+gürgen öz,killa hakan,a.hamdi çamlı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (14. sayfa)
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bakırköy ruh ve sinir hastalıklarıquote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03+gürgen öz,killa hakan,a.hamdi çamlı
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları
Alıntıları GösterBurdan Killa Hakan sağ çıkar bence hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Oha Allah Allah Allah!
Alıntıları Göster
-
Rok savaş borazanı çalıyor hocamquote:
Orijinalden alıntı: by_nct
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03ERRRRRRRRRRTEEEEEEEEEEEEM
Alıntıları GösterSIVACI ERTEEMMMM
-
Masterchefi izliyordum, geçen seneki çık dışarı mustafa bu sene survivordaymış feci kaoslar geliyor valla şeflere bile kafa tutan adam orada terör estirir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedWickle -- 17 Aralık 2020; 20:26:39 > -
CAHİL ERTEMMMMMMMquote:
Orijinalden alıntı: by_nctSIVACI ERTEEMMMM
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değişik bir tipti diye hatırlıyorum. Yasin’in arkadaşı olması ona karşı beni soğuk tutuyor ama yarışmayı kaosa götürecek her yarışmacıyı severim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mustafa geçen sene masterchefte şeflere posta koymuş önlüğünü tezgaha atıp gitmişti. kavgacı biri ama fiziken çok zayıf, o sıskalıkla pek birşey yapamaz ama çenesi çalışır
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
Mustafa geçen sene masterchefte şeflere posta koymuş önlüğünü tezgaha atıp gitmişti. kavgacı biri ama fiziken çok zayıf, o sıskalıkla pek birşey yapamaz ama çenesi çalışır2. gün sakatlanır diskalifiye olur, sportif bi tip değil. Aynı yıldan Batuhan var genç çocuk o da hazırlanıyor onu da alcaklar sanırım ama o da sessiz bi çocuk survivorda prim yapmaz yancı olur ancak
quote:
Orijinalden alıntı: by_nct2. gün sakatlanır diskalifiye olur, sportif bi tip değil. Aynı yıldan Batuhan var genç çocuk o da hazırlanıyor onu da alcaklar sanırım ama o da sessiz bi çocuk survivorda prim yapmaz yancı olur ancak
Alıntıları GösterEray nasıl olur hocam ERDİ BAŞKAN stili
Geçen senenin kadrosunda sercan ve berkan harici çok üst düzey bir yarışmacı yoktu bana göre öyle bir ekipte performans çok sorun olmaz. Dondurmacı ve sütlaç o performanslarla finale çıktıysa ergen kitleye oynayan her kişi tipi iyiyse şampiyonluk adayıdır
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Eray nasıl olur hocam ERDİ BAŞKAN stili
Alıntıları GösterHocam, Eray fiziki ağırlık olarak Erdi Baskan'ın 3 katı yalnız Baskan'ın manevi ağırlığının altında pestil olur
Masterchef Celal var diyolar eğer doğruysa yeni mağdur barış o olur.quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide
Geçen senenin kadrosunda sercan ve berkan harici çok üst düzey bir yarışmacı yoktu bana göre öyle bir ekipte performans çok sorun olmaz. Dondurmacı ve sütlaç o performanslarla finale çıktıysa ergen kitleye oynayan her kişi tipi iyiyse şampiyonluk adayıdır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Celal bende iyi bir insan izlenimi bırakmıştı hocam mağdurluk pozlarına gireceğini sanmıyorum ama performansı iyi çıkmazsa en fazla birleşmeyi görebilir bana kalırsa düz bir karakterdi çünkü
Hocam yakışıklı kontenjanından ilerler o anlamda dedim.quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxideCelal bende iyi bir insan izlenimi bırakmıştı hocam mağdurluk pozlarına gireceğini sanmıyorum ama performansı iyi çıkmazsa en fazla birleşmeyi görebilir bana kalırsa düz bir karakterdi çünkü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X