Şimdi Ara

Superonline kapımın önündeki Fiberi apartmanıma getirmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

quote:

quote:

Birkaç gün önce Süperonline müşteri hizmetlerinden aradılar, durumu tekrar anlattım. Yan apartmanın ismini verdim, kendi adresimi detaylı verdim. Evin önünden fiber kablo geçtiğini anlattım bir kez daha. Benden daha önce bağlatmak istermisiniz diye gelen çalışanın ismini falan istediler :) yok dedim. Müşteri hizmetlerinden arayan adam ya benin gazımı almak için söyledi yada ciddiydi artık emin olamıyorum; bizde hizmet ağımızı genişletmek isteriz tabikide dedi, teknik ekibe aldığım bütün notlarla beraber yönlendiriyrum şikayetinizi, uygun görülürse sizi arayıp kuruluma gelirler dedi.Bakalım bekliyoruz.

şair burda kullanıcının keyfine şirkeitn kara verdiğini analtmak istemiş.kısada siizn neyinize der gibi bi tavırları var.kabloalrının çeşitleir oaliblir.santraller arası kablo gibi.müşteri bilgileir içermez.santraller haberleşir.bu kablodan size çıkarıp bağlayamazlar belki.

Sokaklarda kullandıkları fiber optik kablo ile apartmanlara giren fibwr optik farklı tabikide. Evlerin içine kadar giren kablo çok ince bir fiber optik kablo. Yani pahalı olan kısmını halletmişler kapının önünen geçiyor ama ucuz olan fiber optik kablo ile apartmanın içine girmiyor adamlar. en az 5-6 kullanıcı kazanacaklar girseler.Zorla para kazandırmaya çalışıyoruz adamlara :)

öyle değil demek istediğim.ileitm fiberleri ile müşteriye giden fiberleirn taşıdıkalrı veriler başkadır.kapının önündne gidenelr santralleri çalıştırır diyelim ki büyük ihtimal öyledir.müşteri bilgillierni modemlere iletmez.ha içinden per veirlerek yapılır ama düzensiz olur.yoksa avusturalyadan 6 lık fiber kablo geliyo.tüm kıtaya 6 lık fiber yetiyor.

Anladım fakat yan apartmanım kullanıyor fiber internet bu da sanırım sizin teorinizi çürütüyor :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birkaç gün önce Süperonline müşteri hizmetlerinden aradılar, durumu tekrar anlattım. Yan apartmanın ismini verdim, kendi adresimi detaylı verdim. Evin önünden fiber kablo geçtiğini anlattım bir kez daha. Benden daha önce bağlatmak istermisiniz diye gelen çalışanın ismini falan istediler :) yok dedim. Müşteri hizmetlerinden arayan adam ya benin gazımı almak için söyledi yada ciddiydi artık emin olamıyorum; bizde hizmet ağımızı genişletmek isteriz tabikide dedi, teknik ekibe aldığım bütün notlarla beraber yönlendiriyrum şikayetinizi, uygun görülürse sizi arayıp kuruluma gelirler dedi.Bakalım bekliyoruz.

şair burda kullanıcının keyfine şirkeitn kara verdiğini analtmak istemiş.kısada siizn neyinize der gibi bi tavırları var.kabloalrının çeşitleir oaliblir.santraller arası kablo gibi.müşteri bilgileir içermez.santraller haberleşir.bu kablodan size çıkarıp bağlayamazlar belki.

Sokaklarda kullandıkları fiber optik kablo ile apartmanlara giren fibwr optik farklı tabikide. Evlerin içine kadar giren kablo çok ince bir fiber optik kablo. Yani pahalı olan kısmını halletmişler kapının önünen geçiyor ama ucuz olan fiber optik kablo ile apartmanın içine girmiyor adamlar. en az 5-6 kullanıcı kazanacaklar girseler.Zorla para kazandırmaya çalışıyoruz adamlara :)

öyle değil demek istediğim.ileitm fiberleri ile müşteriye giden fiberleirn taşıdıkalrı veriler başkadır.kapının önündne gidenelr santralleri çalıştırır diyelim ki büyük ihtimal öyledir.müşteri bilgillierni modemlere iletmez.ha içinden per veirlerek yapılır ama düzensiz olur.yoksa avusturalyadan 6 lık fiber kablo geliyo.tüm kıtaya 6 lık fiber yetiyor.

