Şimdi Ara

Survivor 2018 (5929. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
118.736
Cevap
68
Favori
3.238.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 59275928592959305931
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: weros

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu sefer tüm yarışmacıları sanırım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Hocam vazgeç artık bu sevdadan yeni yarışmacılar olacak bu sene

Alıntıları Göster
    Survivor 2018

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Biliyorum hocam
    Survivor 2018
  • Onlara hem hizmet ediyor hemde bunu organize ediyor benim başıma yıkıyor, beni çıkarıyor.. ve ben şunu diyorum abi

Başkalarına hizmet edeceğime AMELE CUMALİ olarak meşaleyi alır şurdan şöyle şerefimle giderim.

Survivor 2018
  • Fusko kullanıcısına yanıt
    Survivor 2018
  • Şampiyon Adem

Hala kuduranlar var hahaha

2 sene sonra yine şampiyon Adem olacak.

O zaman Adem'in 3. şampiyonluğu kutlayacaz sakın bi yere kaybolmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Şampiyon Adem

Ben de seneye Damlanın 5.şampiyonluğunu kutlayacağım hocam
  • quote:

Şampiyon Adem

Adem'de öyle bir ezilmişlik hissi vardı ki katıldığı iki sezonda da sürekli kendini övüyordu,habire kendini yüceltme gayretine giriyordu. Asla karşısındaki ondan iyi olamazdı, kaybettiyse kendi hatası yüzünden kaybetmiş olurdu. Sanırım bu ruh hali size de işlemiş ki 2017'deki ikinciliği şampiyonluk olarak görmüşsünüz. Bu arada kim kuduruyormuş gerçekten merak ettim. Adem'den nefret edenler bile geçen sezon şampiyonluğu hakkettiğini söylüyor. Umarım sırf birkaç eski caps atıldı diye bu kanıya varmamışsınızdır.

• Bu sezon Survivor'da olmasını veya değişmesini istediğim şeyleri listeliyorum. Acun Medya bu sezon halkın isteklerini dikkate alıyor diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle yarışmanın en çok konuşulduğu DH foruma da bakarlar diye bu maddeleri sıralayacağım. Eminim çoğunuz bana katılıyordur. Eksik varsa ekleyebilirsiniz
    1)Geçen sezonun sönük geçmesine neden olan ada hayatının azlığı bu sezon daha çok gösterilmeli. Bana göre oyundan çok ada hayatını göstermek hem karakterleri daha iyi tanımamızı hem de yarışmanın gerçek formatı olan entrika, kulis vs. gibi şeylerden zevk almamızı sağlayacak.
    2)2018 ile birlikte ayrılan barakaları umarım bu sezon tekrar birleştirirsiniz. Elin yunanının bizi çağ dışı yobazlar olarak bilsin istemeyiz değil mi?
    3)Bu sezon umarım bir kadın olarak söylüyorum; hem erkeklere hem de kadınlara rahat bir şekilde giyinme hakkı tanırsınız. Suya girince vücuda yapışan vıcık vıcık tişörtleri seyirciler olarak oldukça kötü buluyoruz. (Yunanlar bu sene taytla tanışacak gibi bir his var içimde
    4)Lütfen bir güne 6 tane oyun koymayın. Daha çok reklam yapacağız diye mor oda oyunlarını geçen sene her bölüm bize seyrettirdiniz. Yapmayın. Sadece 1 oyun olsun. Az ama öz. Biz yeterli zevki zaten alırız.
    5)Oyunlar basit, kısa parkurlar olmasın lütfen. Uzun, seyir zevki olan engeller ve sonda değişik puzzlelar, mekanizmalı atışları istiyoruz.
    6)Exatlon'da duyduğum kadarıyla oyunla eleme sistemine geçilmiş. Lütfen burada yapmayın. Elinize yüzünüze bulaşır, favoriler ilk hafta patır patır elenir.

