Şimdi Ara

Sürekli winter is coming demek istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Burası kaybedenler kulübü sanırım, veya ben öyle anlamlandırdım bu forumu, yaklaşık 1 sene önce bırakmıştım, 1 sene çabaladım bir şeyler için, ama birileri içine etmişti, beni yönlendirmeye çalıştılar, ayağımı kaydırmaya çalıştılar, sonra geri döndüm işte...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChloeGraceMoretz

Burası kaybedenler kulübü sanırım, veya ben öyle anlamlandırdım bu forumu, yaklaşık 1 sene önce bırakmıştım, 1 sene çabaladım bir şeyler için, ama birileri içine etmişti, beni yönlendirmeye çalıştılar, ayağımı kaydırmaya çalıştılar, sonra geri döndüm işte...

Ben forumdakilerin potansiyeli olduğuna inanıyorum .Bende senin gibi çabaladım .Hatta kendimi

geliştirmekle kafayı bile bozmuştum .http://sukurgusu.blogspot.com.tr/

Daha sonra ölmenin ve yaşamanın çare olmadığına inandım .Çığlık atsam da oturup ağlasam da

gülsem de çare değildi .İşe girip sıkılıp işten çıkmak .Boş oturup sıkılmak çalışmak istemek .

Arkadaşlarla gezerken yalnızlığı istemek .Yalnızken sıkılıp arkadaşlarını aramak .Bütün dünyevi

zevkleri tadıp mutlu olamamak .(Alkol,Sigara,Uyuşturucu,Seks,Adrenalin) Geçici zevk olduğunu anlamak .

Daha sonra yanlış yerde aramışım mutluluğu diyorsun .Ama geç oluyor bazen .Bazen kalkacak gücü

bulamıyor insan .

edit: Seni şanslı buluyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuKurgusu -- 4 Aralık 2017; 2:8:0 >

• SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    Beni neden şanslı buluyorsun hocam?

• quote:

Beni neden şanslı buluyorsun hocam?

Durumun kötüye gitmeden durdurabilirsin .
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt
    Umarım o şansı değerlendirebilirim, sende de umut ışığı her daim yansın hocam, temennim o şekilde. İyi geceleriniz olsun...

• quote:

Umarım o şansı değerlendirebilirim, sende de umut ışığı her daim yansın hocam, temennim o şekilde. İyi geceleriniz olsun...

Teşekkürler .İyi geceler .
  • keşke banada winter is coming diyen bir arkadaşım olsa
  • Winter is comin
  • Sürekli winter is coming demek istiyorum
  • Nallart is coming

• Bende bağıra bağıra kalbim duuuurakksızzzzz haykırışşşlardaaa ne yapsammm ayrılamam seeenden aslaaaaaaa aaaaaaa diyesim geliyo

• Suzuya.Juuzou kullanıcısına yanıt
    Winter is coming

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.