Şimdi Ara

Supporttan rp istedim cevap geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 rp istedim dandik bi malphite çizip gönderdim. bu cevap geldi. translate pek verimli çevirmiyor. ne istiyolar şimdi benden ?

Hello there,

We don't normally give out RP, but because it is such a small amount I might be able to make an exception. If you send me a picture of something League of Legends related, that you have drawn yourself, I will happily place the RP into your account. :)

This will be a one time exception, so please make sure the total is correct.

Please provide me with the following information so there is no confusion on which account this RP will be going to:
    - Your account name (what you log-in with),
    - Your summoner name (what other people see on PVP.net),
    - Which platform you play on (NA, EU West or EU Nordic & East)

Looking forward to hearing from you soon!

Take care,
    BoomStick
    Riot Support Team

• oyuna girerken kullandığın hesap adını
    summoner adını
    serverını
    ve resmini istiyor bunları tekrar yaz resmi tekrar gönder.
  • Auto cevap gelmiş sana, kısacası şöyle diyor; " Normalde bedavaya rp vermiyoruz ama böyle küçük değerler için bir jest olarak şu tür bir uygulamamız var; bize bir resim gönderebilirsin. " birde, aşağıda istediği bilgileri içeren bir mesaj ile gönder resmini.
  • gönderdim tekrar bakalım ne zaman cevap gelicek.
  • artık çok kısa zamanda gelir bende skin iade için atmıştım 4 gün sonra cevap geldi bu şekilde bilgilerimi isteyen ama bilgilerimi gönderdiğimde 1 dk geçmeden yanıtladılar 5dk içerisinde rpmi geri yüklediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.