Şimdi Ara

Superonline vdsl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zam123

tamamdır hocam tekrardan çok sağol ilgine satasım içimden gelmiyor hiç router işini araştırıcam biraz daha ve yine vodofone için araştırıcam vodofoneda güzel upload hızları veriyor ama çok sorun çıkartıyolarmış bakalım

Vodafone da sorun çıkmasının genel sebebi size önceki mesajda belirttiğim nedenden kaynaklanıyor.
    öyle bir modemi aldıysanız satıp yazık etmeyin, uydunet modemine ethernetle bağlayıp router olarak kullanabilirsiniz.
    pc yi ister modeme ister routera Ethernet kablosuyla bağlayabilirsiniz, sıkıntı olmaz.
    Gerekirse modemin wifi özelliğini de kapatabiliyor olmanız lazım ( uydunet modemlerini bilmiyorum ama bu özellik modemlerde var ), böylece wifi ile bağlanan cihazlar sadece router üzerinden bağlanabilir. aldığınız asus modem/router sayesinde modemin kötü çekim gücünden de kurtulmuş olacaksınız zaten.

• quote:

tamamdır hocam tekrardan çok sağol ilgine satasım içimden gelmiyor hiç router işini araştırıcam biraz daha ve yine vodofone için araştırıcam vodofoneda güzel upload hızları veriyor ama çok sorun çıkartıyolarmış bakalım

Onemli degil siz ttnet yalin 50mbps ye kadar hipermi/fibermi kullaniyorsunuz hocam eger fiber ise hattiniz iyise hic bir aboneye gecmeyin yada solo fibere gecin hem bedava modem veriyolar birde gecekusu die bir kampanyasi var gece 12 ile 06 arasi akk den yemiyor fiberde upload hizlari fiberde mbps vdsl de 2mbps vdslnde gecekusu yok işte fiberin en buyuk avantajlarindan birisi bu hocam hattin fiber destekliyorsa vf ye bulasma solo ilk tercihin olsun vdsl ise vf gev bende ttneti birakip vf ye gectim 3 gundur netsizim bekliyorum bakalim 64mbpa 240gb akk 4mbps upload vdsl den en yuksek upload vf de insallh geldiginde sikinti olmaz ozamn size burdan naasil oldugunu yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cagriyil C kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam kararımı verdim bende tekrardan yazarım herşeyi halledince, çok teşekkürler

• Anteke31 A kullanıcısına yanıt
    hiber kullanıyorum ben 250gb akk 2upload 50download ttnet ama işte upload hızı yeterli gelmediği için ( canlı yayın yapabilmek istiyorum çünkü ara ara) değiştirmek istedim sonuç olarakta uydunete geçicem yüksek ihtimal bakalım sizinde vodofone yorumunuzu bekliyorum o halde umarım en yakın zamanda internete kavuşusursunuz

• quote:

hiber kullanıyorum ben 250gb akk 2upload 50download ttnet ama işte upload hızı yeterli gelmediği için ( canlı yayın yapabilmek istiyorum çünkü ara ara) değiştirmek istedim sonuç olarakta uydunete geçicem yüksek ihtimal bakalım sizinde vodofone yorumunuzu bekliyorum o halde umarım en yakın zamanda internete kavuşusursunuz

Hattiniz sanirim fiberi desteklemiyor hocam uydunet oneririm. Eyvallh bekliyorum bakalim nezamn aktif olcak net

• quote:

fixnet.com.tr den sorgulama yaptığınızda ne sonuçalıyorsunuz?
    Ayrıca vodafone sitesinde de sorgulama var, bu 2 yerden aldığınız sonuçları yazarsanız iyi olur.
    vodafone da hem telefon hem adrese göre sorgulama yapın çünkü farklı çıkabiliyor.
    Aynen öyle desteklemiyor bende işte vodofone uydunet gibi farklı yerlere bakmaya basladım cunku onların hiberinternerleri 3-4 upload verebiliyor Benimde ihtiyacım olan şey o bakalım umarım hal olur. Sizin iş noldu hala oylalıyorlar mı?

• Hocam dun kurye geldi sozlesme imzalandi kimlik fotokopisi verdim bu aksam cikacagini solemislerdi yarin sabah orda olur buyuk.ihtimal ama sole bisey farkmettim.bugun modeme internet gelmiati.ama aktif degildi iste aradim daha islemelerin surduginu solediler garip yani dsl ve internet isigi haniyordu.modemin sonra arada gidip.gelmeye basladi heralde hazilik asamasinda daha yarin belli olur bakalim

• yalın internet kullandığım için sorgulama yapamadım tel numarası istiyor neyse ama uydunet için büyük ihtimal geçicem kontratın bitmesini beklemek kaldı artık

iyi hadi hal oluyo yavaştan, nedicem hocam istanbulda mıydın? geçen süreci merak ediyorum da eger 1 haftada fln hal olduysa o kadarda kötü değilmiş aslında. Gerçi asıl merak ettiğim kompa sorunu olur mu

• Hataydayim hocam 1 hafta oldu bugun brkleyip gorcez nasil olcak bakalim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.