Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (5 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.354.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Acun The Witcher 3'ün müziğini koymuş adamsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 8 Şubat 2020; 16:49:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Mağdur doğulu boksör yok dedik Acun mağdurun kralını getirmiş
    Emrahın oğlu
    Kaynak : Alinda98

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadroyu beğendim. Ada hayatının fazla olacağı belliydi,kadro da ona göre seçilmiş.

Fakat alıp götürecek bir yarışmacı profili yok erkeklerde. 2 sezondur kadın yarışmacılar ucu ucuna kaybediyordu zaten. Bu sefer kadın şampiyon görürüz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi tanıtım replikleri neden bu kadar 'cringe' yüklü ya.
    ''Survivor'da kazanmak için ne yapacağımı tahmin bile edemezsiniz'' nedir.

• Ünlüler takımına Ajdar Anık'ı alsa reyting patlaması yapar nerede saçma sapan ünlümsü varsa doldurmuş yine bu senede izlenmez

• 2 senelik farklı formattan sonra hâlâ ünlü (Uğur ve zorlarsak da Ersin) çıkmıyor demek ki. Ama güzel kaoslar olacak gibi gözüküyor. Emrah'ın mağdur oğlu umarım dozu aşmaz. 2 uyduruk oyun yerine 1 sağlam oyun olsun isterdim ama gerçek parkurların 2017'de sonlandığını istemesek de kabul etmek lazım gibi gözüküyor. Aynı şey yobazlık için de geçerli, elinden gelse birilerine yaranmak için montla gezdirecek yarışmacıları. Şu aptal sponsorlu oyunlar yerine daha fazla ada hayatı olmalı, bakalım dengeyi nasıl kuracak.

• Yıllardır 3T hasretini Yasin giderir mi acaba? Performans açısından bilemem ama eğlenceli bir sezon olacak sanki

Bu arada yedek yarışmacıların yıldız olacağı falan söyleniyor, haberi olan var mı? Hikmet dedikoduları var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 8 Şubat 2020; 18:56:30 >
  • franz392 kullanıcısına yanıt
    Survivor Romanya günde 1 oyun gerisi ada hayatı. Büyük ihtimalle bizde konseyin olduğu günler tek oyun diğer günler belki 2 oyun olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamun aleyküm.

Yerimizi alalım.

Yarışmacılara baktım şuanlık desteklediğim biri yok.

Seneye belki All Star ya da Best Star olursa Adem Kılıçcı'nın 3. şampiyonluğunu kutlarız.
  • Bu sene izlenir Uğur - Sercan - Melisa üçlüsü yeterli bence

• Emekli polis Ceyhun amca Gönüllülerin lideri olur
  • Fragmanı izledim. Çok fazla silik tip var gibi geldi bana. Çok klişe cümleler kurmuşlar. ''Kendimi aşmaya geliyorum.'', ''Neler yapacağımı tahmin bile edemezsiniz.'' v.s. iki güne kadar giderim demek bunlar. Öyle çok iddialı bir yarışmacı da yok bence. Biraz Uğur Pektaş öne çıkıyor, finali rahat görür.
  • Yarışmacıları beğendim ben açıkçası. Bu sene işleyişte değişikliğe gidip ada hayatını ön plana çıkarırlarsa reytinglerin eski seviyesine ulaşacağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Emekli polis Ceyhun amca Gönüllülerin lideri olur
    Polis bana da sempatik geldi değişik bir tipe benziyor. Ağırlığını koyarsa desteklenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Selamun aleyküm.

Yerimizi alalım.

Yarışmacılara baktım şuanlık desteklediğim biri yok.

Seneye belki All Star ya da Best Star olursa Adem Kılıçcı'nın 3. şampiyonluğunu kutlarız.
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Eski tadı yok artık bu programın. Gülmek için belki izlerim. Ersin, Tayfun ve Yasin izleyicileri eğlendirebilir. Uğur Pektaş'ın performansı iyi olursa net favori olur.
  • Yerimizi alalım. Yasin Masterchefdeki çizgisini sürdürürse izleyiciden baya sempati kazanır.
  • Şampiyonun kim olacağına dair ileriye dönük spoiler veriyorum; haberiniz olsun. Eğer şampiyonu önceden öğrenip heyecan kaybetmek istemiyorsanız kesinlikle açmayın!!!

Ünlüler videosunda bir tane dövüşçü abi var o kazanır yarışmayı. Bizim halk dövüşçü görünce dayanamaz anında fanı olur o adamın. Hele bir de oyun kazandıktan sonra şöyle havaya iki yumruk atsın bir diz çıkarıp artistlik yapsın bu iş tamamdır; başka bir şey yapmasına gerek yok. Birde mağduru oynasın fakiriz okuyamadık vs desin; dövüşçü+mağdur bu yarışmanın şampiyonluk formülüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Survivor Romanya günde 1 oyun gerisi ada hayatı. Büyük ihtimalle bizde konseyin olduğu günler tek oyun diğer günler belki 2 oyun olabilir.
    Hepsiburada ve Migros oyunu gibi saçma şeyler devam edecekse zor. Survivor Romanya da ilginç olmuş. Programı Exatlon'a çevirmeye çalışıyor derken eldekini de Survivor'a çevirmiş Gerçi bunda jenerik falan farklı niyeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 8 Şubat 2020; 23:11:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.