Şimdi Ara

supporta mantıklı ticket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ejderha- baron - kule -inlibitor kesildiğinde diğer oyunculara eskiden assist geliyordu.

şimdi gelmiyor. bence gayet güzel bi sistemdi bunun için ticket attım. eski haline dönmesi için.

siz de atın bence güzeldi o sistem

• asis geldiğini yazsa ne yazmasa ne para geliyormu geliyor ne gerek var ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

asis geldiğini yazsa ne yazmasa ne para geliyormu geliyor ne gerek var ki ?

para gelmiyo da insan mutlu oluyo yani. bi baronda 5 kişinin emeği var (belki karşı takımın da ) ama bu baronu sadece jungle almış gibi onun smite' ına mal etmek doğru değil bence :D
  • Nasi bi issizsin gardas yazsa ne olur yazmasa ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kişi alıyorsun da takımındaki diğer 4 kişi senin orada olduğunu ve yardım ettiğini biliyor.:D ticket'ına gelecek cevap kesinlikle oto mesaj olacaktır :D
  • Aslında Baron ve Ejderha için olabilir de bence kule ler için olmaz. Dota da kuleyi kesene daha fazla gold geliyordu, hatta bi konuda kulelere item gelmesi ve her minyon öldürüğünde gold toplaması gibi bir şey vardı. O sistem olursa kulelere de gelmesi mantıklı olurdu.
  • Üstekki arkadaşın yazdıgı gibi kuleye item alma devri olabilir. Şayet öyle bişey olursa direk oyunu bırakırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    IP Boost EUW için
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Üstekki arkadaşın yazdıgı gibi kuleye item alma devri olabilir. Şayet öyle bişey olursa direk oyunu bırakırım.

geçen gün betada oynadım kuleye tıklayınca eskiden olan ama kaldırılan 2 adet itemin resmi var. takıma kulelere item alabiliyor muyuz diye sorduğumda ise hayır dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

Üstekki arkadaşın yazdıgı gibi kuleye item alma devri olabilir. Şayet öyle bişey olursa direk oyunu bırakırım.

geçen gün betada oynadım kuleye tıklayınca eskiden olan ama kaldırılan 2 adet itemin resmi var. takıma kulelere item alabiliyor muyuz diye sorduğumda ise hayır dediler

Aslında daha iyi şeyler yapabilirler. Sesle konuşma mesela,getircekleri getirmediler çok güzel olurdu getirselerdi

• quote:

quote:

quote:

Aslında daha iyi şeyler yapabilirler. Sesle konuşma mesela,getircekleri getirmediler çok güzel olurdu getirselerdi

haha aklma geldi. bir ara çok kısa bir dönem betada mesela ben rakibe saldırdım ama minionun saldırısı ile ölürse bize sadece asist geliyordu
    tabi beta halkı ayaklanınca hemen kapattılar

• quote:

quote:

Oyuna yeni baslayanlar icin tower'larin ozelligini slorlara yerlestirmwyi dusunuyordu riot. Sen onu gormussundur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.