Güncel. Testnet görevleri devam ediyor. |
SupraOracles - SUPRA / Claim Aktif / Mainnet / Listelendi. (3. sayfa)
-
-
Testnet ödüllü görevleri devam. Katılım çoğaldıkça ödüllerde artacak.
-
Airdrop Claim AKTİF...
Daha önce bildirilen claim planlarımıza göre coinleri cüzdanımıza çekebiliyor ve listelim borsalarda trade edebiliyoruz.
Mainnet AKTİF....
Başlıca borsalarda listelendi.
Testnet oyunları ve ödülleri de devam ediyor.
Supra ağında cüzdanınızı bağlayarak testnet STARCADE oyunlarını oynayabilir ve tesnet airdroplarından faydalanabilirsiniz.
-
Testnet görevleri tamamlandı. Ocaktan itibaren ödüller aylık %10 TGE ile alınabilecek.
Ekip mainnet için yeni görevler geleceğini duyurdu.
-
-
-
Supra Blastoff'taki yıldızlar ne işe yarıyor? Bilginiz var mı?
-
Merhabalar, bu yıldızlar ilk evrelerde rütbe kazandırıyordu. haftalık sandık kazanılıyordu ve rütbesi yüksek olanlara ödül dağıtımı vardı.
Bir dönemde gezegen araştırmaları vardı. Bu gezegen araştırmalarını yüksek rütbeli olanlar daha çok yapabiliyor ve coin dağıtımı oluyordu.
Şu anda sadece rütbe belirliyor.
Ekip testnet etkinliklerinin tamamlandığını duyurdu. Mainnet için yine etkinlik olacak dediler ama belirsiz tabi şu anda. Belki orada bir etkisi olur.
Bu arada cüzdan bağlayıp, kazandığınız coin var ise claim etmeyi atlamamışsınızdır umarım. Listelendi ve fiyatı da fena değil şu anda.
-
Teşekkurler.
6800 coinin %10'unu (680) claim ettim, gerisi kilitli. 15 ay sonra dagitilacak diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben teşekkür ederim.
Evet claim için 2 seçenek vardı. Hemen çekim ve 15 ay TGE ile delege etmek.
Hatta claim ile beraber stake havuzuda açılmıştı.
İlk havuz 3 aylığına %80 Apr ile stake ediliyordu.
Sonra %60-%40.... şeklinde düşecek idi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X