Şimdi Ara

Supportlar ve olayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tavşin

quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Sona pasifi sayesinde bazı adclerden daha cok vurma özelliğine sahip ilk levellerda. Pasifini doğru zamanda kullanırsan cok rahat olur. Kaçma mekanizmasına gelirsek Sona diğer champlere göre daha az cana sahip bu yüzden yakalandığın an can veren itemleri almadıysan kolay şekilde öldürürler seni. O yüzden ya kaçarken rakibini takım arkadaşına doğru çekiceksin yada flashın yoksa oyalabildiğin kadar oyala.

Zyra konusunda pek fazla bir bilgim yok ama bitkileri ward olarak kullanman çok saçma olur, karşı oyuncuyu zonelamak harras için kullanabilirsin. E skili sanırsam yerden kök göndererek adamı tutma. Jungler geldiğinde eğer tutturabilirsen çok rahat kill alırsınız. Ultisini ise rakibinin pozisyonunu bozmak veya kaçmasını engellemek için kullanabilirsin.

Alistar konusunda ise Blitzcrank ve Treshe karşı Leonayı tercih edebilirsin. Şahsen bana göre Leona pasifi ile çok sağlam oluyor. Şunu unutma eğer Blitzcrank yada Tresh seni çekerse kaçmak yerine doğrudan adcye atlabilirsin, bu senin avantajın olur.

Genel olarak bende Support oynuyorum ranked ve ranked teamde ilk item olarak Felsefe taşını ihmal etme sana gold sağlıcak item o. Umarım yazdıklarım yardımcı olur ve okursun.

Felsefe taşı ve ward itemi zaten ilk çıkılan itemler. Karşıda blitz varsa direkt thresh pickliyordum. Leona oynuyorum bu aralar ama karşıma hiç blitz gelmedi. Bu hafta bedava kesin gelir denerim.

Şimdi şey soracağım. Leona oynarken tfde e'yi atıyorum hop karşı adc'nin yanındayım. Orada stunlarımı atıyorum. Ama benim kendi adcmi korumam gerekiyor ama çok uzaklaşıyorum. Adc'm de sürekli beni koru araya dalma diyor. Bir kaç kere araya dalmamayı adcyi korumayı denedim. Tf'yi kaybettik. Adc hariç herkes ölüyor falan tarzı. Belki şuan dediklerim çok noob gelebilir ama öğreniyorum işte. Bronz 2deyim. Leona konusundan bahsediyorum yalnız. Thresh ve Leona değilsem zaten tf'nin içine girmem. Ne yapmalıyım böyle durumlarda?

Ben kendimden örnek vereyim takımda genellikle basladığında en çok harras verebilecek şekilde atıyorum, eğer sonrasında adc yanında biri olurda yanına zıplayıp stun yapmayı deniyorum zaten W patlatıktan sonra verdiği slow sayesinde adc işi yapar. Adc arkadaşınsa çok önde gitmesin en uygun pozisyonda beklesin. Bu arada exhaustun varsa en çok damage verene yada adc veya apcye en tehdit olusturana at. Söylediklerimde yanlış olabilir, Bronze Vten Silver Ve kadar çıktım bu sezon daha ne kadar olur bilmiyorum ama hedefim altın olmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sona ile bir kere turret altındaki adamdan First Blood alırsan bir daha bırakmassın emin ol. Çok yüksek Crit vuruyor Early Game de Sona ile sürekli rahatsız etmelisin karşı tarafı. Üstünlüğü kurmalısın Lane'de. Ayrıca Alistar combosunun nesi zor Allah aşkına.
  • yav he he arkadasım ben 20-25 dakıkalık oyunlarda genelde adcden fazla dmg vuruyorum sona ıle ayrıca zyra oynaması zordur oyle aldım plant attım huehue useless mantıgı ıle oynanmaz ondaki combo hem cc hem disengage icin ideal sen oynayamamıssın hele alıstar combona hic laf edemeyecegım ayrıca sona varken janna demıssın keske ben sona oynarken karsıma hep janna gelse bence sen main sup oldugunu soylerken 2 kere dusun cunki sup herolar hakkında pek bilgin olmadıgı anlasılıyo soyledıklerınden
  • Riotu aradım sonayı silceklermiş qnq onun yerine dariye buff qeliyomuş .s .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasmettt

