Şimdi Ara

Surface telefon iddiaları yeniden gündemde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Continuum özelliğini düzgün kullanabileceğimiz hale gelsin. PClerin kökünü kazır. Hem masraftan kurtuluruz hem de mobilitemiz misliyle artar. İşte o zaman teknolojide devrim olur.

Ama yaptırırlar mı bilmem. Neticede kaçyüz milyar dolarlık sektör yani

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Mobil konusunda size katılmakla birlikte tablet konusunda katılmıyorum. Bence Apple tabletler daha kullanışlı ama sistem olarak mobilden biraz daha farklı olması gerek diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surface ailesinde çok güzel ürünler var, aynı seviyede bir telefon 'cihaz' olarak çok güzel olabilir gerçekten. Ama sistemin kesinlikle düzeltilmesi lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kim nederse desin, Microsoft'un eli hala güçlü. Evrensel uygulamalar, işletim sistemlerinin geeceği.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Mobil konusunda size katılmakla birlikte tablet konusunda katılmıyorum. Bence Apple tabletler daha kullanışlı ama sistem olarak mobilden biraz daha farklı olması gerek diye düşünüyorum.

Ben ayrı ayrı tablet/laptop/telefon taşımayı sevmiyorum Surfaceler hem laptop hem tablet işini aynı anda görebilen cihazlar bu açıdan seviyorum zaten Windows tablet kullandıktan sonra android ve ios tabletler basit birer media player gibi gelmeye başlıyor.
    Lumia 950 xl beklediğimiz gibi olsa ve continuum x86 uygulamalarını desteklese çok iyi olurdu en azından sloganına uygun olurdu.
    "The Phone That Works Like Your PC" diyorsun ama x86 uygulamaları çalışmıyor ve mağazadanda bunlara alternatif yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Surface Phone eğer dediğiniz gibi olursa aile tamamlanmış olur. Zaten gelirse ancak böyle fark yaratır.

• quote:

Orijinalden alıntı: pUnduli

Microsoft'un bu saatten sonra mobilden çekilme şansı yok ki, en fazla kendi cihaz üretmez. Bu partnerlerle uğraşacağına adam gibi cihazı kendi çıkarsın daha iyi.

Bu arada Windows Phone şu an piyasadaki en iyi işletim sistemi; tasarımı değişmeli, çok rezil diyenler diğerlerine devam etsin.
    Surface telefon iddiaları yeniden gündemde

Bu arada Windows Phone şu an piyasadaki en iyi işletim sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Börü -- 6 Kasım 2016; 19:24:56 >

• Alttaki 4 fotograf Dell`e ait,Evan blass oyle diyor.https://twitter.com/evleaks

• quote:

Ben artık sizin gibi tiplere anlatmaktan bıktım, neyde istiyorsanız onda oynayın.

Apple fantazisi iOS ya da evindeki bilgisayarına eşdeğer donanımla yerlerde sürünen Androidle devam et. UI/UX konusuna ise artık girmiyorum ben bıktım yazmaktan.

İhtiyacımı karşılamadıktan sonra bir anlamı yok bugün 1000tlye alınan bir Android cihaz 3000tlye satılan Android cihazla aynı işi görüyor tek fark oyun Vs. Gibi ağır işlerde ki kaçımız oyun oynuyoruz?
    Ayrıca iphone 4s alanlar 5 sene kullandılar ve güncelleme aldılar daha ne olsun Ms 1 senelik cihazlarına bile W10 gelince firmware yayınlamadı.
    Windows Phone şuan çöptür. Belki 10 sene sonra alınabilir duruma gelir.

• quote:

Ben artık sizin gibi tiplere anlatmaktan bıktım, neyde istiyorsanız onda oynayın.

Apple fantazisi iOS ya da evindeki bilgisayarına eşdeğer donanımla yerlerde sürünen Androidle devam et. UI/UX konusuna ise artık girmiyorum ben bıktım yazmaktan.

Yerlerde sürünen Android derken? Ben Windows Phone kullandım da yorum yapabiliyorum bilmem kaç bin lira verilmiş 1520 şuan çöp. Ama 450 liraya aldığım Android akıyor? Sen hangi androidi nasıl kullandın da yerlerde süründü. Ayrıca ben arayüzüne laf etmedim Windows Phone arayüzünü severim ama içi boş olduktan sonra ne yapayım arayüzü.

