Şimdi Ara

Suriyeli:'Denizde boğulup ölmek,Türkiye'de yaşamaktan iyi' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
11.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru orda kaçak olarak gebertilecekken Türkiye size sahip çıktı. Ekmek verdi, su verdi, barınacak yer verdi. Para verdi, eğitim sağladı.

Bunları söylersiniz tabi çünkü sizin hakkınız gebermekti.
  • "insan" ları suriyeli diye diye o kadar aşağıladınız ki böyle düşünmeleri gayet normal. Sanki kapımızı açıp bağrımıza basmışız da ona rağmen böyle demiş gibi sayıp saydırıyorsunuz. Çoğunuz vicdansızsınız, pek çoğunuz içten içe faşistsiniz üzgünüm ama gerçek bu. Sizin için bombayla yanarak ölen 3 yaşındaki bir çocuğun, gözünün önünde tecavüze uğrayan karısını izlerken kendini öldürmek isteyen adamın hiçbir önemi yok. Daha çok şey yazılır da anlamazsınız. Sizin de üstünüze uçaklardan bombalar yağarsa kaçar mısınız uçakla mı savaşırdınız acaba.

Gelen kadınlara mı göz koyulmadı, pek çoğuna nikah yapılıp bekareti bozulup hamile bırakılıp köşeye mi atılmadı, ben kendi kliniğimde birçok şeye şahit oldum. Keşke adam gibi sahip çıksaydık da giderken de müteşekkir olabilseydiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ne diye ülkende oturmadın da ülkemizde sürtüyon diye sorulası gereken çocuk.
  • Bakalım senin leşini deniz kabul edecek mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Derler kuzum derler herşeyi derler adamlara ne yaparsan yap yaranamazsın, aslında suç bunları başımıza bela edenlerde ya neyse...
  • https://www.mebhaberleri.com/multeciler-yunanistan-a-girmeye-calisiyor-100-bin-i-gecti/1212/

ilginç görüntüler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jowood1 -- 2 Mart 2020; 12:31:42 >
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    20 sene olacak hala kurtulamadık bir türlü...
  • Tabi işlerine gelmiyor.Geçinmek! zorlaştığı için haklılar aslında.Halbuki geçim sıkıntısının kaynağı bunlar.Kafanıza bomba yağarken, buraya sığınıp patır patır s.....rek ürediğiniz için özür dileriz.

Aslında o iş için de sizi yormamalıydık.Bize verseydiniz keşke.Hakkını vererek o işi yapacak o kadar çok insan var ki.

Bunları bizimle muhatap edenlerin ...
  • Edirne Pazarkule'de Yunanistan'a geçmek için bekleyen Suriyeli gençlerin sözleri sosyal medyada tepki çekti. İsimleri Muhammed ve Ali olan gençler "Türkler, bizi değil kendilerini kurtarmak için Suriye'ye girdi. Sanki biz size 'Gidin bizi kurtarın dedik" diye konuştular.

Suriyeli:"Denizde boğulup ölmek,Türkiye'de yaşamaktan iyi"

Edit: Soldaki Ozan Tufana benziyor bu arada :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi September Storm -- 2 Mart 2020; 15:3:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Long Nightt

Gereksiz yere bu insanlara hakaret ediyorsunuz.Bunlar Türkiye'de yaşamayı hiçbir zaman istemedi.Neden bunu anlamıyorsunuz?Adamlar ülkemizi köprü olarak kullanıp Avrupaya geçiyordu.Biz 2014'ten itibaren sırf Avrupadan para alacağız diye sınır kapılarını kapattık.Zorla bu insanları ülkede tuttuk.Şimdi ise sınır kapılarını açtığımızı söylüyoruz ve çoğu şimdi gitmeye çalışıyor.Neden tuhafınıza gidiyor?Adamlar Türkiye'yi hiçbir zaman yaşayacakları ülke olarak düşünmediler ki?Kendi kendimize gelin güvey oluyoruz.

Gerçekten bizim milletimizi anlamak güç.Sabah akşam buradalar diye söven biz fakat adamlar gitmek isteyince yine söven biz.
    Kardeşim şu forumda birine benzetme yapmak bile 2-3 gün uzaklaştırma almamıza sebep oluyor böyle cahil cahil konuşup insanların sabrını zorlama,hadi yallah mağarana dön.

• defol git zaten ne bk yemeye geldiniz ki ? Pşs leş ayaklarınızı benim toprağıma soktunuz .. Bunlar da bunların buraya getirenler de ayrıca suçlu.
  • Ölen bir tane suriyeliye acıyan var mı ?
  • Senin zürriyetini zürafalar kovalasın nankör it
  • Allah aşkına şaşıran var mı bu açıklamalara?Tarih tekerrür eder bunlar böyle halk.

• BU DA AKMALLARA KAPAK OLSUN. DİN KARDEŞLERİNİZİN GÖRÜŞLERİNİ İYİ İZLEYİN... O 40 MİLYAR DOLAR DA BİR TARAFINIZA GİRSİN ŞİMDİ...
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Üstadım, yorumun muazzam gerçekçi ve nesnel. Yorumunuzun altına imzamı atarım. Böyle bir yorumda bulunan bir insanın, bu toplumun ortalamasının algıladığı ufkun çok ötesi boyutta yaşadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Fevkalade ve mevcut gerçeği ortaya koyan bir yorum yapmışsınız. Tebrik ederim. 🎊👏

• Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Üstadım, yorumun muazzam gerçekçi ve nesnel. Yorumunuzun altına imzamı atarım. Böyle bir yorumda bulunan bir insanın, bu toplumun ortalamasının algıladığı ufkun çok ötesi boyutta yaşadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Fevkalade ve mevcut gerçeği ortaya koyan bir yorum yapmışsınız. Tebrik ederim. 🎊👏

• savaş çıktıgında korkudan götüm götüm Türkiye'ye kaçtın gebermemek için kendini zor attın sen dua etki arap seven başkan vardı sizi aldı...

yoksa bizler sizin nasıl adam oldugunuzu çok iyi biliyoruz sizin bi boka yaramadıgınızı avrupa bile biliyorki almak istemiyor...

bunları reis ve reisçiler iyi izlesin böyle çok nankörün videoları var bir arkadaş bunları toplasada izlettirse iyi olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.