinden veri aktarımı yapan powerline adaptörler var, bunlarla modem ile kutu arasında bağlantı sağlanabilir diye düşünüyorum. Başka alternatifler de olabilir tabi, konu hakkında deneyimi, bilgisi olan var mı? Ne tavsiye edersiniz?
  • FRaNZ FeRDiNaND F kullanıcısına yanıt
    Şu an evimde powerline kullanıyorum. Çok fazla değişkene bağlı hangi hız ve kalitede alacağın.

Önce ne kadarlık bir veri aktarım hızına ihtiyaç olacak onu belirlemeli, sonra evin eski yeni olmasına göre (elektrik şebekesi) gözü karartmak lazım.

Benim sistemde yaklaşık 20-30 Mbps hız alıyorum, zaman zaman kesinti yapabiliyor.

TV gibi stream edilecek bir veri için ben kullanmazdım.

Can sıkabilir
  • Anlık takılmalar sürekli oluyor, ama saliselik. kanalı açınca 3-5 sn durduruyorum, sonra devam ediyorum. 1 saat takılma yaşamıyorum sonrasında.

- Favori kanallara kanalları hangi sırada eklemiş iseniz o sırada kalıyorlar. Sıralamayı sonradan değiştirmek mümkün değil. (silip baştan eklemek lazım)
    - Favori kanal adedi sınırlı (15 gibi bişeydi). Tüm kanal listesini kullanmaya mahkumsunuz. Bu kadar basit bir gereksinim neden atlanmış anlamak mümkün değil.
    - Kanal D, Star gibi kanalların HD'leri yok

+ Kanal D, Star gibi kanalların SD yayınları HD kadar olmasa da gayet kaliteli
    + Kanal geçişleri çok iyi, önceki sonraki kanalda ne var çok kolay görünüyor.
    + PİP modu çok başarılı (Reklam varken kanal değiştirip, sağ üstte reklam bitince görebiliyorsunuz)

İnşallah yeni yazılımlarla daha iyi olacak.
  • baki_55 B kullanıcısına yanıt
    taşıma suyla değirmen dönmez arkadaşlar
  • ttnet barajlarından oluk oluk su akıyor eee haliyle ip tv mükemmel
  • Hala sorunlar çözülemedi. Çözemiyorsanız iptal edin diyorum ; Sadece internet paketi olan bir tarifye geçeyim diyorum. 110 tl Turkcel tv plus iptal cezası ödemeniz lazım diyorlar.

En son Cuma akşamı Müşteri hizmetlerinden takım lideri denen Serhan isimli biri ile görüştüm.

Kesin arıyorları ama ne arayan var - ne de soran yine biz arayıp aynı zırvaları dinleyeyip, sinir katsayılarını patlatıp, telefonu kapatacağız.
  • Herşey iyi güzel, hoşta kanald'deki kurtlar vadisinde neden her hafta telif hakkı nedeniyle yayın kesiliyor.
    3 haftadır böyle.
    Böyle saçmalıkmı olur.
  • Bugün iptv bağlattım.Fakat müşteri hizmetlerinin verdiği eksik bilgi doğrultusunda kendimi kandırılmış hissediyorum.

Sabah müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede ev ekstra paketinde tüm sinema kanallarının olduğunu belirtmesi sonucu ayda 25 tl ödemeli 2 yıllık taahhüt verdim.Eve kurmaya gelen görevlinin de sinema tv 1001-aksiyon-aşk kanallarının bu pakete dahil olduğunu söylemesiyle kurulumu yaptırdım
    Akşama doğru sadece bu üç kanal açılmayınca şüphelenip aradım ve acı gerçeği duydum .Bu üç kanal için ekstra olarak 10 tl daha vermemiz gerekiyormuş.
    Verilen tutarsız bilgilerden dolayı hemen taahhüdümün iptal edilmesini istediğimde konunun inceleneceğini,en geç 48 saat içinde tarafıma dönüleceği sözü verildi.
    Konuşmalarda herşey açık, birkaç defa bahsi geçen üç kanalın teyidini almama rağmen tongaya düştüm.
    Demem o ki müşteri hizmetlerinin bile ne dediğini bilmediği bir ortamda ,kimse kapıya gelip tanıtım yapan taşeronların sözlerine inanmasın.
    Durumum ortada, ses kaydı olmasa hiçbir hak iddia edemeyecektim şimdi verecekleri cevabı bekliyorum bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 31 Ekim 2014; 1:24:25 >

• Evde TTNet ve Tivibu kullanıyordum. Ancak tivibu'nun 49TL'lik paketi taahhütüm olmasına rağmen sözleşme ortasında 60Tl yaptığı için taahhüt bitince SOL'a geçtim. IPTV de bağlattım..