Yarışmayı yaklaşık 4-5 senedir izliyorum. İyi bir reyting ve kaliteli bir sezon çıkartmak istiyorsanız lütfen bunun gibi halkın isteklerini dikkate alın. Pişman olmazsınız. BORN WITH SURVIVOR

• hayatımda otomobile binmedim hep at arabası

• hakan yoldaşımız günbegün gözlerimizde haşrolup burnumuzda tütüyor adeta, soluk benzini kanlandırıp bu toprakların kıtamıza neşesini katmasını bekliyoruz artık. hasret son bulmalı ve ekranlarda olmalı

keşke geçen seneden bir yarışmacının kaptan olarak katılıp birleşme partisine kadar liderlik edip sonra elenme durumu olsaydı da hakan yoldaşı görseydik türk takımında. fakat vaziyet neyi gösterirse göstersin yoldaşlık otağımız hala deminde
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAngelita

Bu sezon Survivor'da olmasını veya değişmesini istediğim şeyleri listeliyorum. Acun Medya bu sezon halkın isteklerini dikkate alıyor diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle yarışmanın en çok konuşulduğu DH foruma da bakarlar diye bu maddeleri sıralayacağım. Eminim çoğunuz bana katılıyordur. Eksik varsa ekleyebilirsiniz
    1)Geçen sezonun sönük geçmesine neden olan ada hayatının azlığı bu sezon daha çok gösterilmeli. Bana göre oyundan çok ada hayatını göstermek hem karakterleri daha iyi tanımamızı hem de yarışmanın gerçek formatı olan entrika, kulis vs. gibi şeylerden zevk almamızı sağlayacak.
    2)2018 ile birlikte ayrılan barakaları umarım bu sezon tekrar birleştirirsiniz. Elin yunanının bizi çağ dışı yobazlar olarak bilsin istemeyiz değil mi?
    3)Bu sezon umarım bir kadın olarak söylüyorum; hem erkeklere hem de kadınlara rahat bir şekilde giyinme hakkı tanırsınız. Suya girince vücuda yapışan vıcık vıcık tişörtleri seyirciler olarak oldukça kötü buluyoruz. (Yunanlar bu sene taytla tanışacak gibi bir his var içimde
    4)Lütfen bir güne 6 tane oyun koymayın. Daha çok reklam yapacağız diye mor oda oyunlarını geçen sene her bölüm bize seyrettirdiniz. Yapmayın. Sadece 1 oyun olsun. Az ama öz. Biz yeterli zevki zaten alırız.
    5)Oyunlar basit, kısa parkurlar olmasın lütfen. Uzun, seyir zevki olan engeller ve sonda değişik puzzlelar, mekanizmalı atışları istiyoruz.
    6)Exatlon'da duyduğum kadarıyla oyunla eleme sistemine geçilmiş. Lütfen burada yapmayın. Elinize yüzünüze bulaşır, favoriler ilk hafta patır patır elenir.

Yarışmayı yaklaşık 4-5 senedir izliyorum. İyi bir reyting ve kaliteli bir sezon çıkartmak istiyorsanız lütfen bunun gibi halkın isteklerini dikkate alın. Pişman olmazsınız. BORN WITH SURVIVOR
    Burada eleme sistemi öyle olmaz zaten. Sms elemesi gelir getirmesinin dışında izleyiciyi yarışmaya ve yarışmacılara daha da bağlıyor.
    Ayrı baraka ve erkeklere bile t shirt çıkarttırmama meseleleri ise tam rezillikti. Dizilerde neler neler dönüyor ama sorun olmuyor. Bunlar Acun'un bir yerlere yaranma çabasından başka bir şey değildi ve umarım değişiklik görürüz.
    Diğer konuya gelince de artık Exatlon bayağı yayıldığı için parkur sayısı da arttı (1-2 parkur güzel, her hafta bir oyun orada oynanabilir mesela), böyle olunca Survivor oyun alanları da azaldı. O yüzden eskisi gibi değişik engeller konulacağını sanmıyorum maalesef, örneğin All star'dan olan şu ilk oyun harikaydı. En azından 1.5/2 tur olayı geri dönmeli yoksa yine zevk alamayız. Mesela geçen seneden olan diğer oyun da neredeyse 2 tur sürüyor ve bu sene 20 saniyede biten parkurların aksine 1 dakika sürüyor.

