Şimdi Ara

Süperonline vdsl 200gb akk 54 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su btk artik sacma sapan 150 den 50 ye indirdik gibi seylere durdesin.
    Bir paketi nasil oluyorda 134 den 64 e verebiliyorsun Btk bu isin bokunun ciktigi gormeli artik .

Firmalar kafalarina gore tavan fiyat vermemeli ve Btk Taahhut suresini 6 ay ve 12 ay olarak duzenlemeli Sirf 2 sene su igrenc vodafone katlanmak zorundayim .
    İns adam akilli bir duzenleme gelir 12 aydan fazla taahhut olmamali ve Tavan fiyati kafalarina gore belirlememeliler.Hicde sicak felan degil uc bes gb kota ekleyip 134 den 64 e veriyoruz ama olurda iptal edersen faurandan fazla 70 lira kitlicez nedemek .
    30-40 i anladikta bunedir bu nasil mantiktir.

Adam odedigi aylik faturadan fazla cayma bedeli odeyecek kafaya bak ins batarsin Turkcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 23 Mayıs 2016; 12:30:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Superonline Hizmetlerine ilişkin cayma bedeli hesaplaması ve yansıtılma yöntemi:
    i. ilgili Yalın Vdsl Ev Internet Tarifesinden yararlanıyorsam; Yalın Vdsl Ev İnternet
    Tarifesinin tanımlandığı tarihten söz konusu aykırılığın gerçekleştiği tarihe kadar
    SUPERONLINE tarafından her bir ay içerisinde sağlanan indirim bedelleri (seçilen Ev
    Internet Tarifesi için geçerli olan KDV ve ÖİV dahil indirim bedeli Ek-1’in (B)
    bendindeki tabloda yer almaktadır.) ve tüm vergiler dahil (%18 KDV)’lik 100 ₺
    (YüzTürkLirası) Kurulum Ücreti ve tüm vergiler dahil (%18 KDV, %5 ÖİV)’lik 38 ₺
    (OtuzsekizTürkLirası) Aktivasyon Ücreti ve varsa TURKCELL SUPERONLINE’dan
    hizmet almakta olduğum mevcut VDSL aboneliğinden Yalın VDSL aboneliğine
    Taahhüt Süresi içerisinde geçiş yapmam durumunda yansıtılacak tüm vergiler dahil
    (%18 KDV, %5 ÖİV) 8 ₺ (SekizTürkLirası) aktivasyon ücreti ve opsiyonel olarak
    sunulan ALO Hizmeti’ni tercih etmiş olmam ve aykırılığın gerçekleştiği tarihte halen
    bu hizmeti iptal etmemiş olmam halinde ALO Hizmeti’nin aktive edildiği tarihten söz
    konusu aykırılığın gerçekleştiği tarihe kadar SUPERONLINE tarafından 100 dakika
    konuşma paketi için sağlanan indirim bedelleri (100 dakika konuşma paketi için
    geçerli olan KDV ve ÖİV dahil aylık tüm vergiler dahil (%18 KDV, %15 ÖİV) indirim
    bedeli 6,99 ₺’dir.) toplamının veya eğer bu tutarlara göre lehime olacaksa söz
    konusu aykırılığın gerçekleştiği tarihten Taahhüt süresi bitimine kadar
    SUPERONLINE’a ödemem gereken KDV, ÖİV dahil aylık kalan Yalın Vdsl Ev Internet
    Tarifesi bedellerinin “Kampanya İptal Bedeli” olarak tarafıma yansıtılacağını ve işbu
    Kampanyadan otomatik olarak çıkarılacağımı,
    ii. İlgili Vdsl Ev Internet Tarifesinden yararlanıyorsam; Vdsl Ev İnternet Tarifesinin
    tanımlandığı tarihten söz konusu aykırılığın gerçekleştiği tarihe kadar
    SUPERONLINE tarafından her bir ay içerisinde sağlanan indirim bedelleri (seçilen Ev
    Internet Tarifesi için geçerli olan KDV ve ÖİV dahil indirim bedeli Ek-1’in (B)
    bendindeki tabloda yer almaktadır.) ve tüm vergiler dahil (%18 KDV)’lik 100 ₺
    (YüzTürkLirası) Kurulum Ücreti ve tüm vergiler dahil (%18 KDV, %5 ÖİV)’lik 29 ₺
    (Yirmidokuz TürkLirası) Aktivasyon Ücreti toplamının veya eğer bu tutarlara göre
    lehime olacaksa söz konusu aykırılığın gerçekleştiği tarihten Taahhüt süresi bitimine
    kadar SUPERONLINE’a ödemem gereken KDV, ÖİV dahil aylık kalan Vdsl Ev Internet
    Tarifesi bedellerinin “Kampanya İptal Bedeli” olarak tarafıma yansıtılacağını ve işbu
    Kampanyadan otomatik olarak çıkarılacağımı

fiyat güzel
    ama riskli

birincisi paketin taahhütsüz fiyatının neredeyse yarısına kadar indirmiş
    64 ₺ lik fiyatın taahhütsüz fiyatı 104 ₺
    bu demek oluyor ki altıncı ayda iptal etme gibi bir durum söz konusu olursa

