bende xtrap sorunu yok ama ben de ardreama giriyorum ve 5-10dk içinde koşarken dc yiyorum sürekli.
bizde antalyada oturuyoruz 3 arkadas bugun 5 dk da bi dc ne ex kasabildik ne pk yapabildik . Demekki Dc ttnetin altyapısından .
antalyada sorun war dun aksamdan berı paso dc arkadas adanadan oynuyo ben anca gelısmelerı alıorum
Bölgesel Sorun
Ankara da var+istanbul.Ayrıca bu sorun nerdeyse 1 aydır var.tt net ten kaynaklanan bir sorun.Ayrıca bşka bir sitede modluk yapıorum orda da aynı hatalar..Bğlantı çok kötü bu aralar.
Aynı Problem bende ve diğer Arkadaşlarımda da var Antalya merkez deyiz. Bu Telekomun beceriksizliğidir. Sözde hızı 4 kat arttırdılar ama. Altyapıları kaldırmadı. Antalya'nın ADSL i hız arttırımından ber içler acısı, şimdi birde bu dc ler eklendi. DNS serverleri kaldırmıyo. ADSL destek hattını arayıp anlatmak lazım ama tabi anlayan birilerini bulursak. Birisi Düzgün bi metin hazırlarsa herkes mail altsın. Destek bölümüne. iletisim@ttnet.net.tr
Arkaslar bende antalyadanım ve aynı sorunlar bendede var.tt yetkilerine anlatmak bir dert çünkü adamların ko dan haberi yok :D
yetkili direk şu anda net var diyor evt var ama biz hala dc oluyoruz :
quote:
Orjinalden alıntı: Proexex
Arkaslar bende antalyadanım ve aynı sorunlar bendede var.tt yetkilerine anlatmak bir dert çünkü adamların ko dan haberi yok :D
yetkili direk şu anda net var diyor evt var ama biz hala dc oluyoruz :
yaw nedemek halen daha var internet bu işi yapamıyacaklarsa orda ne diye duruyorlar burda onlarca insan np ve exp kaybına uguruyor(ben de dahil :P:P).onların dünyadan haberleri yoq.
Bende İstanbul Avrupa Yakası'ndanım..
1 / 1.5 aydır sürekli oyunda donmalar ve internet kopmaları var
quote:
Orjinalden alıntı: 62deRdo62
quote:
Orjinalden alıntı: JameL
arkadaşlar ilk önce şöle anlatayım. malum herkesin yaşadıgı bir xtrap hatası war.aynı bendede yaşanıyor. bir süre sonra xtrap pes ediyor ve hata wermiyor yalnız xtrap dolduktan sonra oyun çok ama çokkk geç açılıyor.10 15 dakka sonra filan. neyse onuda atlatıyorum oyuna giriyorum bi 5 dk duruyor sonra dc veriyor. Sonra herşeye yeniden başlıyorum bir daha xtrap hatası bir daha 10 15 dakika bekle ve gene dc ye.sürekli böle dewam ediyor.az kaldı bilgisayarı kırıcam.sorun ne olabilir???bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor.yoqsa sizdede böle bir sorun oluyormuu.şifrenin başka birinde olması mümkün deil 3 kişi oynuyoruz charı.dier arkadaşlarım böle bir şaka yapmıyacak kadar olgun...ve işin kötü tarafı sadece bende oluyor bu dc olayıı. Şu an sinirlerim acaip bozukkafayı yemek üzereyim tam bir işkence benim için lütfen yardım edin bildiklerinizi esirgemeyin...
bence bu bir dc sorunu deil çünki sadece bende oluyor bu yüzden konuyu buraya açtım...
arkadasım aynı sey bendede oluyor ve oyundan dusme nedenın oyundan veya senden kaynaklanmıyor turk telekomdan kaynaklanıyor dc yedıgın gıbı modemdeki lan ısıgına bak sureklı yanıp sonmesı gerekırken sabıtlenıyor ve dc yıyorsun ayrıca kontrol panelındende pakabılrısın(yerel ag baglantılarım ) ne turk telekomdan gelen bısı var nede gıden net kopuyor bı surelıgne ve dc yıyorsun aynı sey bendede oluyo bu arada sehır ısparta aynı sey antalyadakı arkımdad aluyo:S snede sehrını yaz belkı aynı sehırlerdır ama kesın telekom
aynen sana katılıyom bende Yalvaçda oturuyorum Paso dc A..q. gına geldi Fuc.K Telekominikasyon yani:S
Arkadaşlar Herkes aşağıdaki yazının ADSl numarası isim ve adres bölümlerini dolurup iletisim@ttnet.net.tr adresine göndersin ki herifler bizimle ilgilensin. İnşallah faydası olur.
Sayın Destek Yetkilisi,
TTNET ADSL hizmetinizin 18........... nolu abonesiyim. Aylık ücret ödeyip kullandığımız internet üzerinden hizmet veren bir uygulamayı 24 saat kullanıyoruz. Son 1 haftadır Akşam 20:00 sabah 07:00 saat leri arasında kullandığımız uygulamada sürekli bağlantı kopmaları (disconnect ) yaşamaktayız. Diğer kullanıcılar ve firma yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerden sorunun Antalya bölgesine özel olduğu ve Antalya ve çevre illerde aynı anda bağlantı kopması meydana geldiğini tespit ettik. Bu bilgiler doğrultusunda Antalya bölgesinde ADSL altyapınızdan kaynaklanan problemin bir an önce giderilmesini mağduriyetimizin önlenmesini önemle arz ederiz.
İsim Adres Telefon bilgileri...
Bende Antalya'danim bahsettiginiz sorunlar bendede var. 3-4 Gundur surekli lag ve dc oluyoruz. isin tuhaf yani msn veya baska birsey kopmuyor, internet bagli ama oyun kopuyor.
ben bugunluk sanslıyım sadece ve sadece 4 kerecik dc yedim normalde en az 10 olr oda simdilik
sabahtan beri 10 oldu dc bende antalyadayım wala deli ediolar katil olcam
bu sorun bölgesel beyler alanyadada aynı sorun var bıktım artık 1 haftadı dc
quote:
Orjinalden alıntı: «MK»
Arkadaşlar Herkes aşağıdaki yazının ADSl numarası isim ve adres bölümlerini dolurup iletisim@ttnet.net.tr adresine göndersin ki herifler bizimle ilgilensin. İnşallah faydası olur.
Sayın Destek Yetkilisi,
TTNET ADSL hizmetinizin 18........... nolu abonesiyim. Aylık ücret ödeyip kullandığımız internet üzerinden hizmet veren bir uygulamayı 24 saat kullanıyoruz. Son 1 haftadır Akşam 20:00 sabah 07:00 saat leri arasında kullandığımız uygulamada sürekli bağlantı kopmaları (disconnect ) yaşamaktayız. Diğer kullanıcılar ve firma yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerden sorunun Antalya bölgesine özel olduğu ve Antalya ve çevre illerde aynı anda bağlantı kopması meydana geldiğini tespit ettik. Bu bilgiler doğrultusunda Antalya bölgesinde ADSL altyapınızdan kaynaklanan problemin bir an önce giderilmesini mağduriyetimizin önlenmesini önemle arz ederiz.
İsim Adres Telefon bilgileri...
birsürü maiil ve telefon görüşmesi yaptım ne fayda ama bu ayrınlı olmuş.belki dikkate alırlar.konunun başına koyucam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme