Galatasaray'ın son haftalardaki durumu belli ve Konyaspor'unda kendi sahasında kazanması artık sürpriz bile olmaz.
Chelsea kaç haftadır kötü gidişinni geçen hfta Tottenham maçıyla berabere kalarak devam ettirdi.Manununda Arsena maçında kazanmasıyla liderlikte ben varım iddaasının sürdürdüğünü görüyoruz,bu maçıda kazanacaklardır.
Beşiktaşta işe Guti-Q7-bobo-holosko sakatlıklar ve ceza sebebbiyle oynayamıcaklar.Antepinde yükselen bir formu var sürpriz olabilir.
Kasımpaşa artık düştü sayılır ve o kadaar berbat bir defansı varki Galatasaraydan 3 yiyecek kadar.Es es geçen hafta beşiktaşı rhat malup etti ve kasımpaşayıda rahat mağlup eddeceklerdir.ORanda gayet iyi,oynanabilir.
sisteme oranı yüksek diye tutmayacak maç koymak bana göre mantıklı değil siz bilirsiniz... ben sistemde oran yükseltmek için ilkyarı/ms kullanırım genelde. mesela Chelsea-Manchester maçında ilk yarı 0 ms 2 olabilir.
aslında düşünürsen kupon güzel gerçekten. Konya gs : Gsnin son hali ortada arda da yetmedi yetmicek bencede takım yok olmuş resmen. Ama ben gs ye verdım kendı kuponumda. süpriz desem 1 derim. chelsea -manu : mancester bence acık favorı manu. chelsea bu sezon ıyı degıl bjk antep : bence takım artık sadece avrupa dusunuo. Seneye avrupaya gıtmek yetecektır takımıma. avr macı donuslerı her zaman sorun oldu. q7 dondu o da ayrı bır faktor tabı. kasımapşa eses: benım yarınkı bankom eses.
Ben man. Utd'nin maci alma ihtimalini cok cok az görüyorum. Lampard'da dönmüşken chelsea kaybetmeyecektir. Ayrica bu mac ertelemedi mi. Üstelik newcastle ve tottenham maçlarında kötüde oynamadılar. Sakatlar düzelmeye basladi. Son olarakta Bjk'de evinde kaybetmez diyorum. Tabi bana göre böyle olacak
Manchester maçı ertelendi sanırım, oleyde öyle görünüyo. Ertelenmeseydi de manchester maca asıldığı sürece chelsea'nin şansı yok. Fakat zaten mac eksigine ragmen lider olduğu için beraberlik de çekici olabilirdi işleri garantiye almak adına.
Chelsea maçı ertelendi, Beşiktaş puan kaybetmez. Diğer ikisi uygun duruyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme