Şimdi Ara

Şüpheleniyorum bu kızın derdi ne niye bana taktı kafayı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    En azından yazmaya yüzü olmaz benimle görüşmek istersen yani beni istiyorsan çubuğa gelirsin dersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoilMechanics

arkadaşın dediği gibi bilişim milişim laflarıyla gözünü boyamaya çalışıyor. saadet zinciri denilen leş şey bu.
    bundan 4 sene evvel geldi başıma, anlatayım bak.
    üniversite1im o zamanlar, aileden uzak, şu bu, ortam derken kredi kartının durumu içler acısı. dedim 1 2 ay bi işe gireyim part-time. arkadaşın biri aradı, soil ben şurdayım, iş arıyosan hala çık gel. hemen gittim, bir bayanla oturuyor bizim ki. neyse selam sabah vs. kadın dedi ki, iş aradığınızı duydum, ekibimize katılmak ister misin. ne yaptığını daha anlatmıyor bile. buluşmalarını zaten hep kafelerde yapıyorlar. anlatır mısınız biraz işi dedim. demez olaydım, bir başladı, yok şöyle vitamin haplarımız varda, yok şöyle gıda takviyesi yapıyoruz da. bana 300 tl gibi bir rakama 1000 TL! lik ürün verecekmiş, ben de satıcakmışım onları eşe dosta, artık kim denk gelirse. sonra başkalarını kaydedecekmişim işin içine. o kaydettiğim adamların sattıklarından da yüzde pay alıcakmışım. ama kadın nasıl anlatıyor. ben ingilizce öğretmeniydim, bıraktım öğretmenliği bu işe başladım. şimdi 5 evim var, 4 arabam var diyor tamam dedim, yarın arayayım sizi. internetten araştırdım. dolandırıcılığın legal versiyonu bunlar. bulaşma yani.

Ulan he he diceksin,o kadar güzel iş olsa başkasına söyler misin?
    Kimi yiyon dicen :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.