Şimdi Ara

ŞÜPHE DUYDUĞUNUZ ÜRÜNLERDE ÜCRETSİZ OLARAK 174 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
5
Favori
2.658
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok faydalı bir konu. Bilinçlenmek ve Hakkımızı kullanmayı bilmek Lazım. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verde yağ a bakın yazıklar olsun
    Metrodaki aro marka yağların üreticisidir kendisi..
    Kokmuş ülke iyice..
    Bu arada sayın laborant arkadaş gdo lu ürün üretimi yasalmı oluyor benmi yanlış anladım bu millet için en büyük tehlike gıda terörüdür ama hala tık yok millette..5 bin ton gdolu pirincide bu millete yedirdiler tıpkı imha edilmeyi beklerken piyasaya sürülen 15 bin zehirli ayakkabı gibi

• Güzel konu. Sabit yapılmasında fayda var..
  • Millette tik olsa da onemli degil artik.Gucu elinde bulunduran gida,sanayi veya baska alanlarda alip yuruyor.174 ile munferit olaylar cozumlenir.Aslen tum ureticilerin canini acitacak bir gida yasasi cikmali bence ama o da dedigim gibi gucu elinde bulunduranlarin isine gelmedigi icin boyle gelmis boyle gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarius82 -- 10 Ocak 2015; 9:12:25 >
  • ben çok ünlü bi firmanın baklavasını inceletmek isterim. şu mevsimde o kadar antep fıstık biraz yalan dolan geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

ben çok ünlü bi firmanın baklavasını inceletmek isterim. şu mevsimde o kadar antep fıstık biraz yalan dolan geliyor bana.

Bezelyedir o

• Yav Hee hee. Bu memlekette et balık kurumu askeriyeye çürümüş et satıyor, Ülker gdo'lu bebek maması üretiyor, insanın ayağını yakan ayakkabılar ancak tüm Türkiye'ye dağıtıldıktan sonra farkediliyor. Gıda güvenliğiymiş, kandırmayın milleti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

ben çok ünlü bi firmanın baklavasını inceletmek isterim. şu mevsimde o kadar antep fıstık biraz yalan dolan geliyor bana.

soya fasülyesi
  • İsminizi vermeyebilirsiniz böyle bir durumda. Arkdaşlar tarihi geçmiş ve ya bozulmuş ürünlerde kesinlikle arayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu sildenafil çok ucuz bir şey mi ki adamlar çikolataya bile koymuşlar ne iş?
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    malesef zamanında ve şuan ki yanlış siyaset yüzünden gümrük birliği(bize zerre kadar faydası olmayan tam aksine elimizi kolumuzu bağlayan) ne göre evet.Ayrıca Türkiye En çok tarım ve hayvancılıkla uğraşan ve geçimini sağlayan bir ülke idi ama (Necmettin Erbakanı hiç sevmem onun dışında çiftçiye,memura,işçiye bakan olmamıştır ) geçmiş ve şuan ki siyasettçiler Çiftçiyi ve hayvancılıkla uğraşan şahısları şahmat yapmışlardır.İlk önceden tarımla uğraşan şahıs satacağı üründen bir nebze kendine tohumluk ayırıdı ama şimdi .... kapitalizmin esiri olmuş bir toplum olduk
  • yer fıstığını işleyip (renk,tat,boyut) antep fıstığı olarak kullanıyorlar. 2010 yılında bir iftar yemeğinde bu işi bulan ve üreten şahısla yan yana geldik masada.
    o anlattı

beni rahatsız eden kilosuna 55TL fiyat yazıp hala içerikte oyun yapma ihtimalleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay A

eksik gramajekmek için bi fırını şikayet ettim telefon ile

+ email olarak ürünün ayrı ayrı terazilerde çekilmiş orjinal fotoğraflarını tam bilgi olarak ilettim -

2 ay sonra sonuç : hiçbirşey bulunamamış herşey düzgünmüş .

büyük ihtimal giden gıda müh-yada sağlık bakanlığı çalışanı gitti çay içtiler mutlu mesut ayrıldılar
     ŞÜPHE DUYDUĞUNUZ ÜRÜNLERDE ÜCRETSİZ OLARAK 174

fırın onlardandır ondan birşey olmaz .Bizden olmayan taraf olur diyodu bazı hırsızlar

• İşte yeni firmalar ve yeni ürünler

http://www.tarim.gov.tr/GKGM/Belgeler/Duyurular/Ifsa_20.02.2015.pdf

bu tarzdaki konumuza buradan devam edebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_103064357/f_//tm.htm#103201033

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LABORANT76 -- 27 Şubat 2015; 0:48:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.