Şimdi Ara

Superonline, WiMAX için lisans bekliyor. Superonline WiMAX’i İstanbul’da denemeye başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mufat

Biz önce kablolu bağlantıyı bi düzeltelim de sonra kablosuza bakarız

Saten etrafta yeterince baz istasyonu bizi radyasyonla donatmıyor gbi şimdi de bunlar çıktı yaw.adam gibi kabloluyo yatırım yapsalar ya. Teknoloji uğruna hayatlarımız mahfoluyo kimse farkında dağil.

• quote:

Orjinalden alıntı: DaRKHaCK

quote:

Saten etrafta yeterince baz istasyonu bizi radyasyonla donatmıyor gbi şimdi de bunlar çıktı yaw.adam gibi kabloluyo yatırım yapsalar ya. Teknoloji uğruna hayatlarımız mahfoluyo kimse farkında dağil.

Sen önce kullandığın cep telefonunu kullanma sonra evdeki bilgisayar ekranını kaldır, evdeki tv leri sat ki radyasyon bulaşmasın, çay içmeyi kes, kullandığın çanakları kaldır vs. vs.

• quote:

Orjinalden alıntı: guguk

quote:

Orjinalden alıntı: DaRKHaCK

quote:

Sen önce kullandığın cep telefonunu kullanma sonra evdeki bilgisayar ekranını kaldır, evdeki tv leri sat ki radyasyon bulaşmasın, çay içmeyi kes, kullandığın çanakları kaldır vs. vs.

Kardeş ne yaptın yaa... İYİ DİNLE!!! Yanımda kablolu bir telefonu her yere taşıyabilseydim emin ol cep telefonu kullanmazdım. Bilgisayarı monitör olmadan kullanabilseydim emin ol monitörü atardım. TV olmadan dünya haberlerini adam gibi öğrenebilseydim emin ol TV yi evden atardım vs vs vs.Bazıları ihtiyaçtır mecburen yaparsın. Ama interneti ki sanırım kablolu kablosuzdan daha hızlı ( emin değilim ) iken neden kablosuz kullanayım ki. Saten kedimizi her türlü şekilde zehirliyoruz neden daha fazlası????. Zararın neresinden dönersen kardır... Adamlar Dünyayı temizlemeye çalışıyorken denizler atmosfer vs vs vs sendeki bu vurdumduymazlık neden almıyorum ?????????????

• Beyler KUSURA BAKMAYIN AMA SAÇMALIMIŞSINIZ!!

1- wireless radyo frekansını kullanarak calısır 2.4ghz (o zazman bütün radyoları tvleri uydu ve halerleşme sistemlerini kaldırıp öpe atalım)
    2- wireless türkiye için olmazsa olmazlardan biri olmuştur (TT'un yediği *oklardan sonra)
    3- kablolu dahi olsa TT su anda max 3124kbps ile hat tahsis edebilmektedir bunun aksini iddia edenler varsa varsın çıksın karşıma (4mbiti neden kullanamıyoruz arkadaslar cunku telekomun evlerimize cekmiş oldugu kablonun max eşik degeri bunu kaldırıyorda ondan daha fazlasına yuklendiginiz zaman ya apartman ya mahalle kofrası aşırı voltajdan dolayı hasar görüyor)
    4- Şu konumda max 2mbit olan (olağanüstü şartlarda 3,1mbit) kablolu internet 54mbitik wireless AP ve sistem sağlayıcıları için direk omurga bağlantısı yparsa herkese tahsis edilmiş olacak kısaca

!!! kablolu 2mbit (bilemedin 3mbit) herzaman ama herzaman < 54mbit wirelesstan 27kat daha yavaştır arkadaşlar bilginize!!!

SAYGILARIMLA MiNiK_eSeK

• quote:

Orjinalden alıntı: emopi

YA GELSINDE TELEKOMUN COKUSUNU IZLIYELIM ARKADASLAR !
    !!!! COK ZEVKLI OLACAK !!!!!

NIIIIAAAHH hahaha

ister inanın ister inanmayın hayatta görmek istediğim ilk 10 un içinde.

Bu arada TT
  • http://wimax.superonline.com/harita.php

Bugün gazetelerde ilanı vardı.
    Deneme yayınlarına başladık diye.

Bu test sadece Superonline'nın kendi içinde yaptığı denemeler mi yoksa o bölgede oturan arkadaşlarda deneyebiliyorlar mı?
     Superonline, WiMAX için lisans bekliyor. Superonline WiMAX’i İstanbul’da denemeye başladı

Fotoğrafta pek bi tanıdık geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 12 Mart 2006; 4:49:05 >

• Hiç kullanan varmı test yayınına başlamış hayırlı uğurlu olsun. Yaygınlaşınca tt gerçektende çökücek çok az kaldı. Kullananlar görüşlerini yazarlarsa çok sevinirim.
  • ıyıde bizim kullandıgımız kablosuz modem 2.4 ghz den yayın yapıyor. wi-max da 3.5 ghz diyor. o zaman benim modembu yeni sistemde iş gormez anlamına mı geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 11 Mart 2006; 21:28:06 >
  • arkadaslar bu superonline nın baslattıgı test yayınlarından faydalanan oldumu hic
    ve faydalanmak ıcın negibi donanım gerekıyor
  • arkadaşlar radyosyandan korunmak istiyorsanız öncelikle o beton binalardan çıkın.sonra güneşten gelen radyasyonu engelleyin.artı yeryüzünden yayılan radyasyonu engelleyin.atom bombası kullanmayın cep telefonu kullanmayın saç kurutma makinası kullanmayın radyo kullanmayın kaset çalar kullanmayın microdalga fırınlardan uzak durum MIR çektirmeyin röntgen çektirmeyin BT çektirmeyin televizyon acmayın şimşekli havalarda dışarda olmayın ki evin içindede olmayın şunu yapmayın bunu yapmayın kısacası yaşamayın.bide şu kırsal kesim meselesi var .ARKADAŞ KÖYLÜNÜN yiyecek yemeği yok ısınacak kömürü alamıyor damı akar evi köhnelikten fareler basar yaw adam bilgisayarı ne yapacak.zaten okula gidiyim diye 20 km yol gider hergun ya da 3 km yürür ayazda.para olsa tohum alacak sattıgı para etmez.neyse kırsal kesimi geçtik.kablolu arkadaş madem radyasyon istemiyosun kullanma wi-max.tak kablonu kullan 2 mbitini.sen para ver devlete düzeltsin tüm memleketteki kablo tesisatını.devletin en öncelikli işi millet zevkine internet kullansın vay anam vay.memleketin yarısı aclıktan sefillikten sürünüyo beyim kablosuz olmasın kablolu olsun diye tutturuyo.ZATEN TELEKOM DA SENİN İÇİN KURULMUŞTU SADECE SANA ÇALIŞIYOR.yaw şu zihniyet bu milletin kafasından çıkmadıkça yeni bişey gelmez bu memlekete.saygılar

• ağustos ayına kadar deneme izinleri var telekom 3.5 ghz bandının tekeli şimdi tam lisans verdiği zaman işler kolay
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.