40 x 6 = 240 lira sadece indirim bedeli ödeyeceksiniz

aktivasyon ücreti 100 lira

kurulum ücreti 38 lira

yalın adsl hazırlama ücreti 8 lira

şubuo 30-40 lira derken size

altıncı ayda bir iptal durumunda sizden 400 ₺ cayma bedeli istiyecekler

Modemi kendi mülkiyetine almış çok şaşırtıcı sağlam kullanılabilir durumda iade edebiliyorsun. Yoksa oradan da bir 200 lira çakacaktı.

ben altıncı aydakini hesapladım. Bir de onikinci on üçüncü ayda bir iptal etme durumu olursa ve bunu hesaplasak bayağı bir üzülürsünüz söyleyeyim

neden iptal ettireyim ki, evim burada ailem burada, taşınma durumum da yok Allah ömür verirse kullanırız iki sene diyen kişiler olacaktır elbet

ama bu tarife vdsl Turk Telekom'un alt yapısı kısacası

ve Turk Telekom'un alt yapısını kullanıp hizmet veren de Turk Telekom'un en büyük rakibi Turkcell superonline.

bir arıza olur, bir şey olur sıkıntı olur hepsi Türk Telekom'un sorumluluğunda,

sadece interneti bağlatmak için bile iki hafta uğraşabilirsiniz ki bir arıza olma durumundan bahsetmek bile istemiyorum

• mcrew kullanıcısına yanıt
    dediklerinize katılıyorum bu önemli bir ayrıntı.

Ben daha hiç tahhüt vermeden interneti kullandım bu zamana kadar. suan ttnet kullanıyorum 8mbps 50 gb akk ve 80 tl ödüyorum. Ev telefonu 35 40 tl geliyor sabah 7 aksam 7 tarifesi
    İnternet + ev telefonu= 120 tl yi buluyor aylık.

Artık adamlar tezgahı kurmuş mecbur bırakıyor seni tüm iss'ler için geçerli

Arkadaşlar Tahhütlere mecburuz, akk mecburuz, çok düşük hızlara, yetersiz altyapılara, şişirilmiş faturalar ödemeye mecburuz.

Ben yıllardır bunlara onay vermedim. biliyorum ki verdiğim para, aldığım hizmetin çok çok üstünde

Evde 3 bilgisayar giriyor, telefon giriyor. İnternet yoğun kullanıyorum film, dizi,tv vs 50 gb akk 1 hafta içinde doluyor zaten.

3 pc girdiğini düşünün internet hızı 3mbps 100kbs ile ne yapılabilir ( düşünün 80 tl ödüyorum üzerine)

Buna bir önlem alınsın tabi ki ama
    Yapacak bir şeyimiz yok Türkiye'nin tüm kurumları çökmüş durumda

• Çok iyiymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomatikkafa

dediklerinize katılıyorum bu önemli bir ayrıntı.

Ben daha hiç tahhüt vermeden interneti kullandım bu zamana kadar. suan ttnet kullanıyorum 8mbps 50 gb akk ve 80 tl ödüyorum. Ev telefonu 35 40 tl geliyor sabah 7 aksam 7 tarifesi
    İnternet + ev telefonu= 120 tl yi buluyor aylık.

Artık adamlar tezgahı kurmuş mecbur bırakıyor seni tüm iss'ler için geçerli

Arkadaşlar Tahhütlere mecburuz, akk mecburuz, çok düşük hızlara, yetersiz altyapılara, şişirilmiş faturalar ödemeye mecburuz.

Ben yıllardır bunlara onay vermedim. biliyorum ki verdiğim para, aldığım hizmetin çok çok üstünde

Evde 3 bilgisayar giriyor, telefon giriyor. İnternet yoğun kullanıyorum film, dizi,tv vs 50 gb akk 1 hafta içinde doluyor zaten.

3 pc girdiğini düşünün internet hızı 3mbps 100kbs ile ne yapılabilir ( düşünün 80 tl ödüyorum üzerine)

Buna bir önlem alınsın tabi ki ama
    Yapacak bir şeyimiz yok Türkiye'nin tüm kurumları çökmüş durumda

Taahhüt bitmeye yakın ise 2-3 ay var ise çıkın cezası 2-3 aylık olur az kalan tutarı alıyorlar. Taahhütsüz 59 tl telefonla beraber 150 gb kota Turknet adsl için en iyisi budur sırf taahhüt olmaması yeterli sebep almak için.

• tahhüt yok hocam simdiye kadar hiç tahhüt vermedim. türket sayesinde değiştirme kararı aldım ona geçecektim
    simdi türkcell'e geçmeyi düşünüyorum. hattım büyük ihtimal destekler ama desteklemezse türknet adsl de en uygun paketi sunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomatikkafa

tahhüt yok hocam simdiye kadar hiç tahhüt vermedim. türket sayesinde değiştirme kararı aldım ona geçecektim
    simdi türkcell'e geçmeyi düşünüyorum. hattım büyük ihtimal destekler ama desteklemezse türknet adsl de en uygun paketi sunuyor

türknete geç bence.150gb.
    1000dk da konuşma veriyor.
    ev telefonunu kullanıyorsun çünkü.
  • En guzeli uydunet altyapın varsa gececeksin. Ben gecen ay ttnet de uydunete gectim fiber altyapı olmadıgı icin. Su anda cok da memnunum. 25 mbps 50 akk + uyku yok servisi 56 TL. Ttnet de 8 mbps e 52 TL oduyordum. Geceleri youtube dan acıyorum 1080p video mis gibi takılmadan izliyorum Ttnet de akk dolmadan 360p bile izleyemiyordum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.