Bildirim
Superonline ve mükemmel ping desteği (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet bunlar böyle. Bende pingplotterda %1 packet loss vardı. 2 ay uğraştım. En son ne oldu bilmiyorum yok oldu. Şu an vie.valve.net de 40 ms Denizli'den. -
Ben de test ettim hocam.
24 hız paketi, İstanbul Türk telekom
23ms sonuç.
VDSL2 üzerinden hizmet alıyorum. -
30 bin ping'e normal dediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 ms normal mi Eski nokialarda snake oynarken level geçtikçe yılan büyürdü. Büyüyünce de bazen görüntü takılırdı. Siz de oyunlarda level geçtikçe ping artar ve anlık takılmalar olabilir. Normal yani(!)
Kim dedi, Turkcell mi?quote:
Orijinalden alıntı: smart0201
30 bin ping'e normal dediler -
Turkcell ile turk telekom
Nasıl yani, ikiside aynı açıklamayı mı yaptı? Türk Telekom'un açıklamasının görseli/ekran görüntüsü var mı? -
Musteri hizmetleri diyor
TT Müridlerini çok üzdün şimdi bak...quote:
Orijinalden alıntı: smart0201
Musteri hizmetleri diyor -
-
SoL'daki ping sorunu, taşıyıcı olarak neredeyse tüm IP gruplarını TATA üzerine almasıyla başladı. Önceden arada farklı birçok taşıyıcı üzerinde çalışan IP grubu bulunabilirken, şimdilerde neredeyse %90'ı TATA olmuş. Sadece DTAG ve KPN üzerinden çalışna birkaç IP grubu dışında TATA üzerinden maalesef ciddi ping artışları eklendi. Şu anda kullandığım IP grubu DTAG üzerinden çalıştığından vie.valf gibi sunuculara 40ms civarında ping ile ulaşabiliyorum. TATA üzerinden çalışan herhangi bir IP grubunda 50ms altında ping almak mümkün değil maalesef. Tüm altyapısını TATA üzerine taşımasının nedenini de maliyetleri düşürmek olarak değerlendiriyorum. Elimizdeki birkaç TATA dışı IP grubunun da yakında taşınmasıyla tamamen TATA'nın performansına kalacağız gibi görünüyor. -
tek sorun o değil ki çöp huawei klonu routerlerı 7~30ms kadar eklemede yapıyor... intel ve bazı chip setlerlede uyumsuz heralde... -
Huawei, globalde yaşadığı sorunları çözemezse tüm cihazları maalesef çöp olacak zaten. SoL daha sonra yerleştirdiği tüm bu cihazları söküp değiştirecek ya da bizde böyle ister kullanın ister kullanmayın diyecek.quote:
Orijinalden alıntı: detanaoq
tek sorun o değil ki çöp huawei klonu routerlerı 7~30ms kadar eklemede yapıyor... intel ve bazı chip setlerlede uyumsuz heralde... -
HG253s için client router kullanınca sıkıntı yok... sadece ping...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X