Şimdi Ara

SÜPÜRGE TAVSİYE (sulu/ fakir veya thomas) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
38.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Thomas ve Fakir 2 sinde öncesinde epey miktarda sattık, şuanda satmıyoruz. Hatta Thomas ürünlerinde bir dönem Türkiye birincisi olduk. Şunu belirtmek için bunu söylüyorum ki thomas ürünlerini gönül rahatlığı ile alabilirsiniz, herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık.

http://www.ozelsiniz.com/?urun-81559-Thomas-Twin-TT-Islak-kuru-Su-Filtreli-Hali-Yakamali-Temizlik-Robotu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELSİNİZ -- 29 Aralık 2011; 11:50:48 >
  • valla sulu süpürgelerin hiç birini tavsiye edemeyecem.

bende fakir kullanıyorum. bir kere çabuk kirlenen tozlanan veya alanı 150m2den büyük yerlerde problem yaşarsınız. bekar bir adam olarak bu forumda yazılan çizilenlerle yok hijyenmiş vs diye gaza geldim aldım. bundan öncede fakirin toztorbasız kendini temizliyen cinsten bir süpürgesi vardı. süperdi. inanılmaz pratikti. hemen tak süpür git kusunu tuvalete boşalt.

ancak bu sulu süpürge ne böyle ya! resmen protokol hazırlığı yapmamız gerekiyor. yok ani kullanma devrilir suyu kaçar dökülür ki kaç kere döktüm, yok suyunu işin bitince değiştir, yok köpük damlası kullan, yok su kirlendi boşalt birdaha doldur. ve o suyun içinde kıl kağıt gibi şeyler suyu boşaltma ile gitmiyor resmen su haznesini temizlemek gerekiyor. yani evi temizledin sonra birde süpürgeyi temizleyecen. yani temizlik hastası bayanlara özel bir ürün bence hele benim gibi bekar erkeklere göre değil.

ancak evi ayda yılda bir temizlediğim için yeri ıslatıp fırçalayıp temizlik yapıyorum. bu durumda süpürge yerdeki suyu çekiyor. tek avantajı bu benim için. tam temizlik oluyor. yoksa toz dediğin her yerden girer. hani 15 saat dışarıda olan birisi olarak sadece yatak odasını ve bilgisayarı kullananlara tavsiye etmem. suluyu boşverin.

• ben 2 yıldır thomas t2 kullanıyorum.uzak durun 1040 tl verdim.filtre seti 40 tl den 110 tl oldu bayi değişince.halıdaki lekeleri iyi çıkarmıyor,süpürge olarak iyi ama hantal daha ucuza süpürge bulabilirsiniz.bence ihlası araştırın
  • Merhaba,
    Thomas makinelerde kullanılan filtre setine aşağıdaki linkten ulaşıp uygun fiyatlı fiyatlı olarak sipariş verebilirsiniz.

http://www.supurgemarket.com/thomas-twin-filtre-seti-p-5438.html
  • Rainbow kullandim fiyati sebebiyle aura-clean aldim memnunum rahatlikla tavsiye ederim
  • http://www.ebeyaz.com/kategori/elektrikli-supurgeler.aspx?brnd=THOMAS
    thomas süpürgeler iyi olduğunu biliyorum ama bu site nasıldır alsam?
  • Uzun yıllardır Thomas T1 kullanıyoruz. Temizliğine bir şey diyemem güzel, ancak ben neredeyse 6 ayda bir filtre seti alıyorum 50-60 TL. Artı süpürgenin kullanımı oldukça zahmetli, içindeki su haznesini temizlemek için ayrıca bir cihaz/robot gerekiyor dersem mübalağa etmem. Pis su haznesini ve mavi filtrelerini yıkamak tam bir eziyet.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.