Şimdi Ara

Surface Pro 3 almak ne kadar mantıklı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Surface serisi çıktığından beri takip ediyorum, hep tr ye gelsin diye bekledim ama pro 3 modelini de microsoft yine getirmeyecek gibi duruyor. Pro 2 modelinin bir kaç eksiği vardı ama pro 3 de ekran cozunurlugunun geliştirilmesi , kalem in kalitesinin ve tepkimesinin arttirilmasi, arka destek bölümünün istenilen ölçüde açılıp kapanması ve ekran boyutunun büyümesinden dolayı ürünü almaya karar verdim.
    Abd den bir kaç tane getirme şansım doğdu , benim gibi ürüne ilgi duyan ve almak isteyen arkadaşlar olursa pm den mesaj atabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemir7

Cihaz tr de yavaş yavaş gözükmeye başladı

http://www.istanbulbilisim.com.tr/microsoft-surface-pro-3-i5-128-gb-tablet-pc-fiyati,117156.html

garantiyi kim veriyor acaba? bilginiz var mı ? 2500 fiyat civarına düşers almayı düşünüyorum
  • Arkadaşlar abdden alınma surface pro 2 ve klavyesi mevcut. açılmamış kutusunda duruyor. bir arkadaşım satıyor. 3000 tl istemekte. ankarada memuruz. düşünen olursa benimle irtibata geçebilir. 256 gb i5 işlemcili. klavyesi kullanılmış kalvye yanlış anlaşılma olmasın. sadece ürün sıfırdır. daha detay isteyen olursa cepten de görüşebiliriz.
  • Merhaba,

İstanbul Bilişime gelmiş ve ben sadece i5 mi i7 mi arasında kalmışken dayanamayıp i5 256 ssd li modeli ve type cover klavyesini de aldım.
    Cihaz çok şık ve ince.
    Ben çok beğendim.

Surface pro 3 ile ilgilenen arkadaşlar için BU BAŞLIĞA kendimce incelemesini yaptım. Bol resim içermektedir :)

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 10 Ağustos 2014; 1:29:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.