Şimdi Ara

Support Başlangıcı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doran ranged supportlar ve ezreal gibi dürtebilen şampiyonlara karşı alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KantaWizard

quote:

Orijinalden alıntı: Daryl

quote:

Nami Leona Karma Thresh gibi agresif sayilabilcek herolara bariyer almayi daha mantikli buluyorum

Herkesin farklı düşüncesi var ama Tutuştur almak daha mantıklı geliyor.Peki başlangıç konusunda ne düşünüyorsun ?

Kardesim onyargilarinizi atin, sen 2 sn fazla yasasan belki team fighti kazanabilcek bir sey yapicaksin supportlar olmeye mahkum degildir. Tabiki adc nin olmemesi daha onemli ama latede bi karmanin r + q su adc kadar vuruyor defansif acidan da adcden fazladan bi kere e bassa belki tf yi kazanicaz tutusturu zaten mid ve top %90 alir. sifa zaten verdigi can konusunda oldukca islevsiz bir skill bence, bitkinligi de fazla gereksiz buluyorun herkesin oyun stili farklidir. Denersen faydasini gorucegini dusunuyorum.

skill degil spell

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daryl

quote:

Nami Leona Karma Thresh gibi agresif sayilabilcek herolara bariyer almayi daha mantikli buluyorum

Herkesin farklı düşüncesi var ama Tutuştur almak daha mantıklı geliyor.Peki başlangıç konusunda ne düşünüyorsun ?

Kardesim onyargilarinizi atin, sen 2 sn fazla yasasan belki team fighti kazanabilcek bir sey yapicaksin supportlar olmeye mahkum degildir. Tabiki adc nin olmemesi daha onemli ama latede bi karmanin r + q su adc kadar vuruyor defansif acidan da adcden fazladan bi kere e bassa belki tf yi kazanicaz tutusturu zaten mid ve top %90 alir. sifa zaten verdigi can konusunda oldukca islevsiz bir skill bence, bitkinligi de fazla gereksiz buluyorun herkesin oyun stili farklidir. Denersen faydasini gorucegini dusunuyorum.

skill degil spell

haklisin duzeltiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doran kalkanıyla başlıyorum dürtmeye calısıyorum erken base atıp ward alıyorum.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.Daha farklı fikirleriniz varsa söyleyebilirsiniz.
  • Leona/Thresh oynarken doran's shield, sona/nami oynarken hız veren eşyanın en küçük şeyiyle başla
  • Doran's shield+2 püskevit+yellow trinket en iyi başlangıç bence adcden aldığın dmg bi hayli azalıyor.Ama jungle çok iyi gank kapasitesi olan bi şampiyonsa ticket+ward ws. başlangıçlar olabilir.
  • Eski para ile junglerdan daha fazla para kasabiliyosun.
  • Supportu hangi heroyla oynadığınada bağlı
    ben lulu , sona gibi herolarla

Support Başlangıcı

[size=2]Thresh

Support Başlangıcı

Leona

Support Başlangıcı

Support Başlangıcı

Zyra

Support Başlangıcı

Rünler Klasik ap(thresh,leona hariç hepsi) - ad (thresh ,leona )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dell9989 -- 30 Ocak 2014; 14:11:20 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.