Şimdi Ara

Sürekli Güncel Host Dosyası - Tüm Sitelere Erişim Olanağı ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
19.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki mesajımı atmamdan 15dk geçmeden sorunu çözmüş bulunmaktayım, konunun ilk mesajına güncelleme detayı yazılmıştır
  • Xonar ilgin için teşekkürler.Youtube çoğu videoları açmaz oldu.Error veriyordu.Bunu bir deneyeyim..Bende comodo DNS kullanıyorum.
  • Yotube kendi sitesindemi sorun var yoksa başka bir sorunmu var anlayamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesme$eker

Yotube kendi sitesindemi sorun var yoksa başka bir sorunmu var anlayamadım ?

Host dosyasında tüm domainler için 1 adet ip kullanıyorduk, o ipler değişmiş ya da farklı işlere kaydırılmış olabilir diye düşünüyorum. Çünkü ip bloğunu temizlediğimde videolar çalışmaya başladı tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xonar

quote:

Orijinalden alıntı: Kesme$eker

Yotube kendi sitesindemi sorun var yoksa başka bir sorunmu var anlayamadım ?

Host dosyasında tüm domainler için 1 adet ip kullanıyorduk, o ipler değişmiş ya da farklı işlere kaydırılmış olabilir diye düşünüyorum. Çünkü ip bloğunu temizlediğimde videolar çalışmaya başladı tekrardan

dostum açmaya başladı.Kendi kendine.Anlamadım ama.Şimdi youtube videolarını izleyebiliyorum.

• Evet bi dengesizlik var bu aralar... Ülkemizde sansüre bir çözüm bulunana kadar (umuyoruz) böyle yamaya yamaya kullanmaya devam edeceğiz mecbur...
  • YouTube yasağı kalktı, artık bunlara gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoguK@N

YouTube yasağı kalktı, artık bunlara gerek yok

Sonunda hocam, takla ata ata bi hal olmuştuk giriş için
  • bu kalkar başka bir siteye yasak gelir,bekleyelim bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoguK@N

YouTube yasağı kalktı, artık bunlara gerek yok

Diğer siteler için gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta
    Diğer siteler için gerekebilir.

Diğer siteler de YouTube yüzünden engellenmişti.
  • Güncel host dosyaları gerekli. Piratebay gibi sitelere girilemiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: someone74

Güncel host dosyaları gerekli. Piratebay gibi sitelere girilemiyor...

Piratebay bu aralar sorunlarla boğuşuyor anlaşılan. Önce ****.se domainine taşındılar, şimdi ise ****.ee üzerinden yayın yapıyorlar...
  • quote:

quote:

Piratebay bu aralar sorunlarla boğuşuyor anlaşılan. Önce ****.se domainine taşındılar, şimdi ise ****.ee üzerinden yayın yapıyorlar...

Hocam sen bitanesin yaa, çok yaşa emi
    En sondaki .ee olayı ilaç gibi geldi, gelişmelerden haberdar olmak adına seni listeme ekleyeyim

• quote:

quote:

sağol bende şimdi öğrendim.google'a piratebay yazıncada hiç .ee çıkmıyor.heralde tr haricinde de yasaklanma varki .ee açtılar. org çalışıyor çünkü,hidemyass gibi sitelerle yada opera turbo mod ile giriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 30 Mart 2012; 21:34:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

quote:

quote:

sağol bende şimdi öğrendim.google'a piratebay yazıncada hiç .ee çıkmıyor.heralde tr haricinde de yasaklanma varki .ee açtılar. org çalışıyor çünkü,hidemyass gibi sitelerle yada opera turbo mod ile giriliyor.

opera turbo candır ;) Garibim, bir de saf saf demiyor mu "bağlantı hızınız yeterince yüksek, turbo modu kapatabilirsiniz" diye!

• quote:

Orijinalden alıntı: dionisus

quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

quote:

quote:

opera turbo candır ;) Garibim, bir de saf saf demiyor mu "bağlantı hızınız yeterince yüksek, turbo modu kapatabilirsiniz" diye!

Eyw sayenizde bende girebildim

• Host dosyasıda attım burda verdiğiniz 1 sayfadaki dns değiştirdim ama genede girmiyor.Yasaklı sitelere elinizde varmı güncell host varsa paylaşırmısınız..???
  • Kimsede yokmu
  • güncel host dosyası lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.