Efsane kadro hocam Bir kaç düzeltme önerisi Geçen Sene Scarlett Meryem Yunus Emre Başkan'a kötü konuştuğu için o da benim gözümde kibir,kasvet ve mağduriyete geçti :d Erman Başkan da yedek değil ana kadroda olmalı Sadin'in ismi Makarnacı Sadin olarak değişmeli Yoldaş Fatih Adalet ekibine eklenmeli :D Damla değil de Sahra kibir ve kasvette olsa daha iyi sanki Gizem babaanne yazısına güldüm < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 14 Aralık 2020; 23:24:27 > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (11. sayfa)
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Hocam cigaracı Semih Reise karşı kurulan şer odağının içerisinde yer aldığı için kibir ve kasvette yarışmaya hak kazandı. Oraya aslında çakma laz ve Bulutla beraber ERDİ BAŞKAN'ımıza karşı cephe alıp finalde Berna Sultana kaybeden Ecem de eklenebilir, kibir ve kasvetin önde gelenlerinden çünkü
-
Bravo hocam -
Valla her sene ayrı bir heyecanlanıyorum Survivor başlayacağı zaman ama önceki senelerden de bir farkı olmayacağını da biliyorum. 2018'den itibaren başlayan bir kalitesizleşme var bu yarışmada. Parkurların aşırı basit bir hale dönmesi, saçmasapan yasaklar kısıtlamalar, sürekli ödül oyunu olması ve ada hayatının az gösterilmesi bunun sebepleri arasında. Umarım bu sene yanlışlarından dönerler artık ama hiç sanmıyorum döneceklerini. Abi çok mu zor 2015-2017 sezonlarını izleyip ona benzer bir şey ortaya çıkarmak, yok adamların keyfine böylesi geliyor, düzgün zor bir parkur hazırlamaktan acizler resmen. Aslında izlenecek bir tarafı yok da bu atışvivorun karantinada yoklukta iyi gidiyor diye millet mecbur izliyor.
-
İlk fragman gelsin artık lütfen
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradamolanlar paylaşmadı bizde böyle nette ne bulursak onları izliyoruz
Alıntıları GösterMağduruz yani. Unutulmaz sahneler vardı o bölümlerde. Acunmedya da niye bölümlerin tamamını yüklemiyorsa...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Mağduruz yani. Unutulmaz sahneler vardı o bölümlerde. Acunmedya da niye bölümlerin tamamını yüklemiyorsa...
Alıntıları GösterExxende 2006'dan itibaren tüm Survivor bölümleri tam part olarak eklenebilir öyle olursa üye olurum pantelis teymuralp kavgası izlemek isterim bos zamanlarimda
Bu arada son 32 gün
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleValla her sene ayrı bir heyecanlanıyorum Survivor başlayacağı zaman ama önceki senelerden de bir farkı olmayacağını da biliyorum. 2018'den itibaren başlayan bir kalitesizleşme var bu yarışmada. Parkurların aşırı basit bir hale dönmesi, saçmasapan yasaklar kısıtlamalar, sürekli ödül oyunu olması ve ada hayatının az gösterilmesi bunun sebepleri arasında. Umarım bu sene yanlışlarından dönerler artık ama hiç sanmıyorum döneceklerini. Abi çok mu zor 2015-2017 sezonlarını izleyip ona benzer bir şey ortaya çıkarmak, yok adamların keyfine böylesi geliyor, düzgün zor bir parkur hazırlamaktan acizler resmen. Aslında izlenecek bir tarafı yok da bu atışvivorun karantinada yoklukta iyi gidiyor diye millet mecbur izliyor.
Demek ki Acun durumdan memnun. Yoksa Youtube'da 2015 ağırlıklı videolar paylaşıp böyle parkurlara ve rezil sezonlara devam ediyorsa sorun yok demektir en azından Acun açısından. Ama böyle devam ederse yarışma daha da bitecek.
2015 ve 2017 favori sezonlardı isimler de kaliteliydi. Sonra 2016 geliyor seyir zevki açısından. 2014-2013-2018 (sonlara doğru koydum hem torpilli isim fazlaydı hem de takımların güç dengesizliği, ayrıca puzzle gibi farklı tarz oyunların olmaması vs.) diye sıralama yaparım ancak özellikle son 2 sezon rezalet. Survivor 2019 ve Survivor 2020 ile yarışmanın kalitesi en az 4-5 seviye düştü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 14 Aralık 2020; 22:0:58 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zorradamExxende 2006'dan itibaren tüm Survivor bölümleri tam part olarak eklenebilir öyle olursa üye olurum pantelis teymuralp kavgası izlemek isterim bos zamanlarimda
Bu arada son 32 gün
Alıntıları GösterYanlışınız var hocam son 26 gün
quote:
Orijinalden alıntı: zorradamExxende 2006'dan itibaren tüm Survivor bölümleri tam part olarak eklenebilir öyle olursa üye olurum pantelis teymuralp kavgası izlemek isterim bos zamanlarimda
Bu arada son 32 gün
Alıntıları GösterBöyle bir şey yapsın ERDİ BAŞKAN için ben de abone olurum hocam
Ara ara açar ulan palmiyeyi taşımıyorum sahnesini izlerim
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Böyle bir şey yapsın ERDİ BAŞKAN için ben de abone olurum hocam
Ara ara açar ulan palmiyeyi taşımıyorum sahnesini izlerim
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fusko
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Alıntıları GösterHOCAM SJDJDKDNDNDNNDNSJDKKDMD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 14 Aralık 2020; 22:47:30 >
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleValla her sene ayrı bir heyecanlanıyorum Survivor başlayacağı zaman ama önceki senelerden de bir farkı olmayacağını da biliyorum. 2018'den itibaren başlayan bir kalitesizleşme var bu yarışmada. Parkurların aşırı basit bir hale dönmesi, saçmasapan yasaklar kısıtlamalar, sürekli ödül oyunu olması ve ada hayatının az gösterilmesi bunun sebepleri arasında. Umarım bu sene yanlışlarından dönerler artık ama hiç sanmıyorum döneceklerini. Abi çok mu zor 2015-2017 sezonlarını izleyip ona benzer bir şey ortaya çıkarmak, yok adamların keyfine böylesi geliyor, düzgün zor bir parkur hazırlamaktan acizler resmen. Aslında izlenecek bir tarafı yok da bu atışvivorun karantinada yoklukta iyi gidiyor diye millet mecbur izliyor.
tek çare Rtük denetiminin olmadığı EXXEN platformunda survivor'un yayınlanması. haremlik selamlık baraka ve saçma sapan yasaklar bu şekilde kalkabilir
parkurlarda ise ayrı bir dümen dönüyor var acun un hesabı ama çözemedik
-
Şu Ağla’yı,Çağla olarak düzelt artık. Konuya her girişimde gözüme çarpıyor. Kadın yarışmaya katılırsa onu destekleyeceğim,sayende mağdur oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal
-
quote:
Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı CemalHSHSHSJSJDJKDDKDKD
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X