Şimdi Ara

Sürücü adaylarına uyarı! Yılbaşına kadar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.haberzamani.com/surucu-adaylarina-uyari-yilbasina-kadar-resimleri,5862.html

Ay sonuna kadar çıkartmassak hakkımızı kaybediyormuşuz ...

• iyide zaten ayın 27 sinde direksiyon sınavı var ve ülke genelinde %50 sini geçirmicekler, tarih uzar bence, sonuçta ben daha bugn yazılı sınava girdim 27 sinde direksiyon sınavına girecem e birde bunun sonucunu beklemek var yılbaşını geçecek kesinlikle.
  • Buna Mayıs diyen de var, yılbaşı diyen de. Ne yapacağımı bilmiyorum ben de. Belgelerim çıkalı daha 3 hafta olmadı. Hangi ara o parayı denkleştirip de ehliyeti alayım?

Saçma sapan işler... Boş bürokrasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

Buna Mayıs diyen de var, yılbaşı diyen de. Ne yapacağımı bilmiyorum ben de. Belgelerim çıkalı daha 3 hafta olmadı. Hangi ara o parayı denkleştirip de ehliyeti alayım?

Saçma sapan işler... Boş bürokrasi.

Aynen hocam bende sınavı geçeli 2 ay falan oldu . Kardeşimle birlikte çıkarcaktık şimdi böyle bi haber çıktı ne yapacaz bilmiyorum
  • Hocam ben anlamadım şimdi mesela bende bugün ilk sınavıma girdim ama iyi geçmedi, bir dahaki aya girersem yeni sistemle mi almak zorundayım ehliyeti. Öyle saçmalık mı oluyor yahu, bana kursta çalışanlar eski sistemle alacaksın geçemezsen bile dediler. Bu nasıl bir saçmalıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Hocam ben anlamadım şimdi mesela bende bugün ilk sınavıma girdim ama iyi geçmedi, bir dahaki aya girersem yeni sistemle mi almak zorundayım ehliyeti. Öyle saçmalık mı oluyor yahu, bana kursta çalışanlar eski sistemle alacaksın geçemezsen bile dediler. Bu nasıl bir saçmalıktır.

Valla bende anlamadım saçma sapan işler yapıyorlar . En sağlıklı cevabı sürücü kursumuzdan öğreniriz heralde . Pazartesi soracam ben
  • takip bende temmuzda hak kazandım ama daha ehliyeti almadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını en iyi sürücü kursunuz verir hocam.. Bende 1 yıldır almadım bekletiyordum, yeni ehliyetler çıkınca alayım diye.. Bu haberi görünce sürücü kursuyla görüştüm, öyle birşey yok. Sadece ocak ayında harç ücretlerinde 20-30 lira artma olacak o kadar dedi..

Sizde görüşüp burada bilgi paylaşabilirseniz sevinirim..
  • ben nolur nolmaz diye 25 aralığa randevu aldım boşuna zamlı ehliyet almaya gerek yok en az 50 lira fark eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de haberi yeni duydum hemen randevu alayım dedim 26 sına kadar heryer dolu istanbulda. 29 ve sonrası için bu sabah açacaklar herhalde ama o zaman da final haftam. Böyle saçma iş mi olur madem böyle bir şey yapıyorsunuz fazladan randevu kontenjanı koyun. Mağdur etmede sgk 1, emniyet 2. Ankaradan alacağım böyle giderse. orada da 19 una kadar randevu veriyorlar hepsi dolu ama sonraki hafta açarlarsa hemen almayı planlıyorum.
  • lvcnkhy kullanıcısına yanıt
    ben de aynı dertten mağdurum. eylül ayında almıştım sertifikayı. o zaman sürücü kursu bana 2 yıl süresi var demişti. bu haberi duyduktan sonra aradım haber doğru dedi. deli oldum. 26sına kadar dolu randevular. 29u bekliyorum o da muhtemelen çarşamba günü açılacak. açılsa bile alabilmek muamma. acayip bi yoğunluk oluyor. siteye girene kadar kontejyan kalmıyor. ne yapacam bilmiyorum .s
  • bugün beşiktaş emniyete gittim. ordaki adama sordum. "doğru değil. 2015te de alabilirsin" dedi. sürücü kursunu aradım tekrar haber doğru kesinlikle almanız gerekiyor dedi. kime güveneceğimi şaşırdım
  • http://www.hakimiyet.com/gundem/surucu-adaylarina-uyari-h728813.html böyle bi haber var şimdi de. herkes bi şey diyor. kime inanacaz? Mesut Uçan'a inanmak istiyorum.
  • Mayıs 2015 haberi çıkmış şimdide inşallah o doğrudur
  • http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/ehliyet-alacak-olanlara-29-mayis-2015-uyarisi yılbaşı diye açıklama yapan adam bu sefer bunu söylemiş. sorun kalmadı heralde. son gün yılbaşı değil
  • HUGO_9 kullanıcısına yanıt
    cnndeki habere göre:
    "Yılmaz, 29 Mayıs 2013'ten önce alınmış sürücü sertifikalarının 29 Mayıs 2015'e kadar sürücü belgesine dönüştürülmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Bu tarihten sonra alınan sürücü sertifikalarının ise hak edildiği tarihten itibaren iki yıl içerisinde sürücü belgesine dönüştürülmesi gerekmektedir" diye konuştu."
    diyor
    Ben zaten 2014 te aldım sorun yok o zaman. Ama bu sabah Ankara Emniyetinden randevu aldım ayın 22sine. O hafta mazeret sınavları olduğundan ders de yok. gitmişken 1 hafta tatil yaparım baba ocağında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvcnkhy -- 16 Aralık 2014; 3:00:23 >
  • lvcnkhy kullanıcısına yanıt
    İyi tatiller birader :D ben de istanbulda randevu alabilirsem alırım olmazsa da finallerden sonra adanada alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvcnkhy

cnndeki habere göre:
    "Yılmaz, 29 Mayıs 2013'ten önce alınmış sürücü sertifikalarının 29 Mayıs 2015'e kadar sürücü belgesine dönüştürülmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Bu tarihten sonra alınan sürücü sertifikalarının ise hak edildiği tarihten itibaren iki yıl içerisinde sürücü belgesine dönüştürülmesi gerekmektedir" diye konuştu."
    diyor
    Ben zaten 2014 te aldım sorun yok o zaman. Ama bu sabah Ankara Emniyetinden randevu aldım ayın 22sine. O hafta mazeret sınavları olduğundan ders de yok. gitmişken 1 hafta tatil yaparım baba ocağında

Saçma salak haberler yapıp milleti teleşlandırdılar ya . Bu haberi görmek güzel oldu

• Bende Ekim 2014'te aldım sertifikayı ehliyete çevirmedim yılbaşı son diye haber çıkınca elim ayağım birbirine girdi yahu, ne olur ne olmaz ocak-şubatta alayım ehliyeti. Şimdi Ekim 2016'ya kadar vakit var değil mi? rahat bir nefes alabilirim
  • Birde şu Stajyer ehliyet olayı var 2015 de yürürlüğe girecekmiş , şimdi ben mesela 2 ay önce geçtim sınavı , ehliyeti 2015 de çıkarsam stajyer ehliyet falan benim için geçerli olmaz değil mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.