Anladım fakat yan apartmanım kullanıyor fiber internet bu da sanırım sizin teorinizi çürütüyor :)

planlamanın nasıl olduğunu bilmediğim için 12 den vurmam imkansızdı

• Tekrar merhabalar,

Bugün süperonline'dan aradılar tekrar, Apartmanınıza interneti bağlamak istiyoruz fakat şuan bir problem görünüyor dediler. Fiber kablolar döşendiken sonra belediyede kaldırımların hepsini yenilemişti. O çalışma sırasında büyük ihtimalle bizim fiber altyapıya zarar vermişlerdir o yüzden sizin apartmanınıza veremeyiz demişler size dedi. Bugün içinde saha ekipleri gelip bir araştırma yapıcak bu durum hakkında. Duruma göre belediyeye dilekçe yazıcaz ve vericez durumu anlatan. Gelişmeleri bildireceğim... Tolgay KIRKIL, kanal 35, izmir :) esen kalın :)
  • quote:

Tekrar merhabalar,

Bugün süperonline'dan aradılar tekrar, Apartmanınıza interneti bağlamak istiyoruz fakat şuan bir problem görünüyor dediler. Fiber kablolar döşendiken sonra belediyede kaldırımların hepsini yenilemişti. O çalışma sırasında büyük ihtimalle bizim fiber altyapıya zarar vermişlerdir o yüzden sizin apartmanınıza veremeyiz demişler size dedi. Bugün içinde saha ekipleri gelip bir araştırma yapıcak bu durum hakkında. Duruma göre belediyeye dilekçe yazıcaz ve vericez durumu anlatan. Gelişmeleri bildireceğim... Tolgay KIRKIL, kanal 35, izmir :) esen kalın :)

hayırlı olsun hocam.. biz ne yaptıysak gelmiyorlar bize..
  • quote:

Tekrar merhabalar,

fibere zarar vemrişelr ve sadece sizin bina alamıyor...ilginç bi durum.planlamadık demiyorlar da kazma gelmiş 36 lık fibeirn tek perinmi parçalamış.amerikan filmleirnde bile yok böyle yalan

• quote:

quote:

Tekrar merhabalar,

fibere zarar vemrişelr ve sadece sizin bina alamıyor...ilginç bi durum.planlamadık demiyorlar da kazma gelmiş 36 lık fibeirn tek perinmi parçalamış.amerikan filmleirnde bile yok böyle yalan

bi yerde ağzından kaçırdı zaten bizim nasıl gözümüzden kaçmış burası gibisinden ama adamın üstüne gitmedim artık :)

• quote:

quote:

quote:

Tekrar merhabalar,

bi yerde ağzından kaçırdı zaten bizim nasıl gözümüzden kaçmış burası gibisinden ama adamın üstüne gitmedim artık :)

vay süper sefiller

• Kardeş belediye o kadar kaldırım yaptı o bölgede. Hatta kaldırımlar yapılırken SOL un hatları döşemesini bekledi tekrardan iş olmasın diye. Bu uygulama bütün inönü cad. boyunca yapıldı. Adama sormazlar mı bu aşamada aklın nerdeydi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

Kardeş belediye o kadar kaldırım yaptı o bölgede. Hatta kaldırımlar yapılırken SOL un hatları döşemesini bekledi tekrardan iş olmasın diye. Bu uygulama bütün inönü cad. boyunca yapıldı. Adama sormazlar mı bu aşamada aklın nerdeydi diye

Superonline ın ihmali
  • Şöyle bir ihtimalde var mesela. Hani yan binada var bizde yok diyenler için.

