Şimdi Ara

Superonline VDSL , TT HİPERNET , Kablonet Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    anladım teşekkürler. Şimdi önümde iki seçenek var :

1- Turk Telekom 35 mbit down 2 mbit up 50 akk 66 tl ayda
    2- Kablonet 24 mbit down 2 mbit up 250 akk 62 tl ayda

hangisi daha mantıklıdır karar veremdim. Kablonet şöyle bir bakınca daha mantıklı gibi duruyor ama ping sorunları internet kesilme sorunları vs vs kafamı çok karıştırıyor.
    (tabii yazdığım fiyatlar yeni müşterilere de veriliyorsa daha farklı fiyatlar da çıkabilir)
  • Kasım Şeren kullanıcısına yanıt
    tt 16'ya kablo 8'e düşecek. Bunu da göz önünde bulundurun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

tt 16'ya kablo 8'e düşecek. Bunu da göz önünde bulundurun bence.

zaten tt de 35 almamın sebebi o ama kablonette de 250 gb akk var bitmez bile yani ne yapıcam hiç bilmiyorum.
    Kablonet 24 mbit 250 gb akk 70 lira gözüküyor.
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,536,hepsi-birarada-kampanyasi

Tabi aylık ücretin üstüne 144 lira hd kutu, 240 lira modem (dandik netmaster modeme 240 lira fiyat biçmişler ) eklenecek. Kiralamak isterseniz ayda 3 lira faturaya eklenecek.
  • 25 250gb kotali bebce yeterlidir kablonet varken tt alma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ha dersen 250gb yetmez ttnin 35likden al sana 24destekliyir dediyse 24gelir akn sonu 16gelir

• Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,519,sinir-sizsiniz-kampanyasi burada da 59 gözüküyor 3 lirada modem ücreti 63
    Benim baktığımda kablo tv temel paket + sinema paketi varmış o yüzden fiyat yüksek.

25 mbit gerçek sınırsız internet 250 lira diyor, ben 24 mbit'e 60 lira ödüyorum (turknet 75 mbit 150 gb akk + 1000 dakika)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 21 Temmuz 2017; 14:50:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Benim baktığımda kablo tv temel paket + sinema paketi varmış o yüzden fiyat yüksek.

25 mbit gerçek sınırsız internet 250 lira diyor, ben 24 mbit'e 60 lira ödüyorum (turknet 75 mbit 150 gb akk + 1000 dakika)

Gerçek sınırsız da akk yok sanırım. Turk net çok uygunda işte alt yapımız yok maalesef :(. Artık iki tarafıda arıyacaz hangisi daha mantıklı gelirse onu alalım artık.
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Taahhütunuz bitiyor size yeni tekliflerimiz var diye arıyor.

Tekliflerin hepsi kotalı.

Sonra ben akk li limitsiz tarife istiyorum diyorsun.

O da 24 mbps 100 gb akn li tarifeye 100 lira çekiyor en ucuz vdsl paketi. Sen de otomatik olarak başka sağlayıcıya geçiyorsun. Türk Telekom 50 mbps hız veriyor o paraya akn sonrası da hızı 24 mbps ye düşüyor. Kim alır superonline ni.

Yani dolaylı yoldan bu iki sene içinde superonline vdsl kullanıcılarının hepsi başka iss lere geçecek. Eğer tarifeler de değişiklik yapmazsa.

Adsl kullanıcılarına da zaten hattınız desteklemiyor tarzı hikayeler uyduruyor. Vdsl desteklese bile alt yapı yok diyor.

• Burak27. B kullanıcısına yanıt
    Taahhütun yakın zamanda bitiyorsa yeni iss aramaya başka.

90 lira taahhütlü fiyatı 24 mbps yeni uni öğrenci tarifesi

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Taahhütunuz bitiyor size yeni tekliflerimiz var diye arıyor.

Tekliflerin hepsi kotalı.

Sonra ben akk li limitsiz tarife istiyorum diyorsun.

O da 24 mbps 100 gb akn li tarifeye 100 lira çekiyor en ucuz vdsl paketi. Sen de otomatik olarak başka sağlayıcıya geçiyorsun. Türk Telekom 50 mbps hız veriyor o paraya akn sonrası da hızı 24 mbps ye düşüyor. Kim alır superonline ni.

Yani dolaylı yoldan bu iki sene içinde superonline vdsl kullanıcılarının hepsi başka iss lere geçecek. Eğer tarifeler de değişiklik yapmazsa.

Adsl kullanıcılarına da zaten hattınız desteklemiyor tarzı hikayeler uyduruyor. Vdsl desteklese bile alt yapı yok diyor.

Dediğiniz mantıklı aynen neden vdsl ile uğraşmak istemiyor olabilirler acaba sizin bir tahmininiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Taahhütun yakın zamanda bitiyorsa yeni iss aramaya başka.

90 lira taahhütlü fiyatı 24 mbps yeni uni öğrenci tarifesi

5 ay kaldı zaten bir hakkın var o tarifeyi almak için

• Uzun araştırmalar ve yardımlarınız sonucunda Kablonet'i eleyip Turk Telekom almaya karar verdim. Sebeplerimi maddeler halinde yazacağım:

1- Benim için en önemlisi sanırım ping sorunu. Kablonet'te bütün forumlarda ping sorunları almış başını gidiyor. Modem kaynaklı vs. vs. diyorlar ama yeni bir modem yada router alacak bütçem şu anlık yok.
    2-Kopma sorunları. Forumda "KABLONET ÇÖKTÜ""KABLONET İNTERNET KESİLDİ" gibi bir sürü konuya denk gelmişsinizdir. Her gün farklı illerde toplu internet kesintileri olması çok kötü.
    3- Türk Telekom'un 150 TL hoşgeldin indirimi olması. Malum Superonline taahhütümü bozarak geçeceğim için bu bedelin karşılanıyor olması çok büyük bir artı.
    4- Kablonet'in 24 mbit den yüksek hızının olmaması. Turk Telekom'da 35 mbit alıp akk bittikten sonra 16 mbit sınırsız internetin olabiliyor. Geceleri de AKK den etkilenmesi indirme yapmak için çok daha iyi.

Bu konuya mesaj atan ve yardım eden herkese çok teşekkürler İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasım Şeren -- 23 Temmuz 2017; 23:14:11 >

• Arkadaşlar bugün saat sabah 10'da super online vdsl (hiper internet) 50 mbit 150 akn paketi için başvuru yaptım. Başvuru işlemlerim tamamlanmış galiba sms geldi kurulum için yarın gelirlermi 48 saat içinde dönüş yapacağız ama pek güvenmiyorum üsküdar'da ikamet ediyorum.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Superonline aboneliğimden memnun değildim. Arıza kaydı bırakınca ve sgelmeleri gerekiyorsa en az 5 gün sürüyor.
    Bıktım usandım valla. Sırf bu yüzden taahhüt süremin dolmasına 1 hafta kala ve bu siteden reklam görüp beğendiğimden dolayı abonelik başvurusunu bugün yaptım.
    Sahteyse nasıl başvuru alıyorlar anlamadım.

Sahtelik konusu bir yana 39,99 TL'lik kampanyaya başvurdum.

Umarım yeterli olur.Kablo TV ve Kablo Ses fiyata dahilmiş.

Başvurduğum kampanya yetersizse kurulum yapılmadan bana fikir verin başka kampanyaya geçeyim.
    http://fiberkablonet.com/kampanya/dort-kose-kampanyasi-id-53.html

Teşekkürler

• kosucuadam K kullanıcısına yanıt
    Reklamı Google koyuyor dh ile direkt ilgisi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.