Arkadaşlar sizede oluyormu bilmiyorum internetim de gayet sağlam herhangi bir problem yok tam 5 NW stack yapmışım ilerliyorum hepsi boşa gidiyor birden oyundan kopuyor daha demin yerde 3 rare item kaldı sırf bu yüzden nedir bu yoğunluktanmı acaba?
Ben yaşamıyorum böyle bir olay. EU Server.
Banada oluyor ara ara.
Benim server da EU fakat neden kaynaklanıyor anlamış değilim hayır itemindede değilim , paragon level kasarken adamı delirtiyor.
Benzeri problemi bende yaşıyorum. Evde 2 pc var 2sindede diablo var genelde kardeşim ile beraber oynuyorum zaten. O 1 kere düşüyorsa ben 50kere düşüyorum resmen. Baktım olacak gibi değil ethernet kartının driverını güncelledim düzeldi gibi.
Bir arkadaşın daha tavsiyesi şu; General chat daima açık olsun. Antivirüs programı varsa oyuna girmeden kapat. Windows update leride yapmakda fayda var.
TCP308Optimizer diye bir program var bende de ilk zamanlar oluyordu kompmalar programdan sonra artik olmuyor. Belki sizlerinde isine yarar
Bende benzer bir başlık açmıştım. Birazda araştırma yaptım offical forumlarda barbarın ww buildinde özellikle bu tip kopmlara sebep olduğu yazılmış.Ne tesadüftürki bende ww builde geçtikten sonra yaşamaya başladım sorunu..
Dün kopmadan benim HC Monk gitti. ticket açtım blizz geri bile dönmedi. ticket açmak tam karın ağrısı zaten.
Kopma değil de bağlantı çok geç olmaya başladı. İyice sıkınca 20 gün kadar girmedim oyuna, sonra bir lvl 60 wizard yapayım, sonra da barbar yapar 5 karakterle de 60 olunca bırakırım diyordum.
Ancak :atıyorum eskiden oyuna 15 saniyede login olup girerken, süre 30-40 saniyeyi buluyor. Nadiren bağlantıda sorun yaşasam da , hiç kopma yaşamıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme