Şimdi Ara

Sürekli Internetim Kopuyor Sizce Ne Yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler , son günlerde (havanın bozulmasıyla) yaşadığım internet kopmaları sıklaştı.Müşteri hiz. aradım hızımın bana vaat edilen hızın 4/1'ine çekildi ve hayla ufak çaplı kopmalar devam etti.Sizce ne yapmalıyım.Ev için tesisatımda sorun yok fakat evime kadar çekilen hatlarda yama tabiri vereceğim kablo eki (bant vb. ile korunmamış) görüyorum.Sizce ne yapmalıyım.

Modem üzerindene hat değerim :

Sürekli Internetim Kopuyor Sizce Ne Yapmalıyım ?

• Hocam hattın gayet iyi muhtemelen ek yeri arada temassızlık yapıyordur. Tekrar güzelce el yap mümkünse tek parça kablo kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 2 Ocak 2015; 21:41:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    El yeri derken af buyur hocam tam anlıyamadım ?
  • Xx_GannicuS_xX kullanıcısına yanıt
    Ek yeri diyecektim kusuruma bakmayın mobilden girince arada böyle talihsizlikler olabiliyor.

Önemli değil hocam ne demek.Fakat ekler türk telekomun yolkenarından çekilen kablolarında yani bayaa bi yüksekte
    Hocam o zaman önce arayın güzelce derdinizi anlatın yardımcı olurlarsa olurlar. Eğer olmazlarsa onlar insanlıktan anlamıyor demektir bu sefer kabloyu koparın sonra da telefonum çalışmıyor deyin mecbur yapacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virinom -- 2 Ocak 2015; 21:47:21 >
    Hocam denedim fakat geri dönüş bi türlü yapmıyorlar . Sizce o ekleri bi merdiven vb. yardımıyla su almıyacak şekilde elektrik bandıyla (siyah) bantlasam bu kopmalar sonlanırmı?
    Hocam eğer müdahale edebilecek bir konumdaysa ek yerini kesin tekrar ek yapın sonra güzelce bantlayın. Bu saatten sonra bantlamanın çok faydası olacağını sanmam tekrar eklemek lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.