5 günlük kullanım sonrası Karşılaştırmalarım.

+
    kanal geçiş hızı tivibu'ya göre çok iyi 2 katı daha hızlı diyebilirim.
    Görüntü kalitesi tivuba'ya göre bariz daha kaliteli.
    5 ayrı kullanıcı profili ile izleyebiliyorsunuz ki bu çok iyi bir özellik. Ipad, cep telefonu, bilgisayar üzerinde aynı anda farklı kanalları izleyebiliyorsunuz.
    PIP özelliğinin olması çok hoş.. Bu tivibu'da yoktu.

-
    Kanal sayısı özellikle Tematik kanal sayısı tivibu'ya göre az, Discovery, Lux tv, gibi kanallar gelmeli, AJE, BBC world, CCTV, NHK gibi Turksat'tan yayın yapan haber kanallarının olmaması bence handikap.
    Seç izle özelliği yani kaçırdığın bir dizi veya programı bir hafta geriye dönük izlenebilmeli. ki hanımın en sevdiği özellikti. Bunda da 12 saatlik kayıt özelliği var ama her zaman kayıt yapmak akla gelmiyor. O yüzden bir haftalık içerik sağlama yoluna giderlerse süper olur.
    Kanalların kategorize edilmesi. Tivibu'da haber kanalları, belgesel, çocuk gibi kategoriler vardı. Bu sayede hangi kategoriyi seçtiyseniz o kanallar içinde gezinebiliyordunuz.

5 gündür kullanıyorum hiç takılma yaşamadım. Oğlum tv de çizgi film, ben bilgisayarda Foxcrime, hanım da mutfakta ipad üzerinden star izlerken bile takılma yaşamadım...

• Bugun bize kurdular gayet guzel ne takilma var ne donma 25 mbit.kalite baya iyi 10 uzerinden 8...kanal siralamasi olmamasi kotu

• quote:

Orijinalden alıntı: dekart

Daha fazla sabır gösteremeyeceğim. Başka bir kampanyaya geçerek, turkcell tv+ ev paketimi iptal ettirmeye karar verdim. Halledilemeyen teknik sorunlardan gına geldi artık. Sürekli cihazın fişini tak çıkar bıktık artık.

Bende 24 ay taahhütlü 25 hız, Turkcelltv Ev paketi bağlatım bende iptal edebilirim
    Siz iptal ederken taahhüt'ten cayma cezası aldılarmı nereye başvurdunuz?
  • Yahu kanal sıralaması olmaması ne demek bu devirde. Ben mecburmuyum digitürk gibi onların istediği sıralamayla izlemeye.
    Kesin alacaktım ama sıralama olmuyorsa vazgeçerim.
  • Merhaba,

Turkcell TV+'a abone olmayı düşünüyorum ancak, kanal listesine ne Süperonline'ın ne de Türkcell'in internet sitelerinde ulaşamadım. Tam kanal listesine nereden ulaşabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Selamlarımla.
  • sabraccadabra S kullanıcısına yanıt
    1. Şu adrese gidin:http://www.superonline.net/super-servisler/iptv
    2. "Evde Turkcell TV+ için Tıklayın"
    3. Açılan ekrandan "Kanallar" tabına tıklayın.
  • waskomnl kullanıcısına yanıt
    Favori listesi oluşturken, ekleme sırasına göre listeleniyor kanallar.
    Ama her kanal listesini açtığınızda tekrar "Favoriler" alt butonuna tıklamak gerekiyor.

Açıkçası Tivibu'daki gibi Favorilere geçince artık Favoriler üzerinden devam etme özelliği yok.

bir artı özelliği, diğer kanala geçmeden PIP olarak devam eden yayını görebiliyorsunuz.
    Kanal listesi tablo şeklinde, neredeyse tüm kanalları tek seferde görebiliyorsunuz.
    Rehber açıldığında ise 6 kanal sığıyor ekrana. Sağ sol yapmak gerekiyor.
  • xao kullanıcısına yanıt
    Bu kadar saçmalık olur mu hiç ya. İp tv yapıyorlar ama o kadar basit işlemleri halledemiyorlar. Ne anladım ben ozaman favori kanal listesinden. Teledünya iyiymiş ozaman. Pozitek kutu kullanıyorum ve kanalları istediğim sıralamaya koyabiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.