Şimdi Ara

Süpo team vs thor team (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Base halinin full potansiyel i +destroyer armor hocam necro sword yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kal kentin tüm potansiyelini bilmemekle beraber thor team alır diyorum.Şuanki gösterdiğin vs yi tabi.Bidaha değiştirme güzel böyle.

• Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Sonunda tutturabildim vs yi bide bir şey sorcam hocam Darkseid ın avatar ı odinden güçlü değil diye biliyorum ama bir sitede (yanlış hatırlamıyorsam kahraman baykuş) ds>odin Di sizin fikriniz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of darks -- 2 Eylül 2018; 21:58:18 >
  • Lord of darks kullanıcısına yanıt
    Ds > odin bende katılıyorum.En güçlü new god lardan birisi ve dc de new godlar old godlardan daha güçlü.(kaldı ki dc old godı zeus odinden çok daha güçlü).Hiyerarşik mantık ile bakarsak darkside odinden üstün gibi duruyor.

Avatar konusunda çok detaylı bir bilgim olmasa da darkside ın comisclerde görünen yüzünün avatari olduğu gerçek gücünün yansıtılmadıgi söylenir.Tabi bende yabancı forumlardan ve burdan okudugum kadar biliyorum.Sanırim avatarlarınin güç seviyesi de değişkenlik gösterebiliyor.

• Bana kalırsa Darkseid (ana avatar) > Odin.

• Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    Ok sağolun hocalarım ben çıkıyorum size iyi geceler

• Rica ederim :)

Size de iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of darks

Sonunda tutturabildim vs yi bide bir şey sorcam hocam Darkseid ın avatar ı odinden güçlü değil diye biliyorum ama bir sitede (yanlış hatırlamıyorsam kahraman baykuş) ds>odin Di sizin fikriniz nedir
    hocam kahraman baykuşda konusunu ben açtım.
    %29 odin orta zorlukta alır
    %29 odin yüksek zorlukta alır
    %43 ds yüksek zorlukta alır idi çıkmıştı

ama toplarsan odin tarafı %57 ile önde oluyor. şahsen bana göre odin daha güçlü biri
  • Lord of darks kullanıcısına yanıt
    odin destroyer armor ile galactucus'a kafa filan atıyordu o denli güçlü bir zırh necro sword olsaydı direk thor team derdim ama şimdi az farkla thor team alır diyorum
  • Orda artıdan odin Sword vardı ve odin genelde gungnir kullanır odin Sword pek taşımaz. İkisini aynı anda kullanıyordu bu vs de.

Ona rağmen %43 DS zorlanarak denebildi.

Ben DS daha güçlü derim. En azından bence öyle

• Gençler base formunun Full potansiyeli diye birşey yok diye biliyorum. Odin benden güçlü olacaksın derken kral olduğunda benden güçlü olacaksın diyor. Tam potansiyelinde benden güçlü olacaksın diyor ve RKT daha güçlü zaten. Odinin çok zorlandığı mangog'u tek dokunuşla indirdi.

Odinin söylemek istediği tam potansiyel için ne gerekli ? All father olması gerekli. Odin kral olduğunda benden güçlü olacaksın diyordu. Ve Thor kendine has birşey yapıp Rune magic alıyordu. Odinden de güçlü oluyordu.

RKT bu takımı tek alır.

• Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    odin sword'un pek işlevi yok orda gungnir ise odin'in gücünü daha iyi yansıtabilmesi için bir silah ayrı bir özel gücü yok.

yinede çoğunluk odin de idi

valla herkez'in görüşüne saygım var ama ben odin alır derim destroy filan verirsen zaten kesin alır orası başka
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    rkt ise takım kalmaz kendi takımını da fazladan alabilir hatta
  • Destroyer ile tabi alır.

• Konuyu güncelledim bi bakın isterseniz

• destroy ağır kaçıyor gibi geldi takım'ın yapısında bir sıkıntı var onuda zor çözersin bırak artık editleme böyle kalsın bir daha bu hataya düşmezsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.