Şimdi Ara

Superonline ping rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tracing route to tr.leagueoflegends.com.cdn.cloudflare.net [104.17.166.5]
    over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms <1 ms 192.168.1.1
    2 5 ms 210 ms 8 ms host-******.reverse.superonline.net [*****]
    3 4 ms 3 ms 2 ms 10.36.253.205
    4 4 ms 4 ms 4 ms 10.40.141.10
    5 4 ms 5 ms 4 ms 10.36.6.2
    6 4 ms 4 ms 3 ms 104.17.166.5

Trace complete.

Bende 2. adımda hep ortası 200lü mslerde ortası düşük çıkarsa diğer iki değer 200lü şekilde çıkıyor baktığımda kimsede benzer bi durum göremedim sebebi ve çözümü nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Reus

Arkadaşlar neden hepiniz kendi cmd sonuçlarınızı buraya atıyorsunuz? Ben size bunu mu sordum acaba? VDSL ya da Fiber bağlansa zaten bağlatırım fibere geç diyenler olmuş ama.CGNAT'ta olduğum için gittim statik ip aldım gene sonuç olmadı, kafayı yiyeceğim 1 aydır bu sorun bi bitmedi.Allah aşkına buna çözüm bulabilen varsa nasıl buldu ?
    Dostum öncelikle burda sonuç paylasanlar bende dahil bizde sıkıntı olup olmadığını göstermek için paylaşıyor.Yardımcı olmaya çalışan insanlara böyle konuşman yakışmıyor.Burdan kimin senin internet servis sağlayıcının çözemediği sorununu oturduğu yerden çözeceğini sanıyorsun acaba ? Sadece fikir verebilirler ki kendi değerlerini paylaşmakta bir fikir vermedir açıkcası.
    Hem Adsl kullanıyorsun, hem internetin en yoğun olduğu 7-11 saatlerinde ping sorunu yaşıyorsun.Bence gayet olağan bir durum bu.Ben ortada anormal bir sorun görmedim.Kolay gelsin.

• Birisi rezalet mi dedi daha hiç birşey görmediniz superonline 100mbit fiber rezaletini paylaşayım kadıköyde oturuyorum.
    Superonline ping rezaletiSuperonline ping rezaletiSuperonline ping rezaleti

• Sorunu tespit edemiyorlar işin tuhafı teknik ekip Allahın günü evimde ama çözüm yok statik ip versinler diye arıyorum. Statik ip de alamıyorum gerçi gerçek ip almayı başardım statik ip fark eder mi bilmiyorum. Statik ipyi bana şuanda veremiyorlarmış aboneliğim ile ilgili problem varmış. Uzun lafın kısası son 4 aydır burnumdan geldi fiber internet adsl de bile bu kadar rezalet çekmemiştim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.