Şimdi Ara

Surfshark VPN Kardeşliği (1 Yıl - 2 Cihaz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Key/Gift #Diğer Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Surfshark VPN Kardeşliği (1 Yıl - 2 Cihaz)

Bir süredir kullandığım ve memnun kaldığım Surfshark VPN uygulamasını satın almaya karar verdim.

Ortak kullanabileceğim güvenilir arkadaşlar arıyorum. (+3-4 yıllık Netflix, Spotify, Youtube kardeşlik hesaplarını yönetiyorum en ufak sıkıntı yaşamadık şuana kadar.)

Superonline da sorunsuz kullanılabiliyor ki birçok vpn engellidir bu servis sağlayıcısında Sol kullanıcısı olarak memnunum.

Hesap tamamen bana ait olacaktır. Kendi adıma alacağım, ödemesini kendi kredi kartımdan yapacağım ve ben de aktif olarak kullanıyorum kimin olduğu belli olmayan 3-5 ay garantili hesaplar ile kıyaslamayanız, üyelik bitene kadar garantilidir.

Referanslı ve eski forum üyeleri tercih sebebidir. Ticari amaçlı satmıyorum ben de aktif aynı hesabı kullanacağım.

Talep olursa 2 yıllık da alabilirim.

1 yıl - 2 cihaz için ücret 100 TL'dir.

Mobilde VPN açıkken.(Wifi sinyali zayıf kalmış.)

Windows üzerinden kablolu bağlantı testi. (500 mbps paket.)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba surfshark vpn ben modem arayüzüne kurmak istiyorum üyelik mümkünmü acaba ortak alımda bilgilendirme yapabilirmisiniz hem konu hakkında hem fiyat hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.