Bugünlerde bizim cadde de kablolar döşendi. Dükkanım caddeye bakıyor ama apartmanın giriş kapısı sokakta. Bizim apartmana da çekilecek mi? dedim, projede varsınız dedi çekilecek dedi. Ve kutuyu koydular. Hemen yanımızdaki apartman alamayacak. Çünkü sokak oluyor. Sokaklara kablo döşemesi şu aşamada olmadığı için 10 metre civarı fark olmasına rağmen alamayacak yan apartman.
  • En son çalışma başlamış diye yazmıştım ama çabuk sevinmişim. Bunlar "kablo kanalında bir sorun var kazmamız lazım" demişler. Müteahhit de "kazamazsınız" demiş. Başka bir çözüm bulmadan gitmişler. Sonuçta ben fiber gelecek diye iki hafta bekledim durdum ve en sonunda alt yapı firmasına binbir gayret ve ısrarla ulaşarak gerçeği öğrendim. Telefonda baya bir fırça faslından sonra (hem firmaya hem müteahhite) "tamam yarın gelip kutuyu koyarız dediler". Gerçekten de geldiler ve kutuyu koydular. "Sinyal bir ay içinde gelir başvurursunuz" dediler. "Lan ışık hızı değilmiydi bu, bir ayda sinyal mi gelirmiş" desem de eninde sonunda olacak nasıl olsa babında beklemeye başladım. Arada bir de siteye girip apartmanın adı eklenmiş mi diye bakıyordum. Böyle geçen bir haftadan sonra hafif bir kıllanmayla elemanlara tekrar ulaştım. "Binanıza kutuyu koyduk, ama ana hatta bağlı değil. Onu da bir ara gelip yapacağız, sokak sokak çalışıyoruz" demezler mi. Nevrim döndü resmen. Çabuk bağlayacaksanız bağlayın, işimiz gücümüz aksıyor diye haşladım biraz. "Yarın tekrar arayın bir görüşelim" dediler. Eşşek herifleri ittire kaktıra iş yaptırıyoruz, müşteri değil müteahhit formeniyiz sanki. Bakalım yarın görüşme ne sonuç verecek. Gelişmeleri yazarım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenghis -- 13 Aralık 2012; 17:14:32 >

• tuhaflar gerçekten.
    bizim binanın da önünden (sokaktan değil, açık otoparkından, bahçeden yani) kablosunu döşediler, sokakta diğer sitelerde var, bizde yok !
    ve aynen, arayınca binanızda yok diyorlar. biliyorum olmadığını, olmasını istiyorum ondan aradım diyorum. öyle başvuru olmuyormuş. binada olursa başvuruluyormuş! :) güler misin ağlar mısın !
    hayır, makul bi sebep söylersin, şu şu sebeplerden sizin binaya bağlamıyoruz, bize maliyetini kurtarmaz vs ... haklı bulmasak da anlarız . bir açıklama filan da yok.
    saçma sapan işler !
    devlet dairesinde iş halletmeye çalışır gibi
  • 6-7 sene geçmiş durum demek hala aynı. Hortlatayım şu konuyu. Yıl 2019 apartmanın giriş kapısına bir adım (Evet normal bir adım) önünden geçiyor Superonline fiber. (Hergün kapağın üstüne basıp geçiyorum.) ancak apartmana fiber çekmiyorlar. Çözümü bulan varsa lütfen haber versin banada.
  • yan apartmanda varsa oradan niye çekmiyorlarsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliatabak_

6-7 sene geçmiş durum demek hala aynı. Hortlatayım şu konuyu. Yıl 2019 apartmanın giriş kapısına bir adım (Evet normal bir adım) önünden geçiyor Superonline fiber. (Hergün kapağın üstüne basıp geçiyorum.) ancak apartmana fiber çekmiyorlar. Çözümü bulan varsa lütfen haber versin banada.
    Bulunduğunuz ilde superonline bölge müdürlüğü varsa oraya gidip protokol birim yöneticisi ile görüşmeniz gerek. Olur olmazını kesinlikle onlar söyler size ama bu iş sabır işi ben 100 metreden getirmek için 1.5 yıl uğraştım sonunda başardım gelen adamlar nasıl becerdin 7-8 yıl bekleyenler var dedi. Tuttunmu bırakmıcaksın dedim. Yani sadece müşteri hizmetlerini aramayla olmaz.
  • Bizim de evin önünde vardı, facebook ya da twitterdan yazmıştım. Sonra getirdiler bağladılar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.