< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senseight -- 9 Eylül 2020; 0:7:33 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimedroid -- 9 Eylül 2020; 13:39:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 18 Eylül 2020; 2:22:49 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskobaredits -- 18 Eylül 2020; 6:19:34 > |
|
|
|
statik ip yi iptal ettirdim. 1-2 gün sonra sonra tekrar açtırdım aynı ip geldi yine. Bekleme süresi 24 saat değil miydi? 50 ping altı benim için hayal galiba. Bir arkadaş İstanbul avrupa yakasından almanya serverında 37pingle oynuyor benimle, sol fiber o da. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
72 saat geçmesi gerekiyor diye biliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
45-50 ms aldığım oyun 80ms olmuş, yurtdışı çıkışı değişmiş. |
sizce normal mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugah6aiw -- 27 Ekim 2020; 17:43:2 > |
Konum neresi acaba eğer istanbulsa pingler biraz yüksek, benim üstte paylaştığım sonuçlara yakın hatta daha düşük olması lazım pinglerin. |