Şimdi Ara

Sürekli Laf Sokan Akrabalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne olduklarını bilip hiç bişey olmamış gibi davranmak gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lynx006 L kullanıcısına yanıt

Öyle yaparsan aynı şekilde sürüp gider.

• Nasıl düşündüklerini birisi açıkca yazsın lütfen, ben anlamıyorum.

Laf atınca o ne kazanıyor biz ne kaybediyoruz ?

• limbesh kullanıcısına yanıt
    Bana göre; o hasetini kusuyor, yoksa çatlar. bu sen olmasa kendinden üst başka biri de olabilir. Var öyle tipler. Surekli kendini ispat etmeye calisan. mesela sana laf sokar gider yaptığının aynısını yapar. Bı de karşısında kim olduğu fark etmiyor. Kıskanacak bişey bulur hiç bişey bulamazsa huzurunu kiskanir. Aslında sana laf sokarak seni uzdugunun, huzursuz ettiğinin farkında ki amaç o zaten. Yani denk gelesiye bı konuşma değil, daha önce dusunulmus ölçülüp tartilmissin zihninde. Düşman olarak belirlenmişsin. sonra dusunuyo ben bunu nerden vurursam bunun canını sıkarım. Böyle kendini rahatlatiyor. Senden intikam alıyo sen bişey yapmasan da. Bı nevi üstünlük kurma çabası. Instagram'da ünlülerin fotoğraflarının altı bunlarla dolu. burda bile var 😄 tanimiyo kendini bile görmemiş, ünlü fl da değilsin, ama yine de kiskaniyo. Tonla bunlardan. Adım başı.

Sen ise zehirlenen tarafsin. Kazandığın bişey yok.
    burdan biri yazmisti çok begenmistim. Ekleyim:

cehennemde her ülkenin bir kazanı varmış, içinde sıcak kaynayan yağ olurmuş, günah işleyenler bu kazanlarda cezalandırılıyorlarmış. kazandan kafasını çıkaranları zebaniler kafasına vurarak geri kazana sokuyormuş. baş zebani bir bakmış her kazanın başında bekçi olduğu halde bir kazanın başında hiç kimse yok, bağırmış bu kazanda niye bekçi yok, bunda dışarı çıkmaya çalışan olmuyor mu? zebani: olmuyor, orası türklerin kazanı, kim yukarı çıkmak isterse alttakiler onu bacağından tutup geri çekiyor.

Bunların farkında olup sinirinin bozulması ise kaçınılmaz son. 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

Doğru diyorsun o yüzden yalnızım zaten

• Hımmm. Sen dedikoducu bir sincap gibi duruyorsun.  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.