Şimdi Ara

Superonline ve mükemmel ping desteği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Edirne'den İstanbul'a olan ping süresi 3 haftadır 5-6 ms'den 10-11 ms'e kadar yükseldi, yurtdışı pingleri de 6-8 ms arttı. Radore, frankfurt ve vie.valve pinglerim bu şekilde.

Superonline ve mükemmel ping desteği

• Evet bunlar böyle. Bende pingplotterda %1 packet loss vardı. 2 ay uğraştım. En son ne oldu bilmiyorum yok oldu. Şu an vie.valve.net de 40 ms Denizli'den.
  • AliveFoto kullanıcısına yanıt
    Ben de test ettim hocam.
    24 hız paketi, İstanbul Türk telekom
    23ms sonuç.

VDSL2 üzerinden hizmet alıyorum.
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    30 bin ping'e normal dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 ms normal mi Eski nokialarda snake oynarken level geçtikçe yılan büyürdü. Büyüyünce de bazen görüntü takılırdı. Siz de oyunlarda level geçtikçe ping artar ve anlık takılmalar olabilir. Normal yani(!)

• quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

30 bin ping'e normal dediler
    Kim dedi, Turkcell mi?
  • Turkcell ile turk telekom

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani, ikiside aynı açıklamayı mı yaptı? Türk Telekom'un açıklamasının görseli/ekran görüntüsü var mı?
  • Musteri hizmetleri diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Musteri hizmetleri diyor
    TT Müridlerini çok üzdün şimdi bak...
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Aldırma dostum sen müşteri hizmetlerine. Çünkü çoğunun Türk Telekom'un iç yapısı hakkında bilgisi yok. İşleri bu değil, bilmediklerinden öyle demişlerdir. Konudaki Turkcell durumu gibi sandım ben de.

Ekleme:

Aynen çok üzüldüm. TT ile yurtdışına tekli ping değerleri alan biriyim. Çoğu ülkeye de bazılarının aynı şehirde alamadığı değerleri alıyorum. Bu üzücü olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 8 Eylül 2020; 16:45:18 >

• SoL'daki ping sorunu, taşıyıcı olarak neredeyse tüm IP gruplarını TATA üzerine almasıyla başladı. Önceden arada farklı birçok taşıyıcı üzerinde çalışan IP grubu bulunabilirken, şimdilerde neredeyse %90'ı TATA olmuş. Sadece DTAG ve KPN üzerinden çalışna birkaç IP grubu dışında TATA üzerinden maalesef ciddi ping artışları eklendi. Şu anda kullandığım IP grubu DTAG üzerinden çalıştığından vie.valf gibi sunuculara 40ms civarında ping ile ulaşabiliyorum. TATA üzerinden çalışan herhangi bir IP grubunda 50ms altında ping almak mümkün değil maalesef. Tüm altyapısını TATA üzerine taşımasının nedenini de maliyetleri düşürmek olarak değerlendiriyorum. Elimizdeki birkaç TATA dışı IP grubunun da yakında taşınmasıyla tamamen TATA'nın performansına kalacağız gibi görünüyor.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    tek sorun o değil ki çöp huawei klonu routerlerı 7~30ms kadar eklemede yapıyor... intel ve bazı chip setlerlede uyumsuz heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

tek sorun o değil ki çöp huawei klonu routerlerı 7~30ms kadar eklemede yapıyor... intel ve bazı chip setlerlede uyumsuz heralde...
    Huawei, globalde yaşadığı sorunları çözemezse tüm cihazları maalesef çöp olacak zaten. SoL daha sonra yerleştirdiği tüm bu cihazları söküp değiştirecek ya da bizde böyle ister kullanın ister kullanmayın diyecek.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt

HG253s için client router kullanınca sıkıntı yok... sadece ping...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.