• 1520 ile kullanılacak son kaliteli sürüm denim güncellemesidir. Windows 10'a hiç bulaşmamak gerekir.

• quote:

1520 ile kullanılacak son kaliteli sürüm denim güncellemesidir. Windows 10'a hiç bulaşmamak gerekir.

E o zaman da n9 daha özellikli oluyor

• mobil ve masaüstü işletim sistemini birleştirirlerse belki o zaman mesleki alanda çalışan bazı kesimin işine yarayabilir. onun haricinde pazarda kendine yer bulamazlar.

• Zorla ms fanı olacam ha

MS'nin mobilde bir tık geriden geldiği doğru.. Ama piyasada alternatiflerin olması iyi bişey... Keşte tizen, sailfish, bado (boylemiydi?), symbiyan falanda olsa.. Hepsinin bir şekilde birleşebildiği mağaza havuzu olsa.. İsteyen istediği işletim sistemini kullanabilse..

Tekellerden nefret ediyorum.. Ama sosyal ağ, mobil platform gibi mecralarda yaygınlık önemli durumda.. Aslında bunun değişmesi gerekiyor bence.. Zira uzak gelecekte skynet gibi şeyler gerçek olabilir.. Ütopik belki ama teoride bu gerçek...

Ms'nin wp10 mobilesi bu açıdan mühim. Aslında yapabilecekken treni kaçırmaları çok kotu... Herşeye rağmen ben wp10 mobileyi seviyorum ve kullanıyorumda.. Sıkıntılarım günlük kullanımımı etkilemiyor. Temel uygulamalardan bir face sorunlu, ötekiler androidden farksız... Ms'nin one çıkan yanı ise ''farklı'' olması.. Ama bu çoğunluk tarafından "eksiklik" olarak algılanıyor.. Whatsabın arayuzu mesela. Ne varmış arayuzunde ? Anroid gibi comic sans yda beyaz arkaplan olsa ne olur olmasa ne olur ? Tıkır tıkır çalışıyor işte.. Yada metro arayuz.. Abi android ve ios arayuzler bana 8bit atari oyunu gibi geliyor.. 1 milyon rakamı çok değil belki ama google play'de metro arayuzu o kadar insan indirmiş yani...

Dolayısyla hakaret edileceğine sisteme, yapıcı olunsa MS'de bişeyler yapmaya gayret eder elbet.. Ama insnlar boyle olunca MS ne yapsın ? Sonuçta kapitalist şirket hepsi.. Bi mobilde zarar etmişler.. Ama ne pahasına olursa olsun mobille uğraşmak zorundalar.. Gelecek mobilitede zira..

Surface phoneler pahalı olacak, ülkemize gelmez bile.. Ama mutlaka Birşeyler olacaktr.. Şuanki haliyle bile lumiaların bilgisayarla iyi sekronizesi var..

Bize hayırlısı demek düşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 7 Kasım 2016; 1:38:56 >

• Microsoft'a mobilde güvenmeyin. Ellerinde kala kala PC sektörü kaldı onda da Google PC'ler için Fuchia isimli bir proje geliştiriyor. Lisans ücreti vs olmayacak. Oyun desteğide olursa güle güle Microsoft.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

quote:

1520 ile kullanılacak son kaliteli sürüm denim güncellemesidir. Windows 10'a hiç bulaşmamak gerekir.

Orası benimle alakalı değil ben sadece elinizde 1520 varsa denim ile daha stabil çalışacağı için söyledim bunları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

quote:

Orası benimle alakalı değil ben sadece elinizde 1520 varsa denim ile daha stabil çalışacağı için söyledim bunları.

Ben de sormadım zaten

• Surface çok büyük bir koz. Fakat ön çalışması yapılarak girilmeli. Surface kullanım alanı zaten belli oyun oynamak için kimse surface almayacak. Bu sebepten ilk olarak kurumsal uygulamalar geliştiren firmalara gereken geliştirme desteği sunulup o şekilde piyasaya çıkması lazım. Örneğin slack sorunsuz bu telefonda çalışabilmeli. Bu gibi benzer çalışmalar yapılırsa zaten ayrı bir kitlesi olan SURFACE pazar da kendisine yer edinir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.