Bildirim
SÜPRİZ İDDAA KUPONUM...
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Valla karfes cok zor besikdas 4 atamaz gibi geliyor. Birde fener zaten az atiyor keske 0-1 deseydin fener mavina yeva 0-0 1-1 2 olmaz her halde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: teardrop2882
Valla karfes cok zor besikdas 4 atamaz gibi geliyor. Birde fener zaten az atiyor keske 0-1 deseydin fener mavina yeva 0-0 1-1 2 olmaz her halde
bu hafta tahmin cenk tosun oynar demba ba yedek oynar cenk sakatlıktan çıktığı için bi patlama bekliyorum. Fener maçı için ise içime öyle doğdu hafta içi o yüzden öyle oynadım -
quote:
Orijinalden alıntı: C.Y
quote:
Orijinalden alıntı: teardrop2882
bu hafta tahmin cenk tosun oynar demba ba yedek oynar cenk sakatlıktan çıktığı için bi patlama bekliyorum. Fener maçı için ise içime öyle doğdu hafta içi o yüzden öyle oynadım
Valla kardes besiktasliyim ama hem cenk hem ba oynasa geme 4 atamayiz gibi geliyor bana
fenerse son 4 mactir en fazla 1gol atti oynanan oyun onu bile hak etmiyor aslinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bende BEŞİKTAŞLIYIM bakalım ya maça kaldı 1 saat :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: C.Y
bende BEŞİKTAŞLIYIM bakalım ya maça kaldı 1 saat :))
Bizim maclar ne den hem gunduz oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beşiktaş maçı 3 1 oldu haydi hayır lısı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X