Şimdi Ara

Surface dizüstü kılığına büründü : Surface Book (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cihazlar çok iyi ayrıca Amerika için fiyatlar normal. Türkiye için aşırı pahalı. Ki Microsoft resmi olarak bu cihazları getirmiyor. En düşük özellikli modelini burada 5000 liradan satarlar. Çok para.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb soketleri, 3G desteği hakkında bilgi var mı?
  • Ben tasarımını beğendim. Photoshop, adobe illustrator gibi programları kullananlar için bu makinalar çok kolaylık. mesela bir imajı kesmek mouse la çok zahmetli...al kalemi kes veya al kalemi karikatür çiz...karakalem çizim yap......vs vs...Bir içmimar olarak bu tarz makinam olsun isterdim...müşterilere klas makinayla sunum yaparsın...3dmax te tasarla at unreal engine...yarın birgün virtual gözlükte çıktığında sunum yap... ......autocad, 3ds max, photoshop, illustrator, artcam, keyshot , adobe muse, ve unreal engine kullanan birisi olarak böyle makinam olsun isterim...

• Ben tasarımını beğendim. Photoshop, adobe illustrator gibi programları kullananlar için bu makinalar çok kolaylık. mesela bir imajı kesmek mouse la çok zahmetli...al kalemi kes veya al kalemi karikatür çiz...karakalem çizim yap......vs vs...Bir içmimar olarak bu tarz makinam olsun isterdim...müşterilere klas makinayla sunum yaparsın...3dmax te tasarla at unreal engine...yarın birgün virtual gözlükte çıktığında sunum yap... ......autocad, 3ds max, photoshop, illustrator, artcam, keyshot , adobe muse, ve unreal engine kullanan birisi olarak böyle makinam olsun isterim...

• adamlar tutup macbook ile karşılaştırmışlar; tamam iyi hoş da apple senin surface teki donanım özelliklerinde mavbook yapsaydı yine de surface %50 daha mı hızlı olacaktı, pek karşılaştırma zamanım olmadı ama Sanki elma ile armut karşılaştırılmış :D
    eğer senin surface nin özellikleri mac in 2 katı ise veya 2.5 katı ise bide üstüne fiyat olarak 2 katı ise sadece ve sadece %50 lik fark arttırıyorsan bence kalk git :D

şimdi şöyle bir durum var bazıları %50 yi yanlış anlamış; %50 iki kat hızlı değil arkadaşlar,biri 100 km/h hızla gidiyorsa diğeri 150 km/h hız ile gidiyor.

başka surface çi biri varsa beni aydınlatsın
  • Şimdi sıra intel li x86 surface phone'da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.