Şimdi Ara

Sürgülü telefon önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
20.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!

Sony Ericsson w910i nin tr ye gelmesini bekleye bilirsin.çok ince ve hafif.Foto hariç diğer yönlerden çok iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 3 Kasım 2007; 17:24:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devon Sawa

quote:

Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!

Sony Ericsson w910i nin tr ye gelmesini bekleye bilirsin.çok ince ve hafif.Foto hariç diğer yönlerden çok iyidir.

w910i nezaman gelir acaba bilginiz varmı fiyat olarakta 650/700arasımı olur fiyatı acaba?
  • f330 bencede hoş hatta kendi fikrimdir şuana kadar yapılmış en güzel sürgülü telefon .................amaa sen kamerada iyi olsun demişsin 330 2mp nasıl olacak ???????
  • ben de w580i derdim ama tuşları çatlıyormuş falan gibi söylentiler hakkında bir fikrim yok.
    motorola rokr z6 ideal bence taş gibi telefon hiçbir yeri çatlamaz.
    ha bir de yeni çıkmış motorola RIZR Z8 var sürgülü ince ve çok iyi giden pil performansı var ama fiyatı belli değil ayrıca sürgülü olmasına rağmen açılırken ortasındaki lastik körük sayesinde tel kamburlaşarak daha eronomik bir şekle giriyor kapatınca düzleşiyor.ekranı şahane tel de yok yok ama fiyatı tuzlu olur herhalde
  • arkadaşım bende uzunca bir araştırmadan sonra samsungun yeni çıkan 5megapikselliki16milyon renkli ekrana sahip olan yeni telefonu g600 ü aldım sürgülü kapaklı.Fiyat olarakta incelik olarakta diğer 5mp ve 16milyon renkli 3/4cihaz içinde en ince ve en ucuz olanı ..ve buda buyrun g600'ün profesyonel telefon incelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 12 Kasım 2007; 1:18:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.