Şimdi Ara

Sürat Kargo (Okumanızı tavsiye ederim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
21.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Size başıma gelen bir olayı anlatayım izmirdeyken ankaraya bir simkart ulaştırmam gerekti.Sürat kargoya gittim 13 lira yurtiçi 12.5 lira fiyat çıkardı.En son pttye gittim mektubun içine koyup 50 kuruşa gönderdim.Bu tür durumlarda ptt ile çalışmak en iyisi tabiki düzgün paketlemek şart ve pttcell %20 indirimi olunca dahada uygun oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt ici sabah saat 9:30 paketimi getirir her zaman.
    Aras kargo aksama doğru.
    Ups 1 kere denedim oda yrni başlayan eleman yüzünden sorun çıktı hemen sikayet ettim ve gun icinde 3 defa aranıp bilgilendirildim.
    Sürat kargo adresi yanlış girer irsaile ustunndeki adrese bakarmış bugün konuştum ilk ve son sürat konuştuğum zaman gelip alayim dedim onada yok.
    Bakalım ne olucak

• Bildiğiniz gibi kargo firmaları franchise olarak çalışmaktadır. Bu yüzden kargo şirketlerinin genel işleyişi dışındaki bir çok problem şubelerden kaynaklanmaktadır. Şubelere yapılan denetim ve şikayet mekanizmasının daha kontrollü olması gerekiyor. Bu forumda sık sık konuşuluyor. En sık yaşanan kargo problemleri için yazılmış bu yazıyı inceleyebilirsiniz. Sürat Kargo veya diğer kargo şirketleri fark etmiyor, şubeye göre değişiyor.

• Yarı yarıya fiyat düşmesi her şeyi özetliyor alacak cebine atacak parayı yazık gerçekten çok yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkantopcu

Size başıma gelen bir olayı anlatayım izmirdeyken ankaraya bir simkart ulaştırmam gerekti.Sürat kargoya gittim 13 lira yurtiçi 12.5 lira fiyat çıkardı.En son pttye gittim mektubun içine koyup 50 kuruşa gönderdim.Bu tür durumlarda ptt ile çalışmak en iyisi tabiki düzgün paketlemek şart ve pttcell %20 indirimi olunca dahada uygun oluyor.

Küçük parçalar için çok iyi bir yöntem aliexpress vb sitelerde de gelen şeyin statüsü posta oluyor kargo değil

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.