bence 1- sol koltuk altını havalandırıp terlememek 2- direksiyonu daha sabit tutabilmek 3- sol kapıya sıkışan kolu dinlendirmek gibi faydaları oluyor.şöför mahallinin solu pek kısıtlı.
kısaca özeti bu aynen katılıyorum
arkadaşlar bide şu olay var.sol cam açık sola dönerken önce kafa camdan çıkmalı.
quote:
Orjinalden alıntı: bagator816
arkadaşlar bide şu olay var.sol cam açık sola dönerken önce kafa camdan çıkmalı.
SÜPERSİNİZ
hyr sakın çıkarmayın kafayı kötü örnek olmayın kimseye tehlikeli hareketler bunlar
abi sok kolunu bacağını içeri... mazallah biri alıp götürür...
quote:
Orjinalden alıntı: was
Çoğumuz sol kolumuzu cam inik iken kapı üstüne koyarız. Havalı da oluyor yâni:) Bu bir gösteriş midir?.. Sol kolu yormamak için midir?.. Kapıdan destek mi almaktır? Ben çok faydalı olmayan bir şekil olarak değerlendiriyorum...
kamyoncular da çıkarıyor.
çok hoşuma gidiyor öyle gitmek,kızgın kumlardan serin sulara dalmak gibi bişiy.hatta kışın aynı pozisyonu korumak için fanuslu ön kapı camı projesi vardı zihni sinir'in
Hiç koymuyorum çünkü hiç camı açmıyorum basıyorum klimayı..
Ben kolumu kapıya yaslayınca rahatsız oluyorum. Bir zamandan sonra kolum ağrıyo Onun yerine direksiyonda uygun bir pozisyon bulur kolumu öyle dinlendiririm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme