Şimdi Ara

Surface Phone GELİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Lumia adı nokia'dan yadigar. Surface adı ile devam etmek istiyorlardır. Kendi markaları. Microsoft Surface Phone.

Lumia adı kısa sürede değersizleşti. Adı çıktı 9'a inmiyor 8'e.

Öyle bir dünya yok. .exe kurulsun. Öyle bir dünya olsa iphone'lara mac uygulamaları kurulurdu şimdiye kadar. .dmg formatında. Hani apple ilerideymiş ya microsofttan.

Ya da ne bileyim android'e linux uygulamaları kurulurdu. .deb gibi .rpm gibi.

.exe kurma hayalleri kurmayın bence.

Windows phone 8 ile 10 arasındaki farkın 2-3 katı bir farkı olur anca surface ile lumia arasında.

Windows tabletler ne güzel bilgisayar ile aynı sistemi kullanıyor, bilgisayar için olan uygulamalar kurulabiliyor, exe formatı da çalıştırıyor. Bence tablette olabiliyorsa telefonda da olması çok zor değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim gibi sazanlık edip atlamayın
  • http://www.youtube.com/watch?v=EYRIX9YP3Lk

Abiler tıklayın hele. İsterse windows 11 gelsin şimdilik bu seviyeye yetişemez diye düşünüyorum. Yıllardır burun kıvırır başka markalara bakmadım ama resmen orta çağda kalmışız. Millet uzay çağına geçmiş.

• buyuk ihtimalle windows phone serisinin son telefonu olur. yavas yavas bitiyor wp.
  • microsoft surface markasınıda batıracak bu gidişle
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

http://www.youtube.com/watch?v=EYRIX9YP3Lk

Abiler tıklayın hele. İsterse windows 11 gelsin şimdilik bu seviyeye yetişemez diye düşünüyorum. Yıllardır burun kıvırır başka markalara bakmadım ama resmen orta çağda kalmışız. Millet uzay çağına geçmiş.

Akıllı telefonlar 5'e ayrılır: Android, iOS, Windows Phone, diğerleri ve.. Note serisi

Note serisi başlı başına karşılaştırma yapılacak rakibi olmayan bir sistem. Karşılaştırma yapman bile Note serisine hakaret olarak geliyor bana. Ayrıca bu özelliklerin en az yarısı zaten önceki serilerde de vardı dostum günaydın :) Ha bana sorarsan madem bu kadar beğeniyorsun neden Note almadın diye, Note serisi phablet sınıfına giriyor, ben cebime girmeyen bir aleti telefon diye taşımak istemiyorum.

• Hangi marka olursa olsun Samsung Note serisinin rakibi yoktur. Gerek kalemi olsun gerek özelleştirmeleri olsun cidden şahane cihazlar. Ekran büyük olmalı zira adı üstünde not almak için üretilmiş bir cihaz. Ufacık ekranda kalemle yazı yazılmaz.

Zaten Note 5 ile Samsung inceden saçmalamaya başladı. Hafıza kartı takilmiyor vs.

• Wp kullananlar ikinci kez gelmez bu oyuna . İnsanları beklete beklete yaşlandırma politikasının parçası olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Hangi marka olursa olsun Samsung Note serisinin rakibi yoktur. Gerek kalemi olsun gerek özelleştirmeleri olsun cidden şahane cihazlar. Ekran büyük olmalı zira adı üstünde not almak için üretilmiş bir cihaz. Ufacık ekranda kalemle yazı yazılmaz.

Zaten Note 5 ile Samsung inceden saçmalamaya başladı. Hafıza kartı takilmiyor vs.

Note 5 gibi yeni ve üst seviye cihazlardan sd kart desteğini çekerken sd karta göre 3-4 kat daha hızlı okuma ve yazma hızı veriliyor. Buda fiyata yansıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.