Şimdi Ara

SUPPORT oynayan arkadaşlarla fikir alış-verişi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nunu ile sup oynayan yok mu benden başka? Birde Taric'in adı geçmemesi ilginç. Yeni Q buffundan sonra en iyi supportlardan biri olmuş kesinlikle. Heal, Zırh, Stun yeri geldi mi iyi de vuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak81s

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Soraka oynayan var mı? Bana tam bir sup olarak gözüküyor Soraka. 2 iyileştirme, mana yenileme, armor düşürme falan , bence yetenkleri adc yi korumak için çok iyi...

Ben Soraka ile oynuyorum bazen ve bana gore en iyi sup.Eger AP kasarsan asiri derecede Heal basiyor.Runlerimde bolca mana yenilemeside var gordugume heal basiyorum surekli

Ben de aynen) bana oynaması çok keyifli geliyor. Ama pek görmüyorum tercih edeni oyunlarda.

Ayrıca AP kasınca Q da çok iyi vurmaya başlıyor bana göre, armor düşürmesi de çok iyi.

• quote:

quote:

quote:

Soraka oynayan var mı? Bana tam bir sup olarak gözüküyor Soraka. 2 iyileştirme, mana yenileme, armor düşürme falan , bence yetenkleri adc yi korumak için çok iyi...

Ben Soraka ile oynuyorum bazen ve bana gore en iyi sup.Eger AP kasarsan asiri derecede Heal basiyor.Runlerimde bolca mana yenilemeside var gordugume heal basiyorum surekli

Ben de aynen) bana oynaması çok keyifli geliyor. Ama pek görmüyorum tercih edeni oyunlarda.

Ayrıca AP kasınca Q da çok iyi vurmaya başlıyor bana göre, armor düşürmesi de çok iyi.

Soraka yi tipinden dolayi fazla oynamiyorum.Kafasinda boynuzu olan mavi renkli toynakli bir karakter gozume hic hos gelmiyor.Soyle guzel bir bayan gibi yapsalardi surekli oynardim

• quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

Orijinalden alıntı: Big Sight

Lulu adc veya armor pent. ile giren oldu mu? Viable mı? Bir ara yanlışlıkla adc masteries ile girmiştim baya sağlam damage vuruyordu.

Ranklarda ADC olarak bile kastım sen ne diyorsun.

1vs1 de eşit şartlarda alamayacağı adc yok, belli ki sivir w den kaçarsa olayı toparlayabilir ama genelini yakaladığım an kıstırıyordum.

Al video bile çekmiştim

25.02 den sonrasına dikkat

Videoyu sonra izlerim. Bilgilendirdigin için sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Soraka yi tipinden dolayi fazla oynamiyorum.Kafasinda boynuzu olan mavi renkli toynakli bir karakter gozume hic hos gelmiyor.Soyle guzel bir bayan gibi yapsalardi surekli oynardim

Ben karakterini de seviyorum, ilginç geliyor bana) Biraz büyü değerlerini arttırsalar çok iyi bir sup olur, bu yönden biraz geride kalıyor bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: darknemesis

quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

quote:

Orijinalden alıntı: darknemesis

quote:

Orijinalden alıntı: Kiiroi Senkou

w fullerim bende thresh e sona artık cok oynanmıyor gibi nedendir acaba

yeni metada ap suplar arttığı için sona gibi çürük suplar çok ezilmeye başladı oyzden artık pek oynanmıyor

sonaya ne dedin sen ?

bi annie nin karşısında oynamaya çalış

Yeterince oynadim

• quote:

Orijinalden alıntı: akino

Nunu ile sup oynayan yok mu benden başka? Birde Taric'in adı geçmemesi ilginç. Yeni Q buffundan sonra en iyi supportlardan biri olmuş kesinlikle. Heal, Zırh, Stun yeri geldi mi iyi de vuruyor.

Nunu normal game de oynamadan ard arda 3 nunu vayne 3 nunu jinx yaptık 6 win cok op . ap rün ap support kabiliyet girin . mananız azalsada karşı adc cidden mıcıyor ya . hele hyper carrylerle muhteşem oluyor
  • quote:

Nunu ile sup oynayan yok mu benden başka? Birde Taric'in adı geçmemesi ilginç. Yeni Q buffundan sonra en iyi supportlardan biri olmuş kesinlikle. Heal, Zırh, Stun yeri geldi mi iyi de vuruyor.

ilk 10 maçta 2 defa lose alınca nunu ile supp oynayarak 10-6 yaptım. cidden taşıma kapasitesi var. yalnız ap itemi olarak rylai ve rabadon çıkarsan güzel damage vuruyor. normal supp dizilimi tek farkı kırmızılar magic pent. bot magic pent sunfire, warmog son itemde sana kalmış. ister ap ister hp. 1vs1'de acımıyor. kaçması biraz sıkıntı ama koridorda isterse jinx olsun yine yetişemez . tfler başlayınca takım kötü ise buffları kendin al. ultiyi en az 3 kişi varken atmaya bak. spell olarak flash + exhaust al. ulti kullandığın sırada exhaust kullanabiliyorsun. kim snowball ise ona at. 1 kil garanti. ondan sonra kovalamaca başlıyor. Go nunu go

• earlyde soraka çok iş yapıyor. leona çok disable bir sup oyun sonunda ağır tank oluyor. threshde önce e fullemeyen arkadaşlar thresh oynamasın bi zahmet. sona nami tam cc heroları çok seviyorum. lulu ve annie agresif oynamak için biçilmiş kaftan. blitz de riskli bir sup
  • Baskına Gitiğiniz zaman q
    Lane'de iseniz w

Lanede ilk w sonra e sonra q fullenir.
  • quote:

+1905 gayet haklısın nunu ile sup oynamak avantaj getirir
  • Şu sıralar zyra ile kafayı bozdum ama oyunun başında 429 hp ile başlayınca çok ama çok dikkatli oynamak gerekiyor.
  • Thresh oynarken karsidaki igniteyi goz onune alarak W fulluyorum. Kalka n2 yada 3 levelde igniteyi bitiriyor. Ayrica e nin harras potansiyeli denmis ama yaninizdaki carry ve sizin oyun tarzinizla alakali bi durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: karenjanov

quote:

+1905 gayet haklısın nunu ile sup oynamak avantaj getirir

Supporta nunu ile basladim ve en az 100 macim sadece nunu ile support oynayarak gecmistir. Gayet basarili pasifini kullanip e ile harras yapmak. AS zaten iyi q ile lanede de kaliyorsun

• Ben uzun zamandır Soraka ile oynuyordum. Sanırım bu tarz sup. ları daha çok seviyorum. Free olduğu için Sona deneyeyim dedim ve inanılmaz keyifli geldi oynaması, gerçekten iyi özellikleri var, şimdiye kadar neden oynamamışım pişman oldum...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.