Şimdi Ara

sürekli yutkunma hissi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
117.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bendede su olmadan yutkunamıyorum herkes psikolojik diyolar ama aklıma gelmeyimce yutkunmuyorum. Lütfen Yardım Edin.
  • Bende de oldu bu birkaç gündür şu anda çok kötü. 10 saniyede bir yutkunuyorum tükürük birikmese bile boğazda yutkunma hissi oluyor psikolojik olduğunu düşünüyorum ben de yardım edin aciiiil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkedeki kanunsuzluk ve adaletsizlik sınır hastası ediyor insanı. Anksiyete ne berbat bir şeymiş yahu

• intotherain1 kullanıcısına yanıt
    Son durumyn ne Dostum?
  • luzengor L kullanıcısına yanıt
    bir iki gün içinde geçti hocam bişey olmadı.
  • Aleıs A kullanıcısına yanıt
    bemde de şuan aynısı su olmadan yutkunamıyorum. sizinki geçti mi. geçtiyse ne kullandınız. teşekkürler
  • Arkadaşlar, her 10 saniyede bir yutkunma isteği duyuyorsunuz. Günlerdir sürüyor olabilir. Aynı sorunu yaşadım. Belki biri okur, yardımım dokunur. Tek çözüm yolunu söylüyorum. Yutkunmanın tek sebebi, sizin yutkunmaya odaklanmanızdır. Eğer göz kırpmaya odaklanırsanız aynı sorunu gözünüzde yaşarsınız. Eğer nefes almaya odaklanırsanız aynı sorunu nefes almada yaşarsınız. Odaklanabileceğiniz başka bir şey bulun. Mesela ben oyun oynarken, kendimi o kasar kaptırıyorum ki, tek odağım oyun oynamak. Yutkunmak oyun oynadığım süre boyunca aklıma gelmiyor . Sizde bu şekilde bir ilgi alanı bulun ve o şeye odakalanarak yaptığınızda fark edeceksiniz ki, yutkunmamışsınız. Odakla ilgili bir sorun olduğunu farkettiğinizde artık yutkunmama süreniz artıcak. Denemeye devam edin ve düşünmeyin. Düşünmemeye çalışın. Beyin öyle bir şeydir ki, bir şeyi düşünmemeye çalıştığınızda bile düşünmüş oluyorsunuz. :) ara sıra Yutkunma aklına gelirse stres yapmak yok. Hemen bir işe odaklanın. Zamanla geçicektir. Stres yapıp düşündükçe bu davranış, daha da artar. Sorunu unuttuğunuzda da buralara tekrar gelmeyin. Yutkunmayi hatırlatan her şeyden uzak durun. Her şey senin elinde, hadi yaparsın. Başka bir şeye odaklan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.