yav he he arkadasım ben 20-25 dakıkalık oyunlarda genelde adcden fazla dmg vuruyorum sona ıle ayrıca zyra oynaması zordur oyle aldım plant attım huehue useless mantıgı ıle oynanmaz ondaki combo hem cc hem disengage icin ideal sen oynayamamıssın hele alıstar combona hic laf edemeyecegım ayrıca sona varken janna demıssın keske ben sona oynarken karsıma hep janna gelse bence sen main sup oldugunu soylerken 2 kere dusun cunki sup herolar hakkında pek bilgin olmadıgı anlasılıyo soyledıklerınden

sakin.
  • Leona Thresh ten başk support tanımam
  • Her support her takıma uymayabilir o yüzden Sona kötü geliyordur sana.Takımında sağlam alan vuranlar varsa Sonanın ultisi late game de bayağı iş yapıyor.Oyunun başlarında ise Sonanın hatırı sayılırı bir saldırı gücü var.Ultisi olmadan cc olarak pek fazla bir özelliği yok bir Leona, bir Nami değil tabii ama Sonayı da hafife almamk lazım.Alistar da öğrenmen bayağı işine yarar bazı baba supportları gerçekten iyi counterlamakta.Combosunu alıştırma yap biraz halledersin ama lane de o comboyu yapmak yerine adamın yanına gidip stun attıktan sonra adamı geriye fırlatmak daha yararlı oluyo.Zyra'ya gelicek olursak onunla çok offansive oynaman lazm tam bir harras şampiyonu ama adc yi korumak da çok zayıf kalıyor.Başta dediğim gibi her support her takıma uymaya bilir doğru şampiyon kombinasyonlarını bulmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daykoo

Sona ile bir kere turret altındaki adamdan First Blood alırsan bir daha bırakmassın emin ol. Çok yüksek Crit vuruyor Early Game de Sona ile sürekli rahatsız etmelisin karşı tarafı. Üstünlüğü kurmalısın Lane'de. Ayrıca Alistar combosunun nesi zor Allah aşkına.

Haklısın sonaya critic rune larıylar girmeliyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JucyTR

quote:

Sona ile bir kere turret altındaki adamdan First Blood alırsan bir daha bırakmassın emin ol. Çok yüksek Crit vuruyor Early Game de Sona ile sürekli rahatsız etmelisin karşı tarafı. Üstünlüğü kurmalısın Lane'de. Ayrıca Alistar combosunun nesi zor Allah aşkına.

Burdan bu anlamı nasıl çıkardın
  • quote:

Orijinalden alıntı: win8

quote:

Orijinalden alıntı: Tavşin

Benim mainim support olmakla beraber Lulu hariç her supporta sahibim. Onu da alıcam Allah'ın izniyle.

Millet Sona da Sona diyor ama abi bence Sona çok kötü! Sona alıp oynarım, iyiyimdir falan evet ama bir Janna varken, bir Nami varken Sona'yı neden istiyorlar anlamıyorum. Verdiği bufflar çok mu etkiliyor ki? Ne bileyim çok mu sığ bakıyorum yoksa? Kaçış mekanizması yok mesela, sadece ultisi. Ultiyi de bi adamdan kaçmak için kullanmak istemem açıkçası...

Sonra geçen açıktı diye support zyra denedim o da pek işe yaramıyor bence. Plantleri ward olark kullanayım dedim süreleri az sürekli yenileme halinde olmam gerekiyor, mana gidiyor falan. Üstelik hedeflerini belirleyebilir miyim onların? Minion çalıyorlar sürekli.. Bir e skilli ve ulti ile supportluk yapılmıyor.

Ve tabi ki Alistar... Alistarı hiç kullanamıyorum yahu. w+q kombosu çok zor.

Neyse, sizin düşüncelerinizi alabilir miyim?

Alistarda w u adamın yanındaki minyona , q yuda at işte adama

Şu anda kendimden utandım. Çok zekice. Nasıl aklıma gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JucyTR

quote:

Burdan bu anlamı nasıl çıkardın

Yanlış anlama, arakdaşlar arasında genel olarak her lafı g.tünden anlamamla ünlüyüm. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

w-q kombosu icin w yi atarken alistar giderken sürekli q ya basarsan w ile yanina ulastigi anda q ile ayni yerde ziplatir. biraz pratik yaparsan alisirsin

+1 Yapamayanlar bunu denesin.
  • Alistarda w+q kombosu yaparsan tabi verim alamazsın

İş artislikte değil, yapma w+q kombosu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.