• quote:

Şampiyon Adem

Yanlışınız var hocam 2 sene sonra yine ERDİ BAŞKAN şampiyon olacak son 10 sezonda olduğu gibi.

• Şu bahsettiğin kaptanlık daha doğrusu koçluk olayı olabilir çünkü Romanya'da da Ionut ve Kirita koçluk yaptı, gönüllüler zaten daha güçlüydü de Ionut da iyi motive etti, önce 7'ye 2, finalde de son 4'e kalarak rakibi ezip geçtiler. Eğer olacaksa daha önceden başarı kazanmış ve motivasyonu yüksek bir isim olmalı, en uygunu da Ogeday gibi gözüküyor.

Survivor 2018

Survivor 2018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 29 Aralık 2018; 23:2:19 >

• Kaptanlık olayı bana göre gerçekten saçma olur. Seyirciler kaptanlara odaklanmaktan diğer yarışmacılarla yeteri kadar ilgilenemez diye düşünüyorum ama bakacağız artık..

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Survivor 2018

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Şu bahsettiğin kaptanlık daha doğrusu koçluk olayı olabilir çünkü Romanya'da da Ionut ve Kirita koçluk yaptı, gönüllüler zaten daha güçlüydü de Ionut da iyi motive etti, önce 7'ye 2, finalde de son 4'e kalarak rakibi ezip geçtiler. Eğer olacaksa daha önceden başarı kazanmış ve motivasyonu yüksek bir isim olmalı, en uygunu da Ogeday gibi gözüküyor.

Takımlar arasındaki dengesizliğe bak bizde olsa Acun bey çok zekice bir hamleyle sayıları eşitlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lavınıa

Takımlar arasındaki dengesizliğe bak bizde olsa Acun bey çok zekice bir hamleyle sayıları eşitlerdi

Vizyoner bir hamleyle Yunanistan'da da öyle yapmış ve güçlü olan gönüllüleri mahvetmişti. Araları bile açılmıştı adamların

Yarın akşam fragman yayınlanıyormuş. Sadece 12 kişiyi seçtikleri bu sezonda umarım tamamı torpilli tanıdıklardan oluşmaz ve oyunlar da 1.5/2 tur şekline döner.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

quote:

Orijinalden alıntı: Lavınıa

Vizyoner bir hamleyle Yunanistan'da da öyle yapmış ve güçlü olan gönüllüleri mahvetmişti. Araları bile açılmıştı adamların

Yarın akşam fragman yayınlanıyormuş. Sadece 12 kişiyi seçtikleri bu sezonda umarım tamamı torpilli tanıdıklardan oluşmaz ve oyunlar da 1.5/2 tur şekline döner.

Alıntıları Göster
    Semanın ikizi,Mervenin erkek kardeşi üstüne Masterchef Hakanı duyduktan sonra benim ümidim kesildi umarım tahmin ettiğim gibi olmaz yoksa geçen sezon kadar bile reyting alamaz.

• sema nın ikizi,merve nin kardeşi komik olmuş abi nedir yahu torpili koyan koymuş.acun şimdi konseyde salağa yatar.ama ilk haftalar da elenecek adam lazım.acur geçen sene den ders almadıysa iyice batar. kızlardan bir tane hızlı koşan sema,nagihan filan erkeklerden kaslı asarım keserim zıplatırım cinsinden birkaç kişi bunlarla sezonu götürür.bol bol milliyetçi temalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuğs@n -- 30 Aralık 2018; 17:24:4 >
  • 
Sayfa: önceki 59275928592959305931
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.