Şimdi Ara

Sürücüler OGS Gişesini Paylaşamadı! Genemi!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

Bence bu gişeleri artık 2 araçlık yapsınlar.Hoş ona da 3 kişi girer

merak etmeyin o da olur

Alıntıları Göster
    ne aceleleri varsa yazık etmişler canım bmv ye

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

merak etmeyin o da olur

Alıntıları Göster
    alıştık artık böyle olaylara ama bmw atlamış gibi duruyo ön tarafa

boşu boşuna masraf ve araçlara değer kaybı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: konyalı alli

alıştık artık böyle olaylara ama bmw atlamış gibi duruyo ön tarafa

boşu boşuna masraf ve araçlara değer kaybı oldu

Alıntıları Göster
    bunlarda mı şirket aracı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: giza

Alıntıları Göster
    ne kadar aceleci milletiz.Bu konuyu görünce aklıma uçak daha perona yanaşmadan emniyet kemerini çözüp ayağa kalkanlar aklıma geldi.Tabi uçak zınk diye frene basınca bağırışmalar falanDaha çok görürüz böyle olayları

• quote:

Orijinalden alıntı: giza

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: giza

şakalaşan arkadaşlar aklıma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

quote:

Orjinalden alıntı: giza

şakalaşan arkadaşlar aklıma geldi

Alıntıları Göster
    gitmiş güzelim bwm

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

gitmiş güzelim bwm

Alıntıları Göster
    Bu da kaza sonrası görntüleri

http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=330667

• quote:

Orijinalden alıntı: x15

Bu da kaza sonrası görntüleri

http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=330667

Alıntıları Göster
    geçen günde 2 albea sıkışmıştı ama onlar yan yanaydı ikiside aynı renk çok komik gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleGlance

quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

quote:

Yaparlar ...

Oldu olucak Manisa-Aydın yolu gibi olsun 6 şerit(galiba)

Alıntıları Göster
    manisa izmir arasi 2'ser serit genelde ve otoban degil, bolunmus yol ama inanilmaz virajli ve dik.

izmir-aydin arasi 3'er serit ama

valla OGS'ye girerken birileri geliyor mu diye daha dikkatli olmak gerekiyor artik

quote:

Orjinalden alıntı: EagleGlance

quote:

quote:

Yaparlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ^Biotech^

manisa izmir arasi 2'ser serit genelde ve otoban degil, bolunmus yol ama inanilmaz virajli ve dik.

izmir-aydin arasi 3'er serit ama

valla OGS'ye girerken birileri geliyor mu diye daha dikkatli olmak gerekiyor artik

quote:

Orjinalden alıntı: EagleGlance

quote:

quote:

Yaparlar ...

Alıntıları Göster
    Böyle haberleri gördüğüm sürece vergilerin yüksekliğinden, benzinin pahalılığından şikayet etmiyorum...

Hem "OGS'ler 2 araç geçebilecek genişlikte olsun" diyoruz, hem de A.B.D.'de ki emniyet şeridi kullanım fotolarını gördükçe "medeniyet budur" diye imreniyoruz...

Bu mesajın sonuna bir smiley koymak iktiza ediyor fakat koyulması gereken smiley listede yok... Siz tahmin edin artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 6 Eylül 2008; 14:12:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Böyle haberleri gördüğüm sürece vergilerin yüksekliğinden, benzinin pahalılığından şikayet etmiyorum...

Hem "OGS'ler 2 araç geçebilecek genişlikte olsun" diyoruz, hem de A.B.D.'de ki emniyet şeridi kullanım fotolarını gördükçe "medeniyet budur" diye imreniyoruz...

Bu mesajın sonuna bir smiley koymak iktiza ediyor fakat koyulması gereken smiley listede yok... Siz tahmin edin artık...

Alıntıları Göster
    öbürleri sümbüldü yine bunlar çatır çatır gitmiş, bide harbi anlatamazsın da satacağın adama

ne diycen?sağdan vurdular diyemezsin soldan vurdular diyemezsin, sıkıştım demeyede adam utanır:)

bide harbi kafa kafaya girseler heralde daha masum hasarlar olurdu

hata bmwde gibi duruyor, çünkü 207 heralde göz göre göre önden zaten gişeye girmiş olan bi arabanın dibine girmezdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunemars -- 6 Eylül 2008; 14:25:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunemars

öbürleri sümbüldü yine bunlar çatır çatır gitmiş, bide harbi anlatamazsın da satacağın adama

ne diycen?sağdan vurdular diyemezsin soldan vurdular diyemezsin, sıkıştım demeyede adam utanır:)

bide harbi kafa kafaya girseler heralde daha masum hasarlar olurdu

hata bmwde gibi duruyor, çünkü 207 heralde göz göre göre önden zaten gişeye girmiş olan bi arabanın dibine girmezdi

Alıntıları Göster
    No comment

Biraz sabırlı olsalardı bunlar olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Selam,

Hata BMW cide çünkü o arabayı alana kadar M5 falan alsaydı böyle bir olay meydana gelmezdi ..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Fantastic Light

Selam,

Hata BMW cide çünkü o arabayı alana kadar M5 falan alsaydı böyle bir olay meydana gelmezdi ..

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

Sürücüler OGS Gişesini Paylaşamadı! Genemi!!

İstanbul Çamlıca Gişeleri'nden geçiş yapmak isteyen sabırsız iki araç sürücüsünün kullandığı otomobiller, aynı anda OGS turnikesine girince ilginç görüntüler ortaya çıktı.
    Bir birlerine çarparak duran araçlar turnike içinde sıkıştı. Ölen ya da yaralananın olmadığı ilginç kazada araçlar, uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Temmuz ayında da yine benzer şekilde meydana gelen kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansımıştı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Çamlıca Gişeleri'nde meydana geldi. Otomatik Geçiş Sistemi'nin (OGS) bulunduğu turnikeyi kullanmak isteyen 34 FA 6163 plakalı Peugeot marka otomobil ile 34 EY 5297 plakalı BMW marka otomobil, aynı anda ve hızlı bir şekilde OGS turnikesine girmeye çalıştı. Bir birlerine çarpan iki otomobil turnikede sıkışarak durabildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, araçları kurtarmak için uzun süre uğraştı. Yaklaşık bir saat süren çalışmalardan sonra güçlükle çıkartılan araçlar büyük hasar gördü.

Bu arada gazetecilere açıklama yapmak istemeyen ve isimlerinin Mahmut ile Turgut oldukları öğrenilen araç sürücüleri ise, kullanılamaz hale gelen otomobillerinin kurtarılmasını umutsuz gözlerle seyretti.Öte yandan, 18 Temmuz 2008 tarihinde de Çamlıca Gişeleri'nde yine benzer bir kaza meydana gelmişti. OGS turnikesinden aynı anda geçmek isteyen iki otomobil bir birine çarpmış, kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenmişti.

Kaynak:nethabercilik

Ben bu haLLeri iLe kuLLanırım abi Neresi kuLLanıLmayacak haLde

• quote:

Orijinalden alıntı: rude.

quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

Sürücüler OGS Gişesini Paylaşamadı! Genemi!!

İstanbul Çamlıca Gişeleri'nden geçiş yapmak isteyen sabırsız iki araç sürücüsünün kullandığı otomobiller, aynı anda OGS turnikesine girince ilginç görüntüler ortaya çıktı.
    Bir birlerine çarparak duran araçlar turnike içinde sıkıştı. Ölen ya da yaralananın olmadığı ilginç kazada araçlar, uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Temmuz ayında da yine benzer şekilde meydana gelen kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansımıştı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Çamlıca Gişeleri'nde meydana geldi. Otomatik Geçiş Sistemi'nin (OGS) bulunduğu turnikeyi kullanmak isteyen 34 FA 6163 plakalı Peugeot marka otomobil ile 34 EY 5297 plakalı BMW marka otomobil, aynı anda ve hızlı bir şekilde OGS turnikesine girmeye çalıştı. Bir birlerine çarpan iki otomobil turnikede sıkışarak durabildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, araçları kurtarmak için uzun süre uğraştı. Yaklaşık bir saat süren çalışmalardan sonra güçlükle çıkartılan araçlar büyük hasar gördü.

Bu arada gazetecilere açıklama yapmak istemeyen ve isimlerinin Mahmut ile Turgut oldukları öğrenilen araç sürücüleri ise, kullanılamaz hale gelen otomobillerinin kurtarılmasını umutsuz gözlerle seyretti.Öte yandan, 18 Temmuz 2008 tarihinde de Çamlıca Gişeleri'nde yine benzer bir kaza meydana gelmişti. OGS turnikesinden aynı anda geçmek isteyen iki otomobil bir birine çarpmış, kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenmişti.

Kaynak:nethabercilik

Ben bu haLLeri iLe kuLLanırım abi Neresi kuLLanıLmayacak haLde
    Allah araba vermiş akıl vermemiş.15 sn geç geçsen nolacak sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: talaria

Allah araba vermiş akıl vermemiş.15 sn geç geçsen nolacak sanki

Alıntıları Göster
    ben bunun videosunu izledm bmw surucusu hatalı gibi gozukuyor son anda burnunu sokmuş, ben acıkcası peugeot surucusune acıdım kim bilr ne zorluklarla almştr, bi kendini bilmezn serseriline kurban gitmş, bmw sahibi o arabayı bi daha kullanmz bile yenisini coktan almştr hatta...

bu da linkihttp://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=turkiye&KategoriID=&ArticleID=987582&Date=06.09.2008&b=2%20inatci%20gisede%20karsilasirsa&ver=17

not: linki acınca habern sayfasnda 2 albea resmi war fakat videoda bmw ve peugeot araclarn kazasını gosteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ©@N

ben bunun videosunu izledm bmw surucusu hatalı gibi gozukuyor son anda burnunu sokmuş, ben acıkcası peugeot surucusune acıdım kim bilr ne zorluklarla almştr, bi kendini bilmezn serseriline kurban gitmş, bmw sahibi o arabayı bi daha kullanmz bile yenisini coktan almştr hatta...

bu da linkihttp://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=turkiye&KategoriID=&ArticleID=987582&Date=06.09.2008&b=2%20inatci%20gisede%20karsilasirsa&ver=17

not: linki acınca habern sayfasnda 2 albea resmi war fakat videoda bmw ve peugeot araclarn kazasını gosteriyor

Alıntıları Göster
    videodan bana 207 daha hatalı gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: erzincanspor

videodan bana 207 daha hatalı gibi geldi.

Alıntıları Göster
    Yok artık şaka mı bu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Yok artık şaka mı bu ya?

Alıntıları Göster
    Bwm cinin suçu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allforone

Bwm cinin suçu.

Alıntıları Göster
    Ben çözüyorum olayı hemen

Şimdi 207'ci yavaş yavaş gidiyor.Bir yandan da mutlu "Ne rahat OGS sayesinde hayat" diyerek gişelere ilerliyor.Hızı taş çatlasa 50 km.Birden sol arka tarafından gelen BMW sesi ile irkiliyor.Fakat heyecandan frene basmıyor.O sırada öndeki BMWci arkadaş geçemeyeceğini anlayıp frene yükleniyor fakat nafile onu kurtaracak tek şey kafasını kullanıp,adam olup sakin sakin 207'nin arkasından